- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 4.132
- Поени од реакции
- 8.522
Океј разбрав за што се правело муабет. Пензионерите да се носат на планина. Контраверзно ќе беше да речеше да им се плати пат до клиниката Дигнитас во Швајцарија или Витаегзит. Ова се инаку клиники за еутаназија каде се заспиваат терминално болни луѓе кај кои терапијата нема ефект, а живеат со хронични болки и/или инвалидитет. Пристап има секој, ама треба 4 тони книги и извештаи од различни доктори дека човекот стварно не можи да се спаси, а се мачи.
Носи ги на планина ако сакаш. Ставот не е лош ни контраверзен. Ќе станат кентенаријанци, ко старците на Санторини во Грчка кој на 107 години уште одат да ги пасат овците се тотално фит и здрави. Не ги мразам старите луѓе, протргале кој знае што низ животот. Види ме јас колку сум изгубен на 30ет, или види се себе и спореди се со твои 25, дали го имаш истото трпение и сила, па после кажувај за стари луѓе. Чуден став за зен/намасте/хинди/љубов лик.
Дај турете ликој кој би дале јако контраверзни ставој следно. @Darling @puno @Del Boy
Носи ги на планина ако сакаш. Ставот не е лош ни контраверзен. Ќе станат кентенаријанци, ко старците на Санторини во Грчка кој на 107 години уште одат да ги пасат овците се тотално фит и здрави. Не ги мразам старите луѓе, протргале кој знае што низ животот. Види ме јас колку сум изгубен на 30ет, или види се себе и спореди се со твои 25, дали го имаш истото трпение и сила, па после кажувај за стари луѓе. Чуден став за зен/намасте/хинди/љубов лик.
Автоматски споено мислење:
Дај турете ликој кој би дале јако контраверзни ставој следно. @Darling @puno @Del Boy
Последно уредено: