- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 2.087
Go igrav, dobiten sum na pocetok od treta cetvrtina.Па ке оди, кога не си го играл лузеру.
Go igrav, dobiten sum na pocetok od treta cetvrtina.Па ке оди, кога не си го играл лузеру.
?Шаи го добива истиот третман ко Харден кога имаше 36.1 сезоната. Се надевам и исходот на мвп ќе биде ист ко таа сезона.
Автоматски споено мислење:
Abe drygar aj ne zebavaj, vaka so ovie muabeti ti i skoro site americki " opinion makeri " branea i koga ona vecito povredeniot orangutan zema mvp.?
Pa Harden bese MVP taa sezona, 2018.
Jokic e najdobar igrac i tuka nema dilema.
No Oklahoma se na 12+ pobedi povekje od Denver, toa e golema razlika.
Da bea 5-6 pobedi razlika, ke morase da mu ja dadat nagradata na Jokic, brutalen e.
Vaka smesno e da pomislis da mu ja dadat na Jokic pred Shai.
Onaj Stiven crniot pristrasen e no i vo pravo e, koga mu rece na Perkins sedi miren, SGA e MVP.
2019 имаше 36.1 Харден , не се губи.?
Pa Harden bese MVP taa sezona, 2018.
Jokic e najdobar igrac i tuka nema dilema.
No Oklahoma se na 12+ pobedi povekje od Denver, toa e golema razlika.
Da bea 5-6 pobedi razlika, ke morase da mu ja dadat nagradata na Jokic, brutalen e.
Vaka smesno e da pomislis da mu ja dadat na Jokic pred Shai.
Onaj Stiven crniot pristrasen e no i vo pravo e, koga mu rece na Perkins sedi miren, SGA e MVP.
Извини брату не те вреѓам и знам дека си многу попаметен , но вака кога ќе пуштиш анализа со пцовки кон Никс ме потсеќаш на Чолка со АтлетикоТака се брани, ама контакт имаше и контактите ги дуваат сега судиите.
Не дека во иста утакмица има такви кои ги свират и кои не ги свират, тиња е судењето направено ама според правилата ова го судат за лична.
Остај шо не ни се свиѓа, работата е малце заострија лани во ПО, годинава ваљда исто ќе биди али во меѓувреме ќе гледаме вакви досудени фаули.
Плус, то шо го збораме сите т.е. слонот во собата, на Ше му се суди чисто само за да излези во трката за МВП напред - како да е трка на поени на крај, а не на најкорисен играч (шо му е и името).
Нит ми се збора, нит ми се коментира на темата Тибодо говедото.
Лани шо дека бевме 2 на истокот, свиткавме џам?
Дојде индијана ни ебаваше мајката оти Брансон завлечка повреда, тимот партали ете од вакви работи.
Башка бе, тие на клупа земат плата?
Еми ко земат како можи да не игра БАРЕМ 5 минути на утакмица?
Не играш за титула, првенство е.
Поарно заврши ШЕСТИ *(или осми, десетти) на табелата, очувај по некој играч здрав. Отколку да завршиш втор или трет, а тимот болница - второ коло не можи да ти префли пошто нема кој да игра.
Клупата се користи преку цела сезона за да напрајш хемија во тимот, плус да видиш некој дали ќе се покажи па да можи на него да сметаш во ПО + да го развиваш ко асет натаму во годините.
ТУГА е тимот и раководството ама дај Боже да отпаднат рано па ако има некој ум во глата нека продава сичкото и нека го носи Гркот, пошто клупа и онака немаме, ниту ќе имаме во догледно време.
Неможе сам Лука, барем да ги имаше Хејс под кош и Хачимира друг натпревар ќе е, но тоа е што е, незнам уште колку имаат до враќање овие двајца за Брон знаеме, ќе наредат сега порази Лејкерси. Знаев дека Лука ќе оди над 40 поени но и 60 да дадеше пак ќе беше пораз, имаше отворени тројки што им ги намести Лука но не погодуваат , таа е болката на Лејкерси . Ќе се крпи додека небиде комплетиран составот, барем во ПО да бидат сите фит ќе биде интересно . Не очекувам титула но барем да ги замрсат сметките на на големите за поинтересно да биде. Па и распоредот никако не им се погоди 6 натпревари играат за 8 дена така нешто беше. Ептен згуснат распоред и тоа со прејаки тимови.Se glea kolku e biten lebron u timot na lejkers. Bez nego i 50 poeni da stavi luka pak nema da tepaat
Па барем лани ќе испадне во право Шек.Prethodnata sezona koj imase pojaki brojki, Jokic ili Luka ?????
Jokic
26.4/12.4/9.0
Luka
33.9/9.2/9.8
Kade kade pojaka statistika bese taa na Luka.
Ne ja dobi nagradata bidekji Denver zavrsija na 7 pobedi povekje od Mavsi.
Taka i ovaa sezona, statistikata na Jokic e mn pojaka od Shai, no Shai so ekipata oraat 12+ pobedi povekje.
Ako treba Jokic da dobie godinava, togas lani ne trebase da ja dobie nagradata.
„I’m smiling every day.” ...вели Бил.
Сезонава има просек 17/3/3 има договор на уште две сезони вреден 110 милиони![]()
Не би ви се мешал во дискусијата но Окц се 1-1 кога Александар не игра против Далас пораз за Окц не играа Холмгрен, Хатенштајн и Александар, Далас Дончич и Лајвли, и победа против Портланд каде за Портланд не играа Авдија и Ејтон додека пак за Окц целиот прв состав беше аут.Abe drygar aj ne zebavaj, vaka so ovie muabeti ti i skoro site americki " opinion makeri " branea i koga ona vecito povredeniot orangutan zema mvp.
Sto e nagradata ? Most Valuable Player, OKC bez SGA tepa utakmici so +4 razlika ( ovde imas stastika deka 10 od 12 koga nw igral pobedila so +4 razlika ) , koga Jokerot ne igra Denver ne e ni tanking tim, lici na development ligata, gubat od faking Orlando, znaci da se vratam na brojkite , poso gi pratis, bez Jokerot Denver gubi so 24 poeni razlika vo prosek, i sega statistiki, SGA samo vo poeni bega, Jokerot e na triple double average , suma sumarum, SGA ke dobie poso kako so kaza Generalot, ligata ja vodat tupani skloni kon temnata boja.....