- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 752
- Поени од реакции
- 1.440
Нели да збориме кој е у форма. Јас сум у форма. Па и кругот е формаГарантирам дека ти си слаб, а јас у наредните две недели ќе бидам на јаболче за десерт.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели да збориме кој е у форма. Јас сум у форма. Па и кругот е формаГарантирам дека ти си слаб, а јас у наредните две недели ќе бидам на јаболче за десерт.

Da si pusese ke bese slim fit ko @Macka12345Гарантирам дека ти си слаб, а јас у наредните две недели ќе бидам на јаболче за десерт.

Не искрено, ако донесам ќе седиме во дел каде не се пуши. Меѓутоа, ако седнам со детето у пушачки дел, пушачите ќе бидат криви или јас што сум ментален и го носам детето у пушница?Тоа си е со вот, дај со мене, ќе донесеш ли дете (особено бебе) у кафана или што и да е, кај што се пуши?
Asked and answered.Не искрено, ако донесам ќе седиме во дел каде не се пуши. Меѓутоа, ако седнам со детето у пушачки дел, пушачите ќе бидат криви или јас што сум ментален и го носам детето у пушница?
Значи, ќе сумирам ко чатгпт, поправи ме ако грешам. Ти си обзирен човек, поштуеш другари но не доволно да идеш во непушачки дел за нив, но ако/имаш дете, за тоа дете ќе идеш у непушачки дел и ако идеш у пушачки дел (дел од проблемот) ти си крив?Не искрено, ако донесам ќе седиме во дел каде не се пуши. Меѓутоа, ако седнам со детето у пушачки дел, пушачите ќе бидат криви или јас што сум ментален и го носам детето у пушница?
Сметам дека секој си е одговорен за себе, и сам треба да си реши. Лично јас сум противник на пушење во блиска близина на деца, така да одговорот дека не би седнал со дете во пушачки дел не беше исклучиво само за мое дете, туку за кое било дете кое е со мене или со нас.Asked and answered.
Автоматски споено мислење:
Значи, ќе сумирам ко чатгпт, поправи ме ако грешам. Ти си обзирен човек, поштуеш другари но не доволно да идеш во непушачки дел за нив, но ако/имаш дете, за тоа дете ќе идеш у непушачки дел и ако идеш у пушачки дел (дел од проблемот) ти си крив?
Нешто некаде ми бега по принципот што го продаваш?
Ако си религиозно пушач и не гледаш проблем за пушење кога твоите другари мрчат зашто без да има мрчење твојот потомок не треба да биде изложен на чад од цигари? Демократски не ми излага математиката, според мене ти пушиш и кој ебе околина демек цигарите се врвот, зашто сега потомокот не се изложува на демократско избореното право на чад?
ПС, коа ми даде лаик ОМГ уште пишував у измени, така да не се важи, но сепак чекам одговор.
Зашто си противник за пушење покрај дете, ете Ска ќе ти каже тоа е кршење на демократско право.Сметам дека секој си е одговорен за себе, и сам треба да си реши. Лично јас сум противник на пушење во блиска близина на деца, така да одговорот дека не би седнал со дете во пушачки дел не беше исклучиво само за мое дете, туку за кое било дете кое е со мене или со нас.
одлично, немам друго што да кажам.Една од придобивките е тоа, а има и други, фала Богу.
Пример после јак ручек, цигарата прави како два ручека да си јадел, после полово општење прави како две жени да си ебел, со кафе, со алкохол па да не зборам. Поезија е тоа.
Од друга страна па ги прави стресните и нелагодни моменти да се помалку такви, па дури и подносливи. Цигара запалена на автобуска има ефект како дс го крати чекањето и намалува склетот.
Непушачиве мислат дека ние сме ментиши некои, онака пушиме и ништо убаво нема во тоа.
Од аспект на тоа да кој и да е одговорен за тоа дете во моментот треба да го заштити, на било кој начин, не само од дим. Не сум ја крив ако седам во локал и пушам, а одредена особа решила да го донесе детето во објект каде што се пуши.Зашто си противник за пушење покрај дете, ете Ска ќе ти каже тоа е кршење на демократско право.
Druze, ne znam kako te rasteja tebe, mozi vo stakleno zvono ili pojma nemam, a i ne e ni tolku bitno, no ova za so sega se pritresvas porano ne se ni zamaraja ljugeto. Ete jas taka sum rasten pa vidi cudo zdrav prav porasnav.@Гостин случајно или намерно даде добра под-тема, сите пушачи, утре/веќе сте родители, дали сте ок децата да ви се во зачадени простории, небитно дали е дома, кафич, кафана?
@мкд владе @Ska Maniac @Macka12345 @OMG!!
Чекаме одговор и од другите, да не се чудите, Владе ти секогаш си магија со хехе досетки
Зашто си противник за пушење покрај дете, ете Ска ќе ти каже тоа е кршење на демократско право.
одлично, немам друго што да кажам.
Иди кај шеф и кажи му месецов толку цигари испушив ко 2 месеца плата да земав, следниот нема потреба да ми го плаќате, така ли?
Аха, не си крив ако си дел од проблемот, крив си ако не си дел од решението? Сега, идеме накај законот, нигде не се пуши, или кај што се пуши, е ограничено, ти и детето треба посебно да се помачите да отидете до местото кај што се пуши (или не), што правиме?Од аспект на тоа да кој и да е одговорен за тоа дете во моментот треба да го заштити, на било кој начин, не само од дим. Не сум ја крив ако седам во локал и пушам, а одредена особа решила да го донесе детето во објект каде што се пуши.
Мене во стаклено ѕвоно не ме растеа за жал. Ти кај си растен не знам ама не би се фалел како ништо не ми фалело гледајќи ти повеќето коментари, ти фали брат многу тебе, не викам дека не ти фаќа кликерот, проблемот е кај што не ти фаќа, ич не ти фаќа.Druze, ne znam kako te rasteja tebe, mozi vo stakleno zvono ili pojma nemam, a i ne e ni tolku bitno, no ova za so sega se pritresvas porano ne se ni zamaraja ljugeto. Ete jas taka sum rasten pa vidi cudo zdrav prav porasnav.
I definiraj deca. Dete e i edno mesecno bebe, cicalce i nekoj so ima 17 godini i 11 meseci.
I sega ako sakas da mi drzis predavanja, bebce uste nema ni imun sistem razvieno. Ebati roditelot koj so cel um ke go odnesi vo prostorija so eden kup ljuge, cadot od cigari najmal problem ke mu bidi, skoro i nebitno. Tinejder ne ni idi niti sedi so tebe, uste pomalce pa ke go kandisas po kafici ili kafani da ti dojdi, baska vekje vervaj ako e zensko , kefoj ke bidis da pusela samo cigari, taka da nebitno.
Drugo so ne ti e jasno ?
Затоа ли ви е најубаво после секс цигара да си запалите?после полово општење прави како две жени да си ебел,

