Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
14 јануари 2025
Мислења
66
Поени од реакции
110
легендиве од Манчестер јако играат на супа и сендвичи ... мотивација левел 999:tapp:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.686
Поени од реакции
59.664
Ги гледам Барнли и малку неверојатен ми е фактот дека примиле само 9 гола на 34 натпревари.
И по Дајч, Дајч...

Член од
23 август 2010
Мислења
40.022
Поени од реакции
116.859
Ги гледам Барнли и малку неверојатен ми е фактот дека примиле само 9 гола на 34 натпревари.
И по Дајч, Дајч...
Па виде ли што се деси со нивниот сопственик? Да не гуглам сеа ме мрзи по име и презиме да го барам, сопственик им е поранешен НФЛ играч кој скоро се пензионираше. И на еден твит голманот на Барнли му пиша што треба да напраиме да те вратиме од пензија? А овој му кажа клин шит до крај на сезона. Од тогаш до сеа 12 или 13 клин шита врзаа. :pos: :pos: :pos:

Член од
1 јануари 2025
Мислења
121
Поени од реакции
344
Јаките па напаѓачи што ги има моментално на пазарот. Сите тројца се со огромен ризик.

Исак е најинтересно име моментално, Арсенал ако сакаат резултати треба по него да тргнат.

Друго име ми е Џонатан Давид од Лил, доста години има добра статистика. Не знам зошто уште никој не се пушти по него.
Осимен ми е пик број од овие, само има бубачки у глава како мене така да си носи ризик плус.
Другиве не се ни пола докажани како Осимен ама ќе видиме што ќе излезе, сега гледам дека тој Ѓосереш и не бил толку млад како Сешко ама сепак најзрели години за шпиц.
Исак е најбољи ама намерно не го спомнав со другиве пошто не верувам дека ќе биде достапен, зошто би го продавале Њукасл? Дури и за 150м ако некако од некаде извади Арсенал за него а знаеме дека нема да се деси, пари ли им фалат на Њукасл?

Член од
19 март 2013
Мислења
3.473
Поени од реакции
5.198
Па виде ли што се деси со нивниот сопственик? Да не гуглам сеа ме мрзи по име и презиме да го барам, сопственик им е поранешен НФЛ играч кој скоро се пензионираше. И на еден твит голманот на Барнли му пиша што треба да напраиме да те вратиме од пензија? А овој му кажа клин шит до крај на сезона. Од тогаш до сеа 12 или 13 клин шита врзаа. :pos: :pos: :pos:
150 утакмици 0:0 завршиле, сто посто рекорд некој.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.896
Поени од реакции
8.864
Осимен ми е пик број од овие, само има бубачки у глава како мене така да си носи ризик плус.
Другиве не се ни пола докажани како Осимен ама ќе видиме што ќе излезе, сега гледам дека тој Ѓосереш и не бил толку млад како Сешко ама сепак најзрели години за шпиц.
Исак е најбољи ама намерно не го спомнав со другиве пошто не верувам дека ќе биде достапен, зошто би го продавале Њукасл? Дури и за 150м ако некако од некаде извади Арсенал за него а знаеме дека нема да се деси, пари ли им фалат на Њукасл?
Осимен на тоа дождот у Англија џам ќе свитка! Ѓокереш пола Европа ја прошета додека се најде во Спортинг. Може да изгорат некого, ама голем ризик е, како и Шешко. Како што викаш Арсенал со пари не го јаде Њукасл, единствено ако Исак не се заљуби во програмата на Артета, дека следната е нивна!
Највеќе им гори на Челзи и Арсенал. Јунајтед, Ливерпул и Сити можат да се снајдат и со тоа што имаат. Нормално ако Салах остане, а Сити најде втор напаѓач, не толку експониран како говедото!

Член од
14 април 2012
Мислења
33.051
Поени од реакции
68.024
Осимен на тоа дождот у Англија џам ќе свитка! Ѓокереш пола Европа ја прошета додека се најде во Спортинг. Може да изгорат некого, ама голем ризик е, како и Шешко. Како што викаш Арсенал со пари не го јаде Њукасл, единствено ако Исак не се заљуби во програмата на Артета, дека следната е нивна!
Највеќе им гори на Челзи и Арсенал. Јунајтед, Ливерпул и Сити можат да се снајдат и со тоа што имаат. Нормално ако Салах остане, а Сити најде втор напаѓач, не толку експониран како говедото!
Сити го најде тој втор напаѓач во Мармуш. Арсенал е само 2 квалитетни засилувања напред до тоа пак да бидат во трка за титула. Ако Њукасл не заврши во позиција која е во ЛШ, мислам дека со 120-130 милиони дека Арсенал ке тргне по Исак. Пул се енигма, и веројатно пак ке бидат каде што се ако си иде Салах, а го сменат со некој како Мбуемо од Брентфорд. Ван Дајк делува дека ке остане. Ке им требаат најверојатно 2 нови бека, ако си иде Трент. Ке го шитнат Њуњез во Саудиска, и ке имаат пари да реинвестираат.

