Ficc
Black & White
- Член од
- 18 септември 2008
- Мислења
- 646
- Поени од реакции
- 360
Цела генерција истрауматизирани од Меси, нека ги.Според коментарите, мислиш не беше чист пeнал.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цела генерција истрауматизирани од Меси, нека ги.Според коментарите, мислиш не беше чист пeнал.![]()
Работата е дека судијата не е објективен во судење на обични фаули па аргентинците се привилегирани...Според коментарите, мислиш не беше чист пeнал.![]()
Види го овој Зоран бе повеќе од Иреал ме нервира, 30та минута е а има еден тон глупости кажано до сега. Не е Парамидос него Пирамидис тимот од Египет, Бока нема 2000 години освоено титула, а не да е актуелен Апертура шампион и да не набројувам даље. Отворил 200 табови на Гугл и кажува работи за кои нема ПОИМА. Ќути аман не кур се прај интересен, копиле шугаво.

За Ромеро да не збореше?Паредес бил играч на натпреварот на минатогодишното финале во ЛЕ. Само не знам за кој играл, за Јунајтед или Тотенхем?
Срамота е што све се збори во етеров.
Брат многу се нервирам кога трескаат зелени, разбирам лапсуз ама ова овие што го коментираат е срамота, елементарно непознавање на работите, за основни работи се бламираат, грешат играчи, кажуваат информации на памет, каша попара...
Мене баш ми е смешен што е малку аутистичен и биполарен, од оние фосилите од МТВ ми се дреме. Интересно типче.![]()