Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа Минесота се поголем проблем за Денвер од Оклахома. Трет пораз од нив сезонава.
ne izgleda nego sigurno. nemaat igra protiv niv, protiv oklahoma go imas resenieto od poslednata cetvrtina, dupliraj na sga stom projde centar i tolku od oklahoma pogotovo vo plej of so poveke pritisok... za minasota nema bas protiv igra pogogovo so kusa klupa
Не можат да го израмнат, имаат веќе 10 порази.
Што очекуваш од тоа циркуз шоу со нигери и глупаци...Наградава годинава е целосно компромитирана со овие butthurt нигери кои имаат право на глас. Со вакви изјави тешко дека Јокиќ може до MVP.
Одбранбениот играч е во заштитениот простор кога се дешава контактот. Фаул според постоечките правила.ова конкретно фаул беше пошто одбранбениот играч не стои со двете нозе на земја туку му скока во линија на движење.
Ај да скокаше паралелно со него, пеки.
ne izgleda nego sigurno. nemaat igra protiv niv, protiv oklahoma go imas resenieto od poslednata cetvrtina, dupliraj na sga stom projde centar i tolku od oklahoma pogotovo vo plej of so poveke pritisok... za minasota nema bas protiv igra pogogovo so kusa klupa
А како се брани поинаку играч што оди на влез? Едно е да рипне во него и да го разнесе, друго е да рипне вертикално, а напаѓачот да оди на контакт. Овде кристално чисто се гледа дека овој од Бостон рипа вертикално со рацете исправени, НУЛА од фаул, ама ја за инат би го свирел само затоа што Тејтум проба пола секунда порано да флопне како пичка.Се согласувам со тебе дека му судат сè и сешто, ама ова конкретно фаул беше пошто одбранбениот играч не стои со двете нозе на земја туку му скока во линија на движење.
Така се брани, ама контакт имаше и контактите ги дуваат сега судиите.А како се брани поинаку играч што оди на влез? Едно е да рипне во него и да го разнесе, друго е да рипне вертикално, а напаѓачот да оди на контакт. Овде кристално чисто се гледа дека овој од Бостон рипа вертикално со рацете исправени, НУЛА од фаул, ама ја за инат би го свирел само затоа што Тејтум проба пола секунда порано да флопне како пичка.
Мислам, не е фрка и да се свирне фаул, контакт секако има, ама ептен го мазат Шаи судиите.
Нит ми се збора, нит ми се коментира на темата Тибодо говедото.
Она конкретно беше фаул.Така се брани, ама контакт имаше и контактите ги дуваат сега судиите.
Не дека во иста утакмица има такви кои ги свират и кои не ги свират, тиња е судењето направено ама според правилата ова го судат за лична.
Luka 29 poeni prvo poluvreme, izgleda ke odi 50+.