Ја имав еден момент таков, се враќам од п. станица...некои заебанции имаше и изнервиран, а цигари немав у мене и му викам на тој што работеше кај мене дај една.....како демек да се смирам. И у тој цел момент на стресови еден дел од мене остана свесен како и обично и онака си ги набљудував сите процеси од страна. Ќе запалам цигара и да видиме што ќе се деси....и палам цигара, зимам два три дима и првичниот момент е "убав"....ти трнат живци по цело тело ама толку, после се враќа агонијата и како тегнеш така гледаш дека ти станува бетер, си испушил 2/3 од цигарата и ти доаѓа да ја фрлиш....нема едноставно ефект. Тука умре пушачот у мене, кратко после тоа ги оставив. Има една сцена у која еден русин пали последна цигара пред да иде радијација да го стопи у Чернобил.....ја реков дека да знам дека утре ќе има апокалипса не палам цигара.Непушачиве мислат дека ние сме ментиши некои, онака пушиме и ништо убаво нема во тоа.
А вие ретардираните пушачи кое право го имате да пушите кај стигнете и да сметате на непушачи? Има негде некој закон пропишан кај што вика дека МОРА да се пуши и сум го пропуштил? Во Устав е напишано? Де ако сакаш посочи ми изгледа пропуштам некои работи.Кои права на вас непушачите ви се ускратени ? Право на слободно движење ?! Не. Сакате влезите у зачадена кафана, сакате не влагајте ама со твојава логика на пушачите ќе им биде забрането да запалат цигара затоа што една снегулка се жали.
Истава прича со муџите у Европа, на 5% муџи им смета крст закачен на ѕид или немање халал храна и заради нив 95% мнозинство ќе треба да трпи.