Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Во наше време ако фаулот почне надвор, се суди надвор. Сега се други времиња, секој суди како му одговара, има оправдување, и во шеснаесетник продолжила опструкцијата.
Колку смешни пенали се нагледав последниве две години во ПЛ, веќе ништо не ме чуди.
Ова не е точно. Ни на крај памет не ми е да ги правдам Јунајтед ама ова беше пенал. Нема врска кога почна контактот, битно е кога интензитетот е најголем, а во ситуацијава тоа беше точно во 16ник кога влезе Амад. Не знам зашо се цепидлачи за чист пенал, ималу многу поспорни и посрамни одлуки па помалце се коментирале.

Врска нема пеналот. Жолт би му дал на Диало или кој и да беше таа циганаријата за намерата у 93та да ми глуми оти бељ без идеа 20мин

Бруно си е посебна прича, му кажува на турчинот шо повисоко да ја шутне време чуваат, сдрвата свашта

Периката Аморим уште цел месец ќе го гледаме сеа додека не изгубат и од Челзи и Сити. Ај важи

1003120503.jpg

:kafence: Јунајтед 3 бода уште 36 и сигурни сме.

Ова не е точно. Ни на крај памет не ми е да ги правдам Јунајтед ама ова беше пенал. Нема врска кога почна контактот, битно е кога интензитетот е најголем, а во ситуацијава тоа беше точно во 16ник кога влезе Амад. Не знам зашо се цепидлачи за чист пенал, ималу многу поспорни и посрамни одлуки па помалце се коментирале.
Види, за чудо ние на времето имавме и предавања за фудбалски правила. Чисто да знаеме што е што, да не се залетаме да се буниме за чиста ситуација.
И точно памтам, за интензитет не стануваше збор. Почнал фаулот надвор, се суди надвор. Имаше коњи во лигата можеа да те носат на грб 10 метри, ти го фаулираш на 20, паѓате на 10 метри.
Далеку од тоа да сум против што му досудија пенал на Јунајтед, напротив!

Види, за чудо ние на времето имавме и предавања за фудбалски правила. Чисто да знаеме што е што, да не се залетаме да се буниме за чиста ситуација.
И точно памтам, за интензитет не стануваше збор. Почнал фаулот надвор, се суди надвор. Имаше коњи во лигата можеа да те носат на грб 10 метри, ти го фаулираш на 20, паѓате на 10 метри.
Далеку од тоа да сум против што му досудија пенал на Јунајтед, напротив!
Фудбалот не е игра на стриктно одредени правила, како на пример во тенисот, топката ако е 1 милиметар во аут тогаш е во аут и нема назад. Постои нешто што се вика почитување предност и интензитет на фаулот, а во ситуацијава без разлика што фаулот почна надвор од 16ник главното влечење се случи во 1бник, всушност влечење поради кое падна Диало.

Њукасл 2 бода после 3 кола.
Сега уште да го здрват Исак во резерви за да му одржат лекција и топ (y)

Врска нема пеналот. Жолт би му дал на Диало или кој и да беше таа циганаријата за намерата у 93та да ми глуми оти бељ без идеа 20мин

Бруно си е посебна прича, му кажува на турчинот шо повисоко да ја шутне време чуваат, сдрвата свашта

Периката Аморим уште цел месец ќе го гледаме сеа додека не изгубат и од Челзи и Сити. Ај важи
Воопшто не беше наивно влечењето за дрес, како мислиш дека тоа може да се одглуми кога беше оптегнат дресот наназад пола метро

Салах и Вирц се катастрофа сезонава.
МекАлистер носи ужасни одлуки и прилично спор со топката.

Ајде уште Раја да се повреди и нека си ебит мајката сезонава уште не почната

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom