The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 8.195
- Поени од реакции
- 15.717
1. Se kladime deka kje ima promeni tamu, slobodno vo sho sakash.
2. Da, kje otidime da ja opravame. Po promenata na prviot let za Teheran sum, so ogromen broj lugje od dijasporata.
3. Slobodno vidi na kolku temi pishuvam na forumot, ne sum "wanna be freedom fighter", se drzham na nekolku temi na koi imam interes i poznavanje.
4. Da imam poznanici od Ukraina, sretnati niz Evropa, neznam sho se sluchuvalo vo toj period na "revolucija" tamu so koj ti sporeduvash.
5. Nikade ne sum pishal jas 80k, si me pomeshal so nekoj izgleda. 10000 malku e? Fotomontazha se slikite od ubienite vo vrekji?
6. Da, gi ishamaraa, ubija kogo sakaat, kako sho im pravat so godini. Im gi ubivaat top generali i nauchnici, koga ne mozhat tie da si gi zashtitat sho ostanalo za ostanatite? Kolku Izraelski avioni kutnaa vo vojnata? Ichnaeset?
7. Promenata kje dojde so stabilna vlada i so normaliziranje na megjunarodni odnosi, i stabilizacija na raspadnatata ekonomija. Bez mudzi bez njuks.
1. Еве на бришење профили. Нема да падне режимот без надворшена интервенција. А тоа може да биде многу крваво.
2. Ниту ти ниту тие што јадат пропаганда а си се на фино на западот нема да се вратат. Како што не се вратија ниту Сиријците, Ирачаните или еве најново Венецуелците.
4. Да да епа интересно е како си го преспал цел тој период. И како геостратешки делуваш како бот мометално после случувањата во Венецуела, Украина, сега Иран. Неписмен да си ќе сконташ колку е два и два. Тоа што земјите се со такви предиспозиции и се користат момтслно како обични фигури на шаховска табла е трето.
5. Повели докажи дека се 10.000 имаш било каков начин.
6. Прашај во Тел Авив како се одвива реконструцијата. Патем Иран нема развиено ПВО. Тој сегмент некој од претходната влада го преспак. Ака корумпирани куртончиња.
7. Мурџите ги имаш во Сирија на власт. Види дали е стабилна па ќе продолжиме да дебатираме.
Доста добронамерно земи прочитај малце за Иран. Дека немам намера да дискутирам теми од твитер. Кој им уриваше секуларна власт претходно.
Да ти сумирам. И вахабисти нека бидат. Доколку се океј со Израел и Сад. Кур ќе ги боли сите. Вкључувајќи те и тебе и тие ирански пријателчиња.
Пример е Кина. Нели нема вахаби таму. Ама таму пак нечинел комунизамот
Премногу иламисти пацифизирале што било штетно за Сад. Само они смееле тоа да го прават. Ех бе. Така беше и во Чеченија. Само младината јбг на твитер се образува. Ајде биди ми поздравен.

).