Не успеав да те цитирам тебе. Ни
@wot. Само третиот член. Ама денес немав кога.
Која ми е мене поентата ви кажав. До пристапот е и принципот. Ова е мачкање очи. Имаше баш еден пишано, кога ќе снемате скандали за опозицијата што ќе вадите следно. Очигледно нови закони. Дека идеме накај ЕУ.
Јас како таа и таа, од ПРИНЦИП во приватен живот гледам да не пушам околу бремени, стари, деца, или коа некој јаде. Во близина. Не на три, четири маси натаму. Пошо и мене никој не ми го бере гајлето. Јас прва сакам да престанам да пушам заради тоа што сакам да имам дете утреден. Кај нас во Македонија се умира од загаден воздух, пијано детише/говедо па дури и анестезиолози се случувало, да не редам уште што сѐ нѐ убива.
Колку деца бе имаат умрено од лекарска НЕгрижа само лани?
Да почнам да вадам постови?
Ќе престанете да ги носите на доктор, ќе престанете и вие?
Абе ве уценуваа со избори за ЃУБРЕТО да ви го соберат, за што уредно си плаќате. Памтите кога глушец КАСНА ДЕТЕ ВО СКОПЈЕ? Глушец накотен ради ѓубрето.
Кај мене на улица контејнерите се у исто стање као Данела кога беше. Викаа ќе биде боље. Мхм
У короната колку народ испоумре ради Франкенштајн Жан Митровски? Од МРСА умираше народ у 2021, 2022, односно ДВАЕСЕТ И ПРВИ ВЕК, од МРСА. За такви работи ви зборам бе дечки.
Не сум ја ѓубре или толкав зависник да не можам да издржам во близина на сензитивни лица. Ама ѓубре сум кога имам МО ЧА НА држава. Ме заболе за зборов атм.
Нека идат у Арачиново да соберат данок прво. Па ќе се чуеме.
Ќе апсат за трева а и цигари очигледно, а не смеат да влезат у рало Албанци да наплатат струја и основни работи.
*Ако некој сеуште мисли некој дека ми е проблемот ради цигарите, знам дека не може да ме игнорирате. Само скокнете ме да не си го квариме понеделникот. А неам ни енергија. До принципот е. Сто ствари ветиле или пробале да средат, НЕ ИМ УСПЕВА НИШТО.
Им избега 18 год мрсул со се татко му среде бел ден.
Скршено стакло на татарска амбасада, испомаскиран, одма го најдоа.
Нека си ги издуваат у Влада, ќе им пројде.
А може и на некој шоЧ, и онака се навикнати.
Не искачам. Ќе штекам пари, ќе си се преселам сама. Друштво, филмче, игрици. Лиценцата и паљба. У Шпанија има да си чадам братче. На морски воздух. А не на Усје воздух.
П.С: да ако има бактерии повеќе од ВЦ шоља е опасно за дете. А да не зборам шо ќе оќори и отупи. Не знае да збори ко шо треба телефон има..