СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    101
  • Гласањето ќе се затвори: .
Америте го изедоа за сите пари од Белгија. :icon_lol::gjavol: Него, ние со Милевски два пати непоразени бевме од Белгија. :cool:

Имав ниско очекување за утакмицава и пак сум разочаран.

Ако остане резултатов, Египет треба да му направат пирамида на голманов, веднаш до Кефреновата!

е е објективен во судење на обични фаули па аргентинците се привилегирани...

Многу голмани се истакнаа светсково, особено од помалите репрезентации.
Многу од изненадувањата беа на заслуга на голманот.

Баш може да им е пресврт во кариерата ова.

Шобир, голманот на Египет, главна причина што резултатот не е во полза на Аргентина.
НЕВЕРОЈАТНА одбрана беше оваа на шутот од Алварез, пеналот беше по лесен за фаќање.

Не го гледав првото полувреме, и ви верувам дека извадил чисти голови, ама голот на Ромеро, и оној на Меси, и за двата, ја имаше топката на рака. Она од Енцо не се фаќа, едноставно перфектен центаршут, и го врати во спротивна страна.

Не го гледав првото полувреме, и ви верувам дека извадил чисти голови, ама голот на Ромеро, и оној на Меси, и за двата, ја имаше топката на рака. Она од Енцо не се фаќа, едноставно перфектен центаршут, и го врати во спротивна страна.

Гледај си highlights и уживај, само побрзо пошто брзо ги кинат.

Земал Злате ми отворил анкета со 480 екипи и гласови, прсти ме заболеа од скролање секој пат кога ќе променам страна. Па ми прекипе после мечот на Аргентина и неколку пива и земав да ја сликнам, не можеш скриншот да и направиш, побрзо Војна и Мир би ја скенирал отколку анкетата, па отворив ексел и почнав да ја уредувам за да не отидат јабана гласовите, па ставив бои различни, болдирав, се претворив во @Zlatikevichius, да не речам се позлатив.

И еве ја старата анкета позлатена во ексел:

anketa svetsko.jpg

И ви отворив нова и пократка. Вие кои користите маус ќе ми се заблагодарите што ќе ви трае тркалцето подолго, вие кои скролате на мобилен што нема да закачите артритис на 50 години.

Меси е гоат, Лаутаро е ѕвер, малку ми е криво што навивам за иста екипа како малтежанецот ама тоа е. Без Аргентина немаше да биде исто. Славев во еден бар со група аргентинци, ќе ми остане во сеќавање мечот.

На тој што му избришав три поста си знае кој е и зошто му се избришани, да не се прозиваме сега, едноставно прекини како не би те префрлил во read only mode. :cautious:

Јаја што дуел издржа Емболо и ништо не му беше.

Back
На врв Bottom