Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Арсенал ризикува што реши да го остави Езе чекајќи нешто друго (Родриго?).

Овој Адам Вортон прашање на време е кога ќе заврши во некој голем клуб за многу пари.
Вортон следно лето ќе прави трансфер 100%

Какви звуци испушта коментаторов кога ќе види познат лик на трибините, мислиш Џеј Џеј Окоча потег некој направил на теренот :D

Ела на Сител златна Мерак Меана.
Па со оглед на тоа дека влезе Спасен Силјановски кај Челзи не е многу паметно да одиме на Мерак Меана после ваков кансоровиден меч.

Какви звуци испушта коментаторов кога ќе види познат лик на трибините, мислиш Џеј Џеј Окоча потег некој направил на теренот :D

Oтров значи, 10 минути ги правдаше Челси зашто не може гол да му дадат на Палас, па доцна стигнале од Светско Првенство, па Азар, па Ромарио, па урлаше на секој додир на Естевао со топката. Отров. Па Карагер им го оспорил медалот, па немаше поима кој е Париш Канцер.

Еве го еден у Париз, на другата маса, седнал со дрес од Бекам. Мора да е француз. Личи на постар Мбеумо со наочари и на секој допир со топка скока од стол. Оф бе да ти го немам умот, боље да идам индонезијки да ми кажат не, додека не се стемнило

Како бе ова не беше фаул :pos:. Со рака го туркаше голманот, не ми се верува што се им дозволуваат на Стоуковци од Али Експрес.

Како може екипа што секоја година години уназад истура стотици милиони евра на трансфери да има задња линија составена од Дало,Јоро, Де лигт ,Лук Шо и Доргу од Лече?
Како!?

Некој проба да ми објасни зошто тоа Арсенал го нејќе Езе... епа топ им е овој Мартинели:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom