Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Мигранти ако сака Британија имаме.
Ќе и дадеме.

Да... и сВите се „Маде ин нашата земја„...:kafence:
Автоматски споено мислење:

Партиските ботови веќе се пуштени да работат по општините. Ова нема да бидат мигранти туку увоз на работна сила.

Прегледај го приврзокот 463486

Прегледај го приврзокот 463485

Ако се толкави душегрижници, нека си земат по една „офарбана„ фамилија...онака, за по дома, за низ двор.

Последно уредено:
Да... и сВите се „Маде ин нашата земја„...:kafence:

Ако се толкави душегрижници, нека си земат по една „офарбана„ фамилија...онака, за по дома, за низ двор.
Не идат тие фамилијарно... скромни дечки се!
Нека си земат така од жал, ете само едно чомбе...
Нека им поседи со жената и ќерките им, да даде господ, така хуманитарно!

Партиските ботови веќе се пуштени да работат по општините. Ова нема да бидат мигранти туку увоз на работна сила.

Прегледај го приврзокот 463486

Прегледај го приврзокот 463485

573917301_10230378208146339_1579311289169051397_n.jpg

... па овој е советник во општина од Гостивар, како тоа пишува ,,дека поднеле барање за вонредна седница со единствена точка , за прифаќање на одбиените баратели за азил од ЕУ за згрижување во Гостивар“ ??

... на негов ФБ профил нема таков текст, ниту му е таа моментална фотографија на профилна, таа фотографија што ја има кај текстот што ти го сецкаш и го даваш, била поставена на 06.10.2025, а не сега,

...зашто бе ширите вака, не се партиски ботови да работат по општините, туку вие сте креатори, ајде дај линк на текстот што си го приложил, ако сум во грешка!

Не идат тие фамилијарно... скромни дечки се!
Нека си земат така од жал, ете само едно чомбе...
Нека им поседи со жената и ќерките им, да даде господ, така хуманитарно!
Уште во ехЈу, во зграда еден комшија по име Јордан си доби Зет од Јордан...по цел ден седеше дома во пиџами, вечити студент.. А мораа да готват на ЛОЈ, па нивниот спрат корнеше на овчи ЛОЈ.....А знам за палестинците, имаше еден кај нас на машински, Први Семестар 7-пут, кажуваа не е тој глуп, туку ако заврши треба да се враќа таму, м9же и пушлка или појас со динамит да му дадат....

А што треба сами да си го решат проблемот? За што е платен Тошковски иполицијата за партиски цели или да се во служба на народот?
На толку силење и курчење ајде лингур дојди не треба полиција да викаат.
И како распаднато мвр а чело со неспособен министер ќе ги брани, убо си рекоа го распадна мвр не функционира и кога му дожеже на газето токму мвр го бараат да ги брани, дволичност.

Каква врска има мигрантски камп со крајна десница? Свесен си ти колку ти е глупо прашањето?
Но ти како либерал и голем космополит би им дал државјанство и права, нели?
Ти си тој што ми ги извртува зборовите, но вози си на точакот и доста ме цитираш, досаден си како комарец.
Што има врска мигрантски камп со крајна десница?o_O Ти тоа озбилно прашуваш??

Ајде тркни прочитај за крајната десница и односот нивни кон мигранти и луѓе од трет свет, и врати се тука и напиши што прочита. После спореди си го тоа што ќе го прочиташ со тоа што го напиша ти за мигрантите и ѕидојте и кучињата. И ќе видиш колкава интергалактичка глупост си треснал ој ти брмбрме....

Јас либерал? Ти дечко очигледно ниту едно мислење немаш прочитано, а камоли книга, да не зборувам за идеологија. Онака лупеташ колку да напишиш нешто, ама што да ти правам, не те спремаат доволно во тоа штабојте...