Челси и Јунајтед и даље ке бидат мапет шоу. Особено, ако првите ако не купат квалитетни играчи над 25 години, пошто им фали лидерство во тимот. Имаат огромен потенцијал, ама ми делува дека без 2-3 класа играчи и лидери, дека тешко ке се носат кога и да се крши некоја утакмица. Јунајтед ке ја наебат јако летово, зашто нити пари имаат, ниту пак може да се откачат од еден куп играчи. Маргина за грешка при потпишување нови играчи е минимална. Имаш 4-5 играчи на кои им истекува договор, и ке мора да се сменат со други, а не знам од каде пари. Прават трансфер стратегија врз основа на претпоставка дека Јунајтед ке ја освои ЛЕ оваа година, што ми делува како тешка мисија.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.896
Поени од реакции
8.864
Даа Мармуш го заборавив, ама на Сити многу му фали, па скоро како и на Јунајтед.
Како беше онаа Арсенал ти е како Нетфликс, едвај ја чекаш следната сезона :D нив тешко нешто да ги оправи. Ќе најдат напаѓачи, ќе папса Одегард и пак одново!
Со сета почит, ама ни Челзи не знаат кај тераат, тим кој го купува Санчо после епизодата во Јунајтед, не можеш да го сметаш за асален.
Јунајтед и да освои нешто, таму е како во Шекспирова Данска и жално за неколку фудбалери, кои ем кариерата ќе ја завршат без трофеј и со подарок чир на желудник!
Ливерпул засега е Ок и никаков Осимен, Ѓокереш не им треба.
Така да трка за напаѓачи којзнае дали ќе има! ке се тумбаат состави, ама не баш значајно.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.421
Ливерпул никако не е ок и ќе треба да донесат неколку играчи летово. Ако си одат Салах и Ван Дајк ништо од бизнисот. Се е џабе.

Ќе им треба десен бек, лев бек, се спомнуваат Хато или Керкез, ќе треба стопер пошто Гомез е стаклен, може да сака да си оди, Кванса е зелен во главата, а Конате е исто стаклен.

Ќе треба и 6ка во средина, физички спремен играч. Добро е што сезонава никој не се повреди од триото, инаку ќе имаа проблеми.

Напред Дарвин ќе лета во Саудиска Арабија, Жота е повеќе повреден неголи здрав.
Диаз е неконстантен и летово е последна шанса да го кешираат. Киеза не знам ни зошто е купен, воопшто не добива шанса. Така да ќе треба напаѓач, крило итн.

Арсенал ќе одат по напаѓач ама не мислам дека тоа ќе е Исак. Не гледам причина да го пуштат Њукасл, нити пак верувам дека овие ќе фрлат толку пари. Премногу имаат потрошено досега. Ќе бараат и крило, средина......
Нека си го вратат овој напаѓачот од Монако што го продадоа за 4 милиони :LOL:

Сити треба многу да менува. Замена за Де Брујн, бек место Вокер, уште нешто во средината пошто и Силва и Ковачич се стари веќе. Гундоган е мртов.
Овие крилата Доку и Савио се ок за ротација, за први крила тешко. Грилиш е поранешен играч.

Челзи има само средина добра. Друго се треба засилување. Многу просеци се собрани, а фрлија тон пари и големи договори. Ако продолжат вака ќе заглават дебело.

Јунајтед треба цел тим да го сменат. Од голман па се до шпиц.

