NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    56
Член од
24 септември 2023
Мислења
1.358
Поени од реакции
2.097
Ne im racuname povekje uspesi na drugite igraci, ni pobedi na ekipite. Glupavo e.
Samo Jokic ke go gledame straight.
Pobedite na Oklahoma ke gi zanemarime.
Ke racuname kako na ist skor da se Denver i OKC, nema vrska 12+ pobedi.
Автоматски споено мислење:

Neka mu dadat MVP na Jokic.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.272
Поени од реакции
12.297
Извини брату не те вреѓам и знам дека си многу попаметен , но вака кога ќе пуштиш анализа со пцовки кон Никс ме потсеќаш на Чолка со Атлетико :pos:
Леле уште тука да дојде фали , не кажувајте ај.
A шо има праено Чоколисимо? Хахахахахахахаххаха, не ги пратам темите за фудбал ама вервам дека има беснеено по некој тим или пцуено.

Мене оправдано ми е пискањето по тоа Никси да му ебам тоа мртвата франшиза да му ебам. Од кога гледам баскет навивам за нив ама мртов сопственик, мртва управа и тоа тренерот дури смрди на умрено.

Мајче ми имаат расплачено, нервно имам попуштено од нив.

Она конкретно беше фаул.
- во „забранет“ простор под кошот
- двочекор почнат пред движењето на дефанзивецот
- му сече патека на движење и го удира со тело

Буквално не го сакам Шаи ништо посебно како играч, ама не може да се споредува со Тре Јанг и со Харден на времето.
Исто и јас воопшто не го мирисам тоа црнчето со превртени муциња ко петарди да има џвакано па му пукнала некоја.

Последно уредено:
Член од
24 септември 2023
Мислења
1.358
Поени од реакции
2.097
Lele ako uspee Rivs so Broni, Shejk Milton i Markif Moris da gi pobedi na Denver. Koja senzacija. Ajde!

3 cetvrtini im igraat egal. Ajde Broni

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.443
Поени од реакции
10.914
Lele ako uspee Rivs so Broni, Shejk Milton i Markif Moris da gi pobedi na Denver. Koja senzacija. Ajde!

3 cetvrtini im igraat egal. Ajde Broni
И уште тука по форумов Денвер ги ставаат 2 фаворити на запад :pos: :pos:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.443
Поени од реакции
10.914
А мислиш Денвер вака лабаво ќе играат у плејоф.
Да да, уживај дека лабаво играа. :D Ги потценија, очигледно. Пробаа да им киднат пар пута идеа на 10 разлика, ама им се враќаа, на крај спасуваа жива глава. Нагетс максимум дострел им е конференциско финале, тоа е тоа.

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.358
Поени од реакции
2.097
Да да, уживај дека лабаво играа. :D Ги потценија, очигледно. Пробаа да им киднат пар пута идеа на 10 разлика, ама им се враќаа, на крај спасуваа жива глава. Нагетс максимум дострел им е конференциско финале, тоа е тоа.
Nema da stignat do konferencisko finale.
Ke ispadnat vo prva ili vtora runda.
Ako stignat do konferencisko finale, jas povekje kosarka ne pratam.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.756
Поени од реакции
5.941
Па добро пичка му мајчина , Лука коа играше кај беа сите? Поточно Ривс очекувано , кај беа Кнехт и Милтон?

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
786
Поени од реакции
2.019
Ne im racuname povekje uspesi na drugite igraci, ni pobedi na ekipite. Glupavo e.
Samo Jokic ke go gledame straight.
Pobedite na Oklahoma ke gi zanemarime.
Ke racuname kako na ist skor da se Denver i OKC, nema vrska 12+ pobedi.

Neka mu dadat MVP na Jokic.
Aj ne zaebavaj sega i ti, ne se luti diskusirame, ne se karame..... Pratis kosarka imas svoe mislenje , imam jas moe, vaka e zdrava komunikacija.
Inaku pobedite se za da se odredi siting za play-off ne za mvp, ova e individualna nagrada ne za najdobar tim....
Ako gledame od toj aspekt, Tibodo od niksi kaj so Generalot gi sledi, znae za nekoja nagrada so nie ne ja znaeme, zosto toj trener cela sezona go molzi prviot sostav ko da e krava za mleko vo svicarska :)

Kajgana Shop

На врв Bottom