Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро од старт да кажат дека починал, секако ќе беше нерешено.
На почетокот не верував дека го скинале, но со секое наредно видео сум поубеден.
Повреден можеби е

Нетјанаху вчера пиеше кафе што автоматски само се надополнува, денес прстенот му го снема од рака. :pos:

Не е битно каде или во каква состојба е ликот, али ова станува пресмешно. Интернет троловите си најдоа занимација и коментарите се лудило. Шо ти значи да си безработник цел ден и да се занимаваш со вакви ствари.:pos:

Сцени како од The Office.

Ахам... секако. Нема логика во тоа дека се враќаат во Иран затоа што режимот им се заканува на нивните фамилии. Побарале да се вратат затоа што не можат да најдат работа во Австралија.

:tapp:
Ova povekje drzi voda

Автоматски споено мислење:

Ахам... секако. Нема логика во тоа дека се враќаат во Иран затоа што режимот им се заканува на нивните фамилии. Побарале да се вратат затоа што не можат да најдат работа во Австралија.

:tapp:
Во рамки на истата искривена cnn логика: Демек не можел „режимот“ превентивно да им се закани пред да ги пушта во искушение? Ама пошто се глупи Иранци не им текнало, нели Ио? Скроз не е можно на маливе гуски едноставно агенти да им го имаат свртено паметот со секакви розови приказни како од холивудски приказни - и пар недели подоцна реалноста да ги симнала на земја. Тоа не може, не се поклапа со наративата на западот.

@Sladoledzija тебе како искусен лик, како ти звучи оваа можност?

Америка признава пораз, бара цел свет да прати бродови да го ослободи теснецот. А своите бродови не ги испраќа таму. До сега добија игнор само на нивните барања.

Логиката од Трампчо во стилот „Баба ми да имаше „топки„ ќе беше дедо ми„:

Автоматски споено мислење:

Eden nema da ostane!

Прегледај го приврзокот 472458

Pravda za zrtvite od Januarskite protesti!

А за кочанските, колку си загрижен?...

Во рамки на истата искривена cnn логика: Демек не можел „режимот“ превентивно да им се закани пред да ги пушта во искушение? Ама пошто се глупи Иранци не им текнало, нели Ио? Скроз не е можно на маливе гуски едноставно агенти да им го имаат свртено паметот со секакви розови приказни како од холивудски приказни - и пар недели подоцна реалноста да ги симнала на земја. Тоа не може, не се поклапа со наративата на западот.
Која реалност? Дека ќе чистат тоалети во Австралија или дека сестрите ќе им бидат силувани во Иран?

Не ми се верува, се што сака Мосад да убие ќе убие... Еве и Лариџиани го скинале, уште прецедателот Масуд остана од стара постава, веројатно намерно не го убиваат засега. Додека анти Израелците уште сонуваат дека Биби е рокнат овие стварно ги рокаат... Мислам дека можат и Путин ако сакаат да го скинат...

Не ми се верува, се што сака Мосад да убие ќе убие... Еве и Лариџиани го скинале, уште прецедателот Масуд остана од стара постава, веројатно намерно не го убиваат засега. Додека анти Израелците уште сонуваат дека Биби е рокнат овие стварно ги рокаат... Мислам дека можат и Путин ако сакаат да го скинат...
Зашто да го скинат Путинчо, кога веќе е на нивна страна и нивен чо‘ек?...
Ако го оста‘ат жив, ќе им биде корисен и во наредниов период.

Намали малце со дрогата тролејка :kafence:

1000013122.jpg

Ај нека се соберат сега Ронацот, Тенџереке и експертот Валнок и заедно да бројат прстиња, Ронацот знаел да брои до 6, па Валнок ќе надполни, ќе се поделат...

Америка признава пораз, бара цел свет да прати бродови да го ослободи теснецот. А своите бродови не ги испраќа таму. До сега добија игнор само на нивните барања.

Во еден ден изјавува дека ја имаат најмоќната војска и опрема во светот и дека не им треба никој, за потоа да ги обвинува партнерите дека не пуштаат бродови во теснецот.

Америка има најмоќна морнарица тоа е факт, проблемот е што се научени други да ја завршуват валканата работа за нив додека они се на 1000+ км во сигурна зона. Лесно е да им испереш мозок на курдите и останати планинари, ама сега кога ти требаат бродови и логистика овие планински племиња неможат да завршат работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom