Vartolu
The Infamous Mobb
Асимилација, соживот и мултикултурализам..таквите како тебе измислија асимилација, соживот, мултикултурализам, мултиконфесионалност, мултинационалност

1. По се изгледа не знаеш што значи зборот асимилација. Така тресеш...
2. Ако знаеш без да отвориш гугл и чат ЏПТ што значи мултиконфесионалност јас те носам во кафана на моја сметка 3 дена и три ноќи....
3. Хинт: Тоа асимилација со овие другите зборој што си ги чул во штаб кај Мицика, се исто како да ги изедначиш Хамас и Мосад, ама ти си знаеш. Терајте си таму
4. Таквите како мене? хахаха.....Јас брате сум ВМРО ти веројатно не си бил ни роден од кога, како што треба и секој Македонец да биди....Не дпне, да не се разбериме погрешно, тие немаат ни в од вмро...
5. Гледам многу се јачаш со тоа омраза, ој ти краен десничару што кани мигранти за во ѕидини, за да бидеш вмровец во душата, треба да земиш да пролисташ малку историја..Ете за домашна задача прочитај си за Охридското Востание...Ете вие како љубители на Тодора...Не си ја знаете историјата, мислите дека мафтајќи знамиња од Кутлеш, тетовирајќи ја Македонија со трите дела, и пеејќи ја заветна ве прави големи Македонци, гадно си се заебал...Затоа сме на ова дереџе на кое што сме...Така да терај си како што мислиш....
6. No hard feelings....
Како да те прашам зошто си против Мицика, кога ти си олицетворение на штабски дпнеоски трол, дупеувлакач на Мицика?!и кога ќе прашаш зошто сум јас против мицко мислам дека сега ти е јасно