Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Зашто Англиски судии...
Па и не баш, како баш на МУ му се случуваат англиски судии? Не дека нема и други чудни одлуки, но вчера имаше два случаи кои беа за црвен, а останаа така.

Zosto namerata na Gabriel da mu bapne glava ne e crven, a nenamernoto povlecuvanje na Martinez za kosa se sankcionira kako crven?
Брат дај не зезај :D
Ненамерно кубење на коса? :pos:

Може и на Габриел ненамерно му отиде така главата. :D

Брат дај не зезај :D
Ненамерно кубење на коса? :pos:

Може и на Габриел ненамерно му отиде така главата. :D
Го виде дуелот на Мартинез? Овој го опна у фаца, Мартинез у пад го искуба!
Габриел чисто тргна во тепачка, ама ај, може ќе љуфнат, па и неважно ќе биде што правеле цела сезона.
А им имаат опростено многу.

Lets Go Boys GIF by Pixel Bandits

Па и не баш, како баш на МУ му се случуваат англиски судии? Не дека нема и други чудни одлуки, но вчера имаше два случаи кои беа за црвен, а останаа така.

Не се само на Јунајтед. Еве, на Тотенхем против Сити му признаа апла чист гол, кој е милион посто фаул. Гол со кој сега Сити би бил 2 бода пред Арсенал. Она на Габриел е милион посто violent conduct.

За секој тим вака ке најдеш. Прашање е само на кого ке му се падне паричката тој ден. Судииве се жив ужас.

Родри е еден од најдобрите ДМ во историјата, можеби и најдобар. Се врати од таква гадна повреда и влезе во форма пак кога е најпотребно, денеска маестрален, ги искина на средина. Тоа е она што го нема во статистиките, затоа фудбалот не се гледа низ таква призма. И 2024 беше колосален во титулата на Сити, а можно е и сезонава доколку освојат. Со него Сити се друга екипа. GOAT!
Родри беше најдобар пред да се повреди но сега веќе не е во тој клуб, би сакал да се врати во таа форма заради тоа што беше уживање да се гледа, ама не претерувај дека моментално е таму каде што беше.

Иначе веројатно ќе ме пратите за Бардовци, ама после поразов поголеми шанси гледам Арсенал да земе ПЛ, него пред поразов. Логиката ми е таа што Арсенал играше благо речено катастрофално (ако некој гледал повеќе натпревари на Арсенал последново време стварно го жалам), веќе почнав да очекувам дека секој натпревар до крај ќе е катастрофален, без никаква игра и без ниеден шут на гол, а не може вечно да победуваме со автогол од корнер. Натпреваров колку толку покажаа знаци на живот, еве конкретно шутот на Езе јас не памтам кога сме упатиле шут кон рамки на гол надвор од шеснаесетник и погодиле статива, мислев невалиден потег им е тоа, им забраниле од соблекувална да шутираат. Не дека се големи шансите, еве 30% нека дадам на Арсенал, ама ептен некако бев скептик пред дуелот, дури и бев на мислење и некако 0:0 мртви да извадат со ништо не покажано, тоа ќе им биде последен “добар“ резултат и пак ќе следи низа киксови, а Сити низа победи. Може е и лажна надеж, би оставил вака со Хаверц шпиц, Езе и Одегард заедно, па што биде нека биде. И така сме навикнати на разочарувања, уште едно во низата ништо нема да смени.
Siti osvojuva so minimum 3 boda razlika...

Нестварно е како Брајтон не го торпедираше Челзи со оваа мизерија од игра. :toe:

Кој беше, Кондогбија или грешка сум :pos:

Кој беше, Кондогбија или грешка сум :pos:
Како бе можете да го заборавите, најголемиот вундеркид во светот на фудбалот според @Донев тркалото на кој му е паднат интернетот добри 4-5 месеци, играчот кој беше 3 класи над Матиќ - Бакајоко.

Можда 30% од головите на Велбек се против Челзи :cuc: Секоја чест

Како бе можете да го заборавите, најголемиот вундеркид во светот на фудбалот според @Донев тркалото на кој му е паднат интернетот добри 4-5 месеци, играчот кој беше 3 класи над Матиќ - Бакајоко.
Колку се бламираше, направиле Челзи апгрејд а Јунајтед го поебале со Матич за исти пари :masa:

сФетските шапиЊони како почнале и Бормаут и Беренфорд ќе ги бутнат. :D

Back
На врв Bottom