Ska Maniac
Бараба
Затоа што тоа е наредба на невестата.Сакам да знам зошто младоженците на секоја македонска свадба се единствените кои се облечени како кловнови?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што тоа е наредба на невестата.Сакам да знам зошто младоженците на секоја македонска свадба се единствените кои се облечени како кловнови?
Сакам да знам зошто младоженците на секоја македонска свадба се единствените кои се облечени како кловнови?
ЈАс колку што знам во Скопје до пред некој ден беше 140-150 денариSo e finta so ovie kargo firmi. Nema kargo pod 250 denari. Od Germanija da ne gi nosat ovie rabotite sto gi poracuvame?
СДЗ
Кој е тој шо му текнало автобускиве да ги напраи од железо и пластика??
Не се седи на желези кога е 40+, а ни зимоска на 0, не знам дали знаете.
И плексигласов скапан праи чувство на вакуум.
Бог да чува
Фуш тежок. Како у пластеница.Веројатно се работи за одлука на Градот Скопје за изборот и изгледот од автобуските настрешници, кои се грди, одвратни, некорисни, материјализациски промашени...какви нема ниту во Африка.
,,,leleee , abe toa neshto se shushka deka nekoja si Daniela bila od Afrika,,,,Веројатно се работи за одлука на Градот Скопје за изборот и изгледот од автобуските настрешници, кои се грди, одвратни, некорисни, материјализациски промашени...какви нема ниту во Африка.
Поговорката „Конда не се врати од Африка“ е народен израз што се користи во македонскиот јазик, особено во разговорен или шеговит контекст, и има симболично значење....сакам да знам што значи зборот ,,конда,, или поточно употребен во реченицата ,,конда не се врати“ ?![]()
Shto podrazbirash pod "vadenje karta"? Toa kaj nas sho baraat peronska ili neshto drugo?Не знам дали прашањево ми е за тука,ама не можев да најдам некоја тема...Ме интересира за резервациите за билети преку flixbus...Планирам патување за Прага,ама ми дава со еден премештај во Виена.Е сега,дали да вадам само една карта од Скопје или мора и во Виена да вадам карта.Некој да има искуство со тоа,па да знае како оди цела процедура?
Не е само во Скопје проблемот, низ цела Македонија е. Годинава има превише комарци.Прашање.
Како може да се дојде во контакт со Град Скопје?
Профилот им е неактивен, на Данела не дава да ѝ се пише.
Нѐ изедоа комарци. Дур се тепаат, еден потсетник дека е лето.
Да не се заборават.
Партал ме прават. Годинава има едни мали комарчиња, не ни зуе, само осеќаш пецкање и почнуваш да се драпаш..
Shto podrazbirash pod "vadenje karta"? Toa kaj nas sho baraat peronska ili neshto drugo?
Na Flixbus dali kartata ja pishuva Skopje-Praga ili Skopje-Viena + Viena-Praga?
Prvpat slusham za avtobuski karti so prekachuvanje.