Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Го имам истиот став како Злате, прво Алонсо, Макс па на трето ми е Ландо
Па не е баш истиот. Мене ми е прво Алонсо, па Леклерк и Сајнц, па после нив Ландо. А Макс таму некаде во долниот дел на табелата. Со Хамилтон се дружат. :D

Па не е баш истиот. Мене ми е прво Алонсо, па Леклерк и Сајнц, па после нив Ландо. А Макс таму некаде во долниот дел на табелата. :D
Мислев само на делот со Алонсо на прво место, моја грешка :D

surogatMerc.webp
Бидејќи овие дозволуваат фотографии само од официјални фотографи и вака од далеку немам некои фотографии од самиот систем. Се работи за сурогат возило кое е со софтвер за 2026 конкретно за аеро пакетот како што се гледа на сликата се тестираат елементите кои ќе се вградат внатре во самото крило, а тука на старото крило има исто за подесување на аголот на истото и на нив се прикачени овие елементи. По тоа што успеав да забележам извади побрзо време отколку со DRS. Гумите се за 2026 и се одлични за разлика од овие ќе имаме можеби повеќе менување ама тоа на оваа стаза тешко да утврди. Да беше Пол Рикард или Барселона ќе беше друга приказна, а да има некоја стаза каде што ќе паѓа дожд како Силверстон исто не би било лошо да се тестираат Inter i FW. Побрзи се од гумите од 2025 за неколку десетинки ама тоа ќе се знае во Бахраин во Февруари месец кога ќе бидат готови возилата за 2026. Очекувам дефекти со овај аеропакет повеќе отколку некои проблеми со моторот или батеријата.

Формулава у глобала е мизерија, мислам на тие што носат одлуки. Таман ќе се приближат болидите во перформанси и ќе гледаме интересно они мењаат платформа. Така и од наредна сезона нркој ќе ја нареди од старт и ќе гледаме 2-3 сезони досадно.

Ландо на Макс буквално може вода да му носи. Facts.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom