СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето ќе се затвори: .
Тролаш со сликава и темава за Меси или си озбилен?
Ќе дознаеш после финалето во зависност од останатите околности.
Автоматски споено мислење:

Не мислев дека некој што е сапуњат од миџетот ќе знае да покаже респект за неговиот арченеми.
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.png

Не ми се верува дека ќе треба да навивам за албино неандерталецот, инцестите и баграта чамуги на Ким Јонг Ун за да се потврди тезата дека постои космичка правда.

Египет, Иран, Турска, Арабија... све тоа испадна, само Англија и Франција останаа од муслиманските земји.

Ги погоди Англија со еден играч. Швајцарија подобро да речеше :D

Не ми се верува дека ќе треба да навивам за албино неандерталецот, инцестите и баграта чамуги на Ким Јонг Ун за да се потврди тезата дека постои космичка правда.
Норвешка е тука. Они се последната надеж и спас да освојат против сите тие горенаведени.

Тролаш со сликава и темава за Меси или си озбилен?
Озбилен е, опседнат е со ционистичкото влијание во светот и заедно со бате Ванлок во секоја тема за се им се криви они.

Смешно е за што плачат низ интернетот вчера, од инает и од немоќ све ќе направат, исто како за Португалија против Хрватска што квичеа неосновано.

Озбилен е, опседнат е со ционистичкото влијание во светот и заедно со бате Ванлок во секоја тема за се им се криви они.

Смешно е за што плачат низ интернетот вчера, од инает и од немоќ све ќе направат, исто како за Португалија против Хрватска што квичеа неосновано.
Затоа сакав он лично да ми потврди, но добив двосмислен одговор.

Реално, секој што ќе освои а тоа да не биде Франција е еднакво на чудо.

Во право си опседнат сум . :pos:
Ти што не си свесен или немаш капацитет да приметиш патерни и сам да донесеш заклучок тоа е твој проблем.
Пишав и погоре, малце изгледа ви беше Епштајн или пак многу брзо го заборавивте за да се сетите како функционираат сите паради на прогласување најдобри во секоја професија.
Еве прашање за тебе што ќе помислиш ако утре ваква слика се појави на интернет од Интер ?
1000647851.jpg

И истовремено ко на Рибери и Снајдер и многу други што им се деси , некој ваш Меси се појави да зема златни топки ?
Ни малце нема да ти биде сумњиво како после ваква слика твојот тим за кој што навиваш наеднаш стане "поуспешен" ?

Башка сум нашол и ја на тебе да ти обајснувам, најголем плачко што беше и сеуште си за Калчополи сега ми релативизираш и за ова кога на очигледна неправда замижуваш.
Уствари и јасно е уште од темата за Палестина со секое твое прашања ама зашто вака за евреите, зашто така за евреите на чија страна си.

Затоа сакав он лично да ми потврди, но добив двосмислен одговор.
Ако си заслепен од фактот дека Меси ти е беспрекорен идол џабе ти зборам. Пробај со неутрални очи да разгледаш како е можно се "slucajno" 2 светски по ред на Аргентина да им даваат најлесна група, најлесен пат до финале и постојан ветер во грб од судии во тесните моменти.

@Stefan-kobe а и кога ја спомна Хрватска земи прогуглај или сети се какви реакции имаа ФИФА и цела екипа околу неа со тоа што Хрватите направија изненадувања и стигнаа два пати во топ 3. Некако кисело позитивни беа кога ги фалеа хрватите како стигнале до таму. Лицмерието им се познаваше од авион.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom