Купувам - продавам

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
таа што стоеше во ново лисиче беше олс мобил и тегет боја, а не сив... освен ако не збориме за некој друга кривина во ново лисиче... и да... олс мобилот имаше сериозно многу за поправање во него...

Член од
2 декември 2009
Мислења
151
Поени од реакции
4
Друже ме интересира каков цд плеер имаш во колава и од кај го имаш купено и која и цена ? и дали случајно го продаваш ? :)
Sound barrier :) Американско демек,ама најверојатно Кинеско или слично :) Ама битно сум задоволен,еве година и 2 месеци веќе...има УСБ,мемориска,топ си е :) Гостивар е купено, 4,500 ако не се лажам :) и се продава само комплет со фиестата :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
4X108 се мислам кај ПСА групацијата...
Да ти кажам и јас мислев деке се 108 ама не се. Сакавме еден C1 да го пробаме со сликови со бандажи од 106 рели ама не пасуваат 4X100 се сигурно.

PsycLogic

Junk'n'roller
Член од
21 јуни 2010
Мислења
67
Поени од реакции
15
Купувам една од набројаниве модели на коли - Opel Rekord C Coupe 68, Opel Manta A, Ford Taunus TC sedan со 2 врати или coupe, Ford Cortina MKIII со 2 врати или слична што се нарекува muscle car.. А инаку Dodge Charger, Dodge Challenger тие убајни не ги набројав пошто такво кај нас мало сутра :) Не се брзам, ќе чекам и година, две ако треба.. Само да си го најдам миленикот :)
Имаше една Кортина наспроти Беверли, црна, мислам дека имам и број на човекот(ако сакаш ќе ти го дадам), јас во времето сакав да ја купам. 1000е барање за количето...
Друже незнаеш кај ти е ксметот... јас којата Кортина(со две врати) ја најдов буквално на 200м од работното место... тука стоела со години а јас да не ја видам. Одма ја собрав за џабе пари, си ја префрлив на мое име и сега си го средувам полека...

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
@kviki Таа кортината е таа за која збори и @Mustango :) Гледам сега и бара 1500 евра, ама можда ќе ја спушти. Во моментов го немам кешот, ќе почекам уште година, две.. ако не ја даде до тогаш ќе ја паркирам оваа кај мене во гаража :) Или штознам ќе излезе нешто друго на продажба до тогаш можда..

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Дали знае некој да продава фабричко радио за форд, шо се вградуваа во фокус (со цеде) околу 2003-2004 како на сликава:
Ford-6000-CD-RDS.jpg
Или кај можи да се најди, старо, ново... и сепак да не е изгор.
Се мислев да прашам во МИ-ДА ама ко можеле на колега за завеси на тркалата да му побараат 2-3000, не ни помислувам за радио да прашам.

B O J A N

F.O.R.D
Член од
21 јуни 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
За такво радио со ЦД јас што прашував за ескорт овие што растураат цели коли ми бараа 100е зависи како ќе најдеш. Ми рекоа дека цените се движат од 70е до 100е за вакви вадени од коли,а нови се поскапи.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Затоа најубаво земи си адаптер - пластика за да фати нормален цд плеер не толкав и еден цд плеер нов со сите џиџи миџи на него сигурно ќе те фати помалце од 100 евра

B O J A N

F.O.R.D
Член од
21 јуни 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
Имаш право, затоа и јас се откажав од купување. Ова фабричкото чита само обични аудио цд, не чита мп3 и нема усб порт.
Мислам дека не вреди да се даваат пари за него.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Имам веќе едно Kenwood ама се заеба ласерот и не чита веќе цедеа, а ова фабричково смрт нема, гарант ќе тера со години. Оригиналот од ескортот што го извадов, со касети, уште работи и гајле нема, 17 години е старо.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Имаш право, затоа и јас се откажав од купување. Ова фабричкото чита само обични аудио цд, не чита мп3 и нема усб порт.
Мислам дека не вреди да се даваат пари за него.
За да го монтираш во Ескорт, треба да се откажиш од екстра фиоката (бидејќи е повисоко), а капаче на се радиото нема плочка... му се вадат бројките од 2 до 5, ама тоа не е никакво решение.

Имам веќе едно Kenwood ама се заеба ласерот и не чита веќе цедеа, а ова фабричково смрт нема, гарант ќе тера со години. Оригиналот од ескортот што го извадов, со касети, уште работи и гајле нема, 17 години е старо.
Земи си со USB радио... и нема појќе да се секираш чита/нечита. Гарант ќе тера дури тера колата.

Kajgana Shop

На врв Bottom