4X108 се мислам кај ПСА групацијата...Koga ke baras bandasi ke baras so razmak na strafovi 4 po 100 i slobdno mozes da stavis 15ki bandasi (standardno nosi 14ki) momentalno nemam no ako naleta nesto ke ti pisam
Sound barrier Американско демек,ама најверојатно Кинеско или слично Ама битно сум задоволен,еве година и 2 месеци веќе...има УСБ,мемориска,топ си е Гостивар е купено, 4,500 ако не се лажам и се продава само комплет со фиестатаДруже ме интересира каков цд плеер имаш во колава и од кај го имаш купено и која и цена ? и дали случајно го продаваш ?
Да ти кажам и јас мислев деке се 108 ама не се. Сакавме еден C1 да го пробаме со сликови со бандажи од 106 рели ама не пасуваат 4X100 се сигурно.4X108 се мислам кај ПСА групацијата...
Имаше една Кортина наспроти Беверли, црна, мислам дека имам и број на човекот(ако сакаш ќе ти го дадам), јас во времето сакав да ја купам. 1000е барање за количето...Купувам една од набројаниве модели на коли - Opel Rekord C Coupe 68, Opel Manta A, Ford Taunus TC sedan со 2 врати или coupe, Ford Cortina MKIII со 2 врати или слична што се нарекува muscle car.. А инаку Dodge Charger, Dodge Challenger тие убајни не ги набројав пошто такво кај нас мало сутра Не се брзам, ќе чекам и година, две ако треба.. Само да си го најдам миленикот
Во катастрофална состојба е. Ја има пред Т.Ц Беверли Хилс! Сликите се стари...
За да го монтираш во Ескорт, треба да се откажиш од екстра фиоката (бидејќи е повисоко), а капаче на се радиото нема плочка... му се вадат бројките од 2 до 5, ама тоа не е никакво решение.Имаш право, затоа и јас се откажав од купување. Ова фабричкото чита само обични аудио цд, не чита мп3 и нема усб порт.
Мислам дека не вреди да се даваат пари за него.
Земи си со USB радио... и нема појќе да се секираш чита/нечита. Гарант ќе тера дури тера колата.Имам веќе едно Kenwood ама се заеба ласерот и не чита веќе цедеа, а ова фабричково смрт нема, гарант ќе тера со години. Оригиналот од ескортот што го извадов, со касети, уште работи и гајле нема, 17 години е старо.