Бурге кинг слабо му оди, Аеродром затвори во Капитол, на плоштад живо пиле не влегува, се распаѓа. На волт ретко кој нарачува од Бургер Кинг. Едино во Ист Гејт брачата јадат.
Бурге кинг слабо му оди, Аеродром затвори во Капитол, на плоштад живо пиле не влегува, се распаѓа. На волт ретко кој нарачува од Бургер Кинг. Едино во Ист Гејт брачата јадат.
И на аеродромот ги има, али и да рикне големо чудо. Бургер кинг сум јадел во Шпанија, Австрија и Словачка и ова што го има кај нас нема врска со Бургер Кинг. Името исто, а квалитетот непостоечки и вкусот неспоредлив со западниве земји.
Пред 2 месеци во стара чаршија превкусно гиро јадев кај рамковните.
Со говедско месо беше гирото ама имаше во него превкусни зачини, и плус во пластична чаша даваа и кока кола. Постирав во темата ,, што јадете во моментов'' пред 2 месеци.
А сум јадел и од гирото кај полициската станица Беко - Центар, со свинско беше гирото ама искрено тоа гиро не беше толку вкусно како она гирото кај рамковните во старата чаршија.
Не беше месото едноставно вкусно, немаше зачини, суво беше месото со просечен квалитет за локацијата во центар.
Пред 2 месеци во стара чаршија превкусно гиро јадев кај рамковните.
Со говедско месо беше гирото ама имаше во него превкусни зачини, и плус во пластична чаша даваа и кока кола. Постирав во темата ,, што јадете во моментов'' пред 2 месеци.
А сум јадел и од гирото кај полициската станица Беко - Центар, со свинско беше гирото ама искрено тоа гиро не беше толку вкусно како она гирото кај рамковните во старата чаршија.
Не беше месото едноставно вкусно, немаше зачини, суво беше месото со просечен квалитет за локацијата во центар.
Бургер кинг и Мекдоналдс се како кока кола и пепси. Некоја разлика и нема, чак бургер кинг е во посчедно време прави бољи бургери од Мекдоналдс.
Ам ако овие две треба да ги споредам со некоја локална сендвичара. Разликата е небо земја! Овие веригиве амерички се премногу вештачки полуфабрикати со милион кобзерванси кои желудникот се мачи да ги преработи.
Сега секад ќе има клинци кои се палат на реклами и тоа е легитимно, но на подолг рок нема да можат да се носат со локалците ниту со цена ниту си квалитет.
Ете нелој пиша бургер кинг ќе пропаднел во Скопје, а некоја разлика со Мекдоналдс и нема. Тие секогаш нудат исти ствари и го штелуваат менито пошто цело време се споредуваат.
Бургер кинг и Мекдоналдс се како кока кола и пепси. Некоја разлика и нема, чак бургер кинг е во посчедно време прави бољи бургери од Мекдоналдс.
Ам ако овие две треба да ги споредам со некоја локална сендвичара. Разликата е небо земја! Овие веригиве амерички се премногу вештачки полуфабрикати со милион кобзерванси кои желудникот се мачи да ги преработи.
Сега секад ќе има клинци кои се палат на реклами и тоа е легитимно, но на подолг рок нема да можат да се носат со локалците ниту со цена ниту си квалитет.
Ете нелој пиша бургер кинг ќе пропаднел во Скопје, а некоја разлика со Мекдоналдс и нема. Тие секогаш нудат исти ствари и го штелуваат менито пошто цело време се споредуваат.
Автоматски споено мислење:
Донери има бургер кинг и во Германија. Мекдоналдс нуди индиска храна што во споредба со донерите е 3 скалила подолу
Поентата ми беше колку се придржуваат до франшизата...
Кај нас БК врска нема со БК во Германија, така да тоа што го зборуваш не важи тука!
И ова ќе ти го потврди секој што јадел и тука и странство, а тоа сме скоро сите..
Што не значи дека и МД не можат да го заебат... ама ај прво да отворат па ќе видиме..
Не знам што се палите на Бургер Кинг и Мекдоналдс.
Бургер Кинг никогаш во живот не сум влегол да јадам. Мекдоналдс како дете имам јадено само поради Happy Meal играчка што даваат, последно во Македонија Мекдоналдс имам јадено сладолед некаков што знам и што беше.
Никогаш не ме влелчело да јадам во овие две сендвичарници. Поарно би јадел во некоја локална него во овие две.
Baking Bread ми делува попримамлив вака од слики што гледам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.