Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Оваа година да не освоеше Арсенал ќе беше циркус.Се на се заслужена титула цела година први со среќа нека ви е.
Сити педерите умрена полу сезона на крај се разбудија ќе беше тотално незаслужено.
Ај до година ние освајаме со Алонсо :cool:

Mozda eden od najneimpresivni sampioni sto sum videl, na sila, grubo, so maki ama kako i da e, isteraa do kraj i sekako drugi odlucija za niv, poeticno.
Cestitki do fanovite na Arsenal, da se nadevame deka pritisokot e trgnat i od sledna sezona ke se gleda poubav fudbal.

Mozda eden od najneimpresivni sampioni sto sum videl, na sila, grubo, so maki ama kako i da e, isteraa do kraj i sekako drugi odlucija za niv, poeticno.
Cestitki do fanovite na Arsenal, da se nadevame deka pritisokot e trgnat i od sledna sezona ke se gleda poubav fudbal.

Сега си вика Артета, ако земав титула со ваква игра, зашто би ја менувал?

Ај лапнете го со се влакна сега сите што навивавте против Арсенал, небаре ги гонат кривично за убиства и намерно дрогирање на противнички фудбалери.

Честито титула, и повеќе од заслужено. :oleee:

Ај лапнете го со се влакна сега сите што навивавте против Арсенал, небаре ги гонат кривично за убиства и намерно дрогирање на противнички фудбалери.

Честито титула, и повеќе од заслужено. :oleee:
Класична струмичка честитка :cool:

Честитки до фановите на Арсенал за титулата!

Инаку баш ми се потврди фактот дека Пеп кога ќе почувствува дека тони бродот се одлучува да го напушти. Во слична ситуација ja напушти Барса кога почувствуа дека го достигна максимумот со таа генерација.
Нека оди сега тоа педерчето кај брат му во Џирона и нека ја покажи генијалноста да видиме, нека освои некоја титула, да му ебам ќерката в газ.

Пошто најверојатно најдобар играч на сезоната ќе биде од Арсенал, иако сите го спомнуваат Рајс, според мене треба да биде еден од Салиба/Габриел или Раја.

Честитки до Арсенал за титулата, фановите им се малку бледи и лити. :D
Автоматски споено мислење:

Пошто најверојатно најдобар играч на сезоната ќе биде од Арсенал, иако сите го спомнуваат Рајс, според мене треба да биде еден од Салиба/Габриел или Раја.
Која е таа логика дека мора да е од Арсенал најдобар играч?

Честитки до Арсенал за титулата, фановите им се малку бледи и лити. :D
Автоматски споено мислење:

Која е таа логика дека мора да е од Арсенал најдобар играч?
Па што знам, статистички најчесто е од шампионот.

Па што знам, статистички најчесто е од шампионот.
Не секогаш се става од шампионот најдобар играч, баш Де брујне кога израмни рекорд со Анри беше најдобар играч а Сити не ја освои таа година.
Нема играч од Арсенал што заслужува, барем не оваа година.
Халанд, Бруно или Семењо овие треба да се у конкуренција од Арсенал ако мора да се стави некој Раја.

Не сум сигурен дека ќе одлучува гол разлика, глеј им го распоредот на Сити, треба да играат со повампирен Бормут, со ултра незгоден Евертон. Ние ќешки да победиме се до крај, па може да си честитаме, најтешка ми делува следнава со Вест Хем.
Ништо немаше да се случи од ова. Прво навивачите на Арсенал се пички, какви закани за фамилија какви бакрачи (Хајбери - лајбери ти текнува, истиве навивачи се што заминуваа во 75та минута бидејќи гужва било во сообраќај, од нив ли очекуваш да линчуваат некого). Второ ќе имаше само суспензија за судијата, пгмол ерор ќе излезеше дека Арсенал е оштетен, ќе слушавме плачки ама брзо ќе се заборавеше пошто пак Арсенал ќе освоеше. Плачките ќе беа оправдани сега бидејќи едно е да блокираш голман друго е да му ја повлечеш раката + со лакт во врат + буткање на момент на фаќање на топка и со тоа директно да влијаеш да не ја фати во рака, 3 фаули одеднаш, умешноста е со усул да правиш ова како Бен Вајт на времето кога им одврзуваше ракавица. Трето Сити ќе кикса со Борнмут така да небитно ќе е на крај овој момент, битен ќе е само за Вест Хем. Четврто Вест Хем прокоцканиот опстанок треба да го бараат во промашување на Матеуш Фернандез, а не во оправдано поништениот гол.
Нема да е потребен натпреварот со Палас, не ги потценувај Борнмут утре. А и што и да е исходот утре, Арсенал го победува Палас последно коло.
Кога силно посакуваш и веруваш во нешто, на крајот универзумот наоѓа начин да ти го оствари тоа. Конечно и ние да дочекаме титула, голгота беше ова, но на крајот душата е полна и секој миг чекање вредеше. Навивање за Арсенал ти е играње со лажна надеж цело време, воздржување да не се понадеваш на нешто, уништени викенди уште пред да почнат или чекање цел викенд за натпревар за на крај само да се биде разочаран. Откога го пратам клубот пројдовме ЛШ титула испуштена последни 14 минути, Едуардо кршење нога од Тејлор сезоната кога сите очекувавме титула и се ни одеше од рака, страни заебанции одбројување кога последен пат Арсенал освоил трофеј, па губење долгоочекуван мики маус куп да прекинеме постот од Бирмингам во последни минути на бизарен начин, лажна надеж со Лестер сезоната дека ќе освоиме после голот на Велбек со глава, 3 сезони по ред второ место од кои една +5 предност прокоцкана, а другата последното коло се чекше за разврска. Бура од емоции, притисоци, заебанции, мемиња, се се издржа и дојдоа 5те минути конечно. Вака како што стојат работите, пресуден момент најверојатно е голот на Мартинели во 93та минута против Сити, кој им скрати 2 бода на нив, а ни донесе 1 бод нас. Честитки до сите навивачи на Арсенал и до сите кои искрено сакаа Арсенал да освои годинава, да сте ми здрави и живи, другите исто така да сте ми здрави и живи и да не чекате 22 години за вашиот клуб да освои лигашка титула.

Сега си вика Артета, ако земав титула со ваква игра, зашто би ја менувал?
Realno i taka e, iskreno ne znam zosto me nervira Artera i ovoj Arsenal tolku mnogu, otsekogas mi bile simpaticna ekipa ama so igrava i kornerive gi zamrzev nekako.
Valjda deka e uzivatel na tromadol fudbal kako na mojot Milan so Alegri pa sea alergicen sum stanat.

Back
На врв Bottom