Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ѕверев е прв фаворит тука, му одговараат скроз условите.Сепак без Алкараз во Мадрид , одлична прилика за рандом тенисер да го освои првиот мастерс или пак можеби Фонсека...![]()
Ѕверев е прв фаворит тука, му одговараат скроз условите.
Сепак без Алкараз во Мадрид , одлична прилика за рандом тенисер да го освои првиот мастерс или пак можеби Фонсека...![]()
Па со освоена титула доаѓа, ете му шанса да земе поени и уште толку да се приближи до Синер. Во Мадрид се брзи условите, а тоа е доста значајно за сервисот на Саша, многу евтини поени добива на тој начин во однос на другите турнири на земја.Последните 3 години е очај во Мадрид.
Може титулава да му дала ветер во грб + сеа и откажувањето на Алкараз , ама шо знам... збориме сепак за Саша. Поише шанси би му дал на Руне во горниот дел , време е да се активира повеќе и на големите турнири.
Стефан не се бламирај со ЗверевПа со освоена титула доаѓа, ете му шанса да земе поени и уште толку да се приближи до Синер. Во Мадрид се брзи условите, а тоа е доста значајно за сервисот на Саша, многу евтини поени добива на тој начин во однос на другите турнири на земја.
Ма Ноле кога ќе се пензионира ATP тенис толку и нема да има гледаност во Србија па и регионов освен ако не се појави некој друг србин што ќе го достигне тоа што го постигна Новак а тоа е тешко да се случи по завшување на кариерата на Ноле.Новак потона заедно со Спортклуб.
Ма Ноле кога ќе се пензионира ATP тенис толку и нема да има гледаност во Србија па и регионов освен ако не се појави некој друг србин што ќе го достигне тоа што го постигна Новак а тоа е тешко да се случи по завшување на кариерата на Ноле.
Кој гледа тенис ќе гледа во регионов ама нема да биде толкава фама како што е во време кога Ноле освојуваше и беше во добра форма.
Abe gotovo, zivotot ke zgasne koga ke se penzionira Dzoko.
Da ja nadenam Jelena na stapov.
Ќе те жуља ептен.Abe gotovo, zivotot ke zgasne koga ke se penzionira Dzoko.
Da ja nadenam Jelena na stapov.
Дај боже.Ова е прв H2H дуел на Ѓоковиќ со Матео Арналди, со самото тоа, он е 14 тенисер кој има позитивен скор во дуелите против Ѓоковиќ. Уште два негативни H2H скора ако има во кариерата Новак, ќе го изгуби тој рекорд, зашто Надал има само 15.