Така да весело ќе е летово.
Ливерпул,Арсенал, Челзи, Јунајтед, Јувентус, Барселона можеби и ПСЖ ќе бараат шпиц. А квалитетни опции нема.
Осимен е ок ама се повредува, голема плата, проблематично однесување, ќе оди на Афкон......
Ништо чудно да заврши во Саудиска летово.
Шешко е мачка во вреќа и некој ќе се испржи летово.
Опенда е просек.
Екитике ми делува на млад Исак ама сеуште е недокажан и мислам дека е рано за голем трансфер. Од друга страна ако остани и распука, ќе бараат 100 милиони следно лето.
Жоао Педро е страшно технички поткован, ама ретко дава голови, башка Брајтон ќе дерат.
Куња не е класичен напаѓач, може да игра во комбинација со таков. Ама има незгоден карактер. Башка ова му е прва асална сезона, бразилец што има колку, 26 години? Рецепт за да заглави некој со него :ROFLMAO:
Џонатан Дејвид е просек. Подалеку од него.
Ѓокереш е интересна опција. Ама сигурно ќе кошта доста, а ќе полни 27 години за брзо.
Овој или Јунајтед или Барселона според мене.
Влахович е пропаднат играч. Не вреди да се зема.
Саму од Порто ќе биде интересно да се види што ќе прави летово.
Делап од Ипсвич е баш како скроен за во Астон Вила ако го дадат Воткинс
Енигма ми е Ретеги.

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Ливерпул никако не е ок и ќе треба да донесат неколку играчи летово. Ако си одат Салах и Ван Дајк ништо од бизнисот. Се е џабе.

Ќе им треба десен бек, лев бек, се спомнуваат Хато или Керкез, ќе треба стопер пошто Гомез е стаклен, може да сака да си оди, Кванса е зелен во главата, а Конате е исто стаклен.

Ќе треба и 6ка во средина, физички спремен играч. Добро е што сезонава никој не се повреди од триото, инаку ќе имаа проблеми.

Напред Дарвин ќе лета во Саудиска Арабија, Жота е повеќе повреден неголи здрав.
Диаз е неконстантен и летово е последна шанса да го кешираат. Киеза не знам ни зошто е купен, воопшто не добива шанса. Така да ќе треба напаѓач, крило итн.

Арсенал ќе одат по напаѓач ама не мислам дека тоа ќе е Исак. Не гледам причина да го пуштат Њукасл, нити пак верувам дека овие ќе фрлат толку пари. Премногу имаат потрошено досега. Ќе бараат и крило, средина......
Нека си го вратат овој напаѓачот од Монако што го продадоа за 4 милиони :LOL:

Сити треба многу да менува. Замена за Де Брујн, бек место Вокер, уште нешто во средината пошто и Силва и Ковачич се стари веќе. Гундоган е мртов.
Овие крилата Доку и Савио се ок за ротација, за први крила тешко. Грилиш е поранешен играч.

Челзи има само средина добра. Друго се треба засилување. Многу просеци се собрани, а фрлија тон пари и големи договори. Ако продолжат вака ќе заглават дебело.

Јунајтед треба цел тим да го сменат. Од голман па се до шпиц.

Така да весело ќе е летово.
Ливерпул,Арсенал, Челзи, Јунајтед, Јувентус, Барселона можеби и ПСЖ ќе бараат шпиц. А квалитетни опции нема.
Осимен е ок ама се повредува, голема плата, проблематично однесување, ќе оди на Афкон......
Ништо чудно да заврши во Саудиска летово.
Шешко е мачка во вреќа и некој ќе се испржи летово.
Опенда е просек.
Екитике ми делува на млад Исак ама сеуште е недокажан и мислам дека е рано за голем трансфер. Од друга страна ако остани и распука, ќе бараат 100 милиони следно лето.
Жоао Педро е страшно технички поткован, ама ретко дава голови, башка Брајтон ќе дерат.
Куња не е класичен напаѓач, може да игра во комбинација со таков. Ама има незгоден карактер. Башка ова му е прва асална сезона, бразилец што има колку, 26 години? Рецепт за да заглави некој со него :ROFLMAO:
Џонатан Дејвид е просек. Подалеку од него.
Ѓокереш е интересна опција. Ама сигурно ќе кошта доста, а ќе полни 27 години за брзо.
Овој или Јунајтед или Барселона според мене.
Влахович е пропаднат играч. Не вреди да се зема.
Саму од Порто ќе биде интересно да се види што ќе прави летово.
Делап од Ипсвич е баш како скроен за во Астон Вила ако го дадат Воткинс
Енигма ми е Ретеги.
Фала ти друже на исцрпната анализа.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.951
Поени од реакции
11.776
Nisto ondak neka pazarat skauti od ekipi ko Brajton koi ke im kupat igraci sto ke melat za kilo semki. Ili se znae, Marota od Inter i pazar za 0eur. Ne ke frlaat pari ko debili sekoja godina i ke se puvaat 1b pounds gospodine, kaj go ima ova.

Kajgana Shop

На врв Bottom