Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Египет, Иран, Турска, Арабија... све тоа испадна, само Англија и Франција останаа од муслиманските земји.

Не збори за тимот туку за УК.Ги погоди Англија со еден играч. Швајцарија подобро да речеше![]()
Што се смееш бе ти ?Не збори за тимот туку за УК.
Норвешка е тука. Они се последната надеж и спас да освојат против сите тие горенаведени.Не ми се верува дека ќе треба да навивам за албино неандерталецот, инцестите и баграта чамуги на Ким Јонг Ун за да се потврди тезата дека постои космичка правда.
За Норвешка, за инцестите јок. Барем не додека ги води нацистот.Што се смееш бе ти ?
За кого ќе навиваш ?
Озбилен е, опседнат е со ционистичкото влијание во светот и заедно со бате Ванлок во секоја тема за се им се криви они.Тролаш со сликава и темава за Меси или си озбилен?
Затоа сакав он лично да ми потврди, но добив двосмислен одговор.Озбилен е, опседнат е со ционистичкото влијание во светот и заедно со бате Ванлок во секоја тема за се им се криви они.
Смешно е за што плачат низ интернетот вчера, од инает и од немоќ све ќе направат, исто како за Португалија против Хрватска што квичеа неосновано.
Во право си опседнат сум .Озбилен е, опседнат е со ционистичкото влијание во светот и заедно со бате Ванлок во секоја тема за се им се криви они.
Смешно е за што плачат низ интернетот вчера, од инает и од немоќ све ќе направат, исто како за Португалија против Хрватска што квичеа неосновано.

Ако си заслепен од фактот дека Меси ти е беспрекорен идол џабе ти зборам. Пробај со неутрални очи да разгледаш како е можно се "slucajno" 2 светски по ред на Аргентина да им даваат најлесна група, најлесен пат до финале и постојан ветер во грб од судии во тесните моменти.Затоа сакав он лично да ми потврди, но добив двосмислен одговор.
Зошто?Реално, секој што ќе освои а тоа да не биде Франција е еднакво на чудо.