Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја би избришал акаунт да сум на твое место.Им се отвора патот на Колумбија до финале![]()

Нема поодвратно нешто од не-Аргентинец што навива за Аргентина![]()

Ваљда дека не си од екипа филевци.Не е точно, јас не сум одвратен а навивам за Аргентина![]()
Ако остане резултатов, Египет треба да му направат пирамида на голманов, веднаш до Кефреновата!
е е објективен во судење на обични фаули па аргентинците се привилегирани...
Многу голмани се истакнаа светсково, особено од помалите репрезентации.
Многу од изненадувањата беа на заслуга на голманот.
Баш може да им е пресврт во кариерата ова.
Шобир, голманот на Египет, главна причина што резултатот не е во полза на Аргентина.
НЕВЕРОЈАТНА одбрана беше оваа на шутот од Алварез, пеналот беше по лесен за фаќање.
Не го гледав првото полувреме, и ви верувам дека извадил чисти голови, ама голот на Ромеро, и оној на Меси, и за двата, ја имаше топката на рака. Она од Енцо не се фаќа, едноставно перфектен центаршут, и го врати во спротивна страна.

Среќа за тебе што за Македонија си навиваш сите светски до сегаНема поодвратно нешто од не-Аргентинец што навива за Аргентина![]()

Не-Португалец што навива за Португал.Нема поодвратно нешто од не-Аргентинец што навива за Аргентина![]()