wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.770
- Поени од реакции
- 34.410
Доста храбро што излезе од тој клозет. Ќе застанам и јас до тебе, ги пробав годинава и мене исто ми помагаат да подишам. Ги користам периодично тука-таму преку ден кога знам дека ќе немам надворешна интеракција, но имам и спиено со нив и ми помага иако многу го претставуваат како нефункционален интернет гимик. Може да ги soft-launch-неме со некоја цвикера за сонце у јавност, ќе изгледа робустно и футиристички како дел од нив а со 3д принтингот може да ги искористиме на нив да стојат стаклата некако наместо на ушите. Get money, fuck bitches. Shark tank идеме.Ја имам од оние лентине на магнет од тему, ги користам од есента и вистина бркаат работа.
Сега само чекам да почне некој друг да носи т.е да не е срамота за да ги промовирам пред пошироката јавност.
Околу спрејовите, и јас знам луѓе што се “зависни”, но веќе е некако познат феномен - не мислам дека луѓето заглавиле без да знаат дека како што ги користат е штетно оти и во аптека предупредуваат. Мислам имам гледано некој документарец, јутуб или риил за ова, не знам што оти со brain rot-oв сѐ е copy of a copy of a copy. Но, луѓето ќе ти кажат само: “Мора од нешто да се умре”. Со таков северити се гледа на ова, и генерално ако видеме какви други штетни работи правиме не можеш баш и да држиш high ground.
Jaс сум алергичен на полен покрај прашина, мачки итн. Во пролет сум цел затнат со црвени очи и кивам по сто пати у ден. Како мал, биг фарма