Каде на одмор 2026

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 март 2009
Мислења
22.987
Поени од реакции
18.892
Локација
Skopje
До скоро проблемот беше само ЕЕС, ама сега испадна од и ХАНТА....можеби по не е толку раширен за сегс по кош но но, ама тоа бргу оди, а и да се потсетиме како се ширеше Корона вирусот, прво туристи што биле на скијање.
Но ништо не сме напраиле ако ние летуваме во МКД, А ако со раширен гз ги примаме странците од бели свет....

Ваљда не е темава за ЧДА, а? Ајде малце посериозно. Јас уплатив за Хургада. Ако ми акнат една нуклеарка преку Саудиска Арабија баш тогаш - ќе имате еден модератор мањак. :D

Ваљда не е темава за ЧДА, а? Ајде малце посериозно. Јас уплатив за Хургада. Ако ми акнат една нуклеарка преку Саудиска Арабија баш тогаш - ќе имате еден модератор мањак. :D
Не е темава за ЧДА а сам тераш ЧДА :pos:

Не е темава за ЧДА а сам тераш ЧДА :pos:
Не бе, јас сум мртов сериозен - одам во Хургада. Ти во Палестина не одиш. Едно е шега на твоја сметка, друго е тролање и фаќање сеир во озбилна тема. ;)

друго е тролање и фаќање сеир во озбилна тема. ;)
Како на пример тоа дека е опасно да идеш у Хургада за да не ти акнат нуклеарка преку Саудиска.

Не бе, јас сум мртов сериозен - одам во Хургада. Ти во Палестина не одиш. Едно е шега на твоја сметка, друго е тролање и фаќање сеир во озбилна тема. ;)

aj moze ke te izede nekoja ajkula... :sakasuste:

Ми се чини дека буквално секоја сезона има вест за некој нападнат турист таму. (од ајкула, не од ИСИС, да нема забуна)

sekoj 2 nedeli nekoj gine tamu od ajkuli... kombinacija na glupi turisti, eftini jahti za iznajmuvanje i luge sto frlaat svasta od niv i so toa privlekuvaat ajkuli blisku do plazite, plus idealna temperatura za niv... juni, juli pa i avgust treba pazenje.

Ставрос. Купив станче, лани у август му направив сефте ама не видов раат оти комплексот сеуште беше во градба, па машини и мајстори од сите страни... импровизација за струја и вода, каблови и црева насекаде. Бев сега за мајот па гледам веќе работите привршуваат (а поарно да не отидев оти за враќање окапав на граница од 17 до 23.15). Здравје, ова лето планирам да му здосадам на морето.

Sardinia, 3 weeks!

@Zlatikevichius ke uzivash, Nie minatiot Juli bevme vo Hurghada (Jazz Hotel) i super si pominavme, ne zaboravaj da odite na boat tour do Orange Bay i Hula Hula a za snorkeling ne ti preporacuvam nema nesto posebno sto da se vidi! I turata do Kings Valley e obavezna, samo ne preporachuvam da jadete nadvor od hotelskiot complex!

Back
На врв Bottom