Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Колку ми е мило за Артета, и за сите навреди и исмејувања што ги добивам од 2021 година, затоа што верував дека е квалитетен тренер.

Последно уредено:
Според најновите временски прогнози, предвидено е вечерва повеќе солзи на метар квадратен тука на форумот отколку врнежите најавени за време на викендот.
:place::place::place::place:
Предвидувајте сега сценариа плачковци!!!

Честитки до топџиите, ај па и на наша глава за скоро. :)

П.С. Ако земете и ЛШ треба да дадете една кафана летото за друштвото од форумот. :ROFLMAO:

Zasluzena titula 1000%, i najuspesna sezona vo istorijata na Arsenal najverojatno, pod vodstvo na Arteta, koj donese rezultati sezonava sto e najbitno, pisav vo temata za LS, ili-ili scenario ke e sezonava za nego, ili ke e ultimejt luzer, ili eden trener so najdobra sezona vo istorijata na klubot, zasto prv pat se vo situacija da brkaat osvojuvanje na LS a pritoa da se sampioni na svojata zemja, i vo mnogu podobri vreminja za klubot toa ne bese slucaj taka da ova e odlicno dostiguvanje u cv-to na Arteta.

Neka go kritikuvaat i ponataka, narocito fanovite na negoviot klub, im donese nesto sto ni na son ne go iskusile, uste LS po nekoja slucajnost da dostavi i veke kulten status ke ima za ekipata samo so ovaa sezona, i ke prerasne i vo legenda na klubot a i vo Edinstven u nivna istorija sto uspeal da napravi takvo nesto.

Cestitki do fanovite na Arsenal.

Секоја чест за Артета и луѓето пoзади него, успеа да не врати од мртвите, ја исчисти екипата, изгради цврсти машки тим кој не се откажа до самиот крај, исход освоен ПЛ трофеј и се надевам дека ќе се закитеме дупло со ЛШ, coyg!

Искрено чинам следната сезона тимот заедно со Артета ќе бидат поопуштени и очекувам поубава игра, сезонава целта ги оправда средствата.

Честитки до фановите на Арсенал за титулата!

Инаку баш ми се потврди фактот дека Пеп кога ќе почувствува дека тони бродот се одлучува да го напушти. Во слична ситуација ja напушти Барса кога почувствуа дека го достигна максимумот со таа генерација.

Back
На врв Bottom