Јас тебе те критикувам за тоа што пишуваш дека немаш против да има мигранти во земјава ако биле во ѕидини, јас ти враќам дека сум против мигрантите, и на крајот да пишиш јас сум сакал да му дадат државјанство и права?!

pa inicijalite na prozvaniot se tie sto gi objavi policijata be GLUP. idi prasaj si u policija za da si siguren i za da ne mora da uklucuvas mozok, toest ti sekako toa nemas... auuuuu kakva budala
Dzejk Lozanovski, dobro eve, go isprovociral drn drn...So trebase da pravat Mecka i Milos? Da se tepaat srede studio, i da gi vlecat posle po AlfaTV i kaj onaj bliznakot tvoj Dupche Zlatev??I uostalom, ti kako dokazana picica imas najmalku pravo da lupetas za maskost...Te vidovme so maz si....

Последно уредено:
Тоа да си го прават во нерамковни држави, последиците од давање на македонско државјанство на неМакедонец значи автоматски суицид.
Нив појќе им користи блгарски пасош, а може да им дадат, тие се од таму кај што дошле татарите...треба и во грекос да одат, по патот на ацика големиот ама сега рикверц

Последно уредено:
некако се разводнува работата или мене така ми се чини за на крај едно утре видиме од прозор во дворот како ни се шетаат голи "економски" мигранти.Нашиов Мицика ќе ги затвара сите кој шират "гласини" за мигрантите,од другата страна угледни англиски весници на широко и на долго пишуваат дека се преговара и договара со нашиов Мицко,кај нас како и обично поделени и кој на кого потчинети како матна вода и меѓусебно обвинување за вистина и лага.Како намерно власта да прави конфузија со НЕМА и НЕМА да има мигранти,ама она кажанато се додека дишам од Мицика остава голем сомнеж.Дефинитивно моето чуство е дека треба да не се изненадиме едно скорешно утро да голи економски "легални" мигранти се шетаат на секаде.

некако се разводнува работата или мене така ми се чини за на крај едно утре видиме од прозор во дворот како ни се шетаат голи "економски" мигранти.Нашиов Мицика ќе ги затвара сите кој шират "гласини" за мигрантите,од другата страна угледни англиски весници на широко и на долго пишуваат дека се преговара и договара со нашиов Мицко,кај нас како и обично поделени и кој на кого потчинети како матна вода и меѓусебно обвинување за вистина и лага.Како намерно власта да прави конфузија со НЕМА и НЕМА да има мигранти,ама она кажанато се додека дишам од Мицика остава голем сомнеж.Дефинитивно моето чуство е дека треба да не се изненадиме едно скорешно утро да голи економски "легални" мигранти се шетаат на секаде.
Тоа дека има нешто, има. Тоа дека нешто се бара од Македонија, или опипаваат пулс, не знам.

Ете го Албин Курти одма се напучи: "We are accepting those that the U.S. did not want on their territory,"...

Ама кај нас има веќе една изрека „Повеќе ни баба не му дава на дедо за без пари“....Така да, Британците џабе не ни даваат пари....Да видиме само овој нашиот што прифатил.....

Тоа дека има нешто, има. Тоа дека нешто се бара од Македонија, или опипаваат пулс, не знам.

Ете го Албин Курти одма се напучи: "We are accepting those that the U.S. did not want on their territory,"...

Ама кај нас има веќе една изрека „Повеќе ни баба не му дава на дедо за без пари“....Така да, Британците џабе не ни даваат пари....Да видиме само овој нашиот што прифатил.....

тие пари не ги даваат они бадијала, ги даваат со камата и башка нивни фирми ќе работат на проектите.

тие пари не ги даваат они бадијала, ги даваат со камата и башка нивни фирми ќе работат на проектите.
А кажи ми ти, си за мигрантски кампови или не си...Со да или со не....Да си бидиме начисто :)

На кои проекти бе ронка!?
Остај тоа преродба у сто чекори брошурчето!
Дупки у буџет ќе крпат, за лешинарската партиска администрација плата да земе, и фондовите за пензиско и здравствено да не пропаднат!

Нивни фирми рече :facepalm:
едино ако нивна администрација не ни праќаат... (а тоа прво треба!)

Франција мавна вето за црна гора, кој можеше ова да го предвиди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom