Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе, против Мандо Анисимов, 6 на ATP.На која листа?

Добро де сум пишал ATP место WTA и сеа ќе јадете буреци цело време.Да беше Лина од Тајланд можеби и ке поминеше и на АТП листата, вака...
Од друга страна немаме спортисти со 'муда' што би одбиле прием.
Ропаков е прв да се слика секаде, а сигурен сум дека до пред некое време појма немал која е Лина.Прегледај го приврзокот 481563
Како што кажав, да и помогнат на девојката никаде ги нема, за сликање после нејзин личен успех први се.

Досадно и е од играње тенис. Сега сака да игра пенис.И пишав прееска да изиграме некоја партија тенис ама уште ми нема вратено. Сигурно спие.![]()
...што може член како тебе да напише паметно на тема за фан на Лина и тоа во 04ч, толку беа симпатиите и подршката за ,,нашата Лина" сега нормално ќе ја хејташ за да привлечиш и други да искоментираат во тој правец, иди бре во секс тема и пишувај за ,,пениси", греота за Лина толку се трудеше не заслужува вакви коментари!Досадно и е од играње тенис. Сега сака да игра пенис.
...што може член како тебе да напише паметно на тема за фан на Лина и тоа во 04ч, толку беа симпатиите и подршката за ,,нашата Лина" сега нормално ќе ја хејташ за да привлечиш и други да искоментираат во тој правец, иди бре во секс тема и пишувај за ,,пениси", греота за Лина толку се трудеше не заслужува вакви коментари!