Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
pulp fiction zed GIF

RIP Peter Green, легенда во десетици улоги на негативец.

G8Bp6gdW8AQaaCG

Pulp Fiction Butch Coolidge GIF

Го гледаше некој новиот на Јоргос, Бугониа?

:вонзем:

Зошто You were never really here има толку висока оцена на LB? Празни дијалози, ужасни кадри, предолги со фацата на Феникс што не даваа никакво значење, ниту пак некое поврзување со жртвите и самиот Феникс.
Пола од дијалозите беа бесмислени, ниту пак имаше некое движење, ебате меланхоличниот филм.

1.5/5 само ради Феникс како појава, иако беше ужас у филмов.

Го гледав Sentimental Value, норвешкиот кандидат за оскар и се освен победа за интернационален ќе биди тешка кражба. Предобра драма, глумата одлична и емоцијата се осеќа во секој кадар. Топла препорака за нормален филм без никакви претенциозности, само чиста човечка емоција.

И 'Stand by Me' му е супер филм. Секогаш кога ќе го фатев на тв го гледав.

Романтикиве 'Хари/Сали' и 'Ленче Кумановче' одамна ми се у план, може за празниците конечно ќе се изгледаат. Добар режисер, слава му...

Ајде дечки, сите лајк на ова мислење! :coffee:
Јас би сакал да исполнам 50 желби.

До истата дата, 50 лајкови на постот и ќе дозволам @Io Sono Interista да ми го избере јузернејмот.
Ќе побарам промена во првите 5минути, без преговарање.

И ќора кокошка некогаш ќе убоде нешто. Се обидов да го описменам со филмски класици и со филмови како Mr. Nobody, и се откажав, нека гледа таму којотот и брзата птица и нека не замара.

Mnogu filozofsko sranje ova brat, dobra ideja ali slaba realizacija. Mislev ke se dvizi u nekoj sci-fi pravec, ovoj mi filozofira za zivotot od poveke aspekti. Iskluciv na 40ta minuta.

Te pcuese li Dzontra? :pos:

Го има Hateful 8 на Action M или t Action, како и да се вика телевизијава.

Да надополнам: Многу моќно интро особено од 01:00.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom