Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Не сум многу упатен што како е со сопствеништвата, и дали спортклуб ќе постои у хрватска/словенија итд.

Спорт Клуб ќе постои во Хрватска и Словенија, ама за тука нема да има никакви права и нема да може да се гледа. Сите преноси од СК се селат на Арена од недела вечер и ова важи за пазарите во Србија, Македонија, Црна Гора и Босна. Воопшто не сме засегнати во поглед на тоа дали ќе има преноси или не, единствено се менува каналот каде што ќе се гледа Формула 1.

Спорт Клуб ќе постои во Хрватска и Словенија, ама за тука нема да има никакви права и нема да може да се гледа. Сите преноси од СК се селат на Арена од недела вечер и ова важи за пазарите во Србија, Македонија, Црна Гора и Босна. Воопшто не сме засегнати во поглед на тоа дали ќе има преноси или не, единствено се менува каналот каде што ќе се гледа Формула 1.
Што мене како корисник на А1 многу ми мења пошо ние немаме Спорт клуб.

За Формула 1 да, ама проблем е за тенис, на пример. Тоа што Спорт Клуб пренесуваше од слемови и мастерси го имаше на повеќе канали. Арена сега не знам како ќе го постигне тоа со права за 500 спорта, лиги, чуда, врагови.

Што мене како корисник на А1 многу ми мења пошо ние немаме Спорт клуб.

Па ептен ти мења. Отсега ќе можеш да гледаш и Формула1 и Еуролига во кошарка и Бундес Лига во фудбал и тенис и се што одеше на СК, бидејќи ќе оди на Арена.

За Формула 1 да, ама проблем е за тенис, на пример. Тоа што Спорт Клуб пренесуваше од слемови и мастерси го имаше на повеќе канали. Арена сега не знам како ќе го постигне тоа со права за 500 спорта, лиги, чуда, врагови.
Проблем ко проблем, ќе го решат. Ќе додадат повеќе канали, повеќе коментатори, ќе бидат единствен спортски канал во регионов.

Па ептен ти мења. Отсега ќе можеш да гледаш и Формула1 и Еуролига во кошарка и Бундес Лига во фудбал и тенис и се што одеше на СК, бидејќи ќе оди на Арена.

Проблем ко проблем, ќе го решат. Ќе додадат повеќе канали, повеќе коментатори, ќе бидат единствен спортски канал во регионов.
И арена моментално на 5ка дава пикадо и европско репризи со месеци веќе. И не мора да ги даваат сите можни глупи текми од Француско и Италјанско, а и сигурно ќе додадат некој канал плус.

Официјално редбул го трампаа болидот со рејсинг булс :pos:
Мора да се признае дека грми ливериво. Предобро стои бела боја на ф1 болид, може и затоа што не ја гледаме пречесто

Боље да не се заебаваат, грми болидот со овие бои

За жал нема да го видиме Ред Бул во бело. Сузука е откажана поради невреме. Очекувале ветрови од скоро 200км на час и Сузука мислам дека веќе е поплавена.

Откаде оваа информација? Откажана била Сузука, како да не..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom