Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.052
Поени од реакции
10.383
И вода не треба да му даваат на овие играчи камоли топол оброк
Види и ја би сакал така али на играчите нема да им се намали или смени оброкот, туку на администрацијата и стручниот штаб.
Автоматски споено мислење:

Затоа за Доргу од Лече 30 милиони може.
Зш да не?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Анге ако ги фати Сити изморени со потегов, ќе биде генијалец.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.780
Поени од реакции
2.166
Ливерпул колку паметно изиграа што испаднаа од ФА куп, викендов слободни таман да се припремат за ПСЖ.
Вака ако останат резултативе од сега можат скроз само на ЛШ да се фокусираат.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.441
Поени од реакции
19.917
Прашајте го Артета до кај е со математиката, дали уште Арсенал се во трка за титула

Член од
3 декември 2014
Мислења
411
Поени од реакции
319
Прашајте го Артета до кај е со математиката, дали уште Арсенал се во трка за титула
Јбг што да вели и он се знаеше дека овај период ќе биди мачење јас вопшто и не ја гледав утакмицава ама сигурно имаат цело време вртено околу гол без некој да шутне тоа е кога ти фали цела напаѓачка постава.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Реално Ливерпул е единствен тим што заслужува да освои сезонава. Очекував Слот да ја киксне на неискуство, ама формата на Салах е на ниво на Меси.

Веќе е очигледно дека сме сведоци на статистички најдобрата сезона на индивидуално ниво во ПЛ.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.051
Поени од реакции
68.022
Дајте на некој Кинез нека изеде некој љиљак. Мај ке биде долг месец.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
121
Поени од реакции
344
Znaci ova leto ke bide klanica na transfer market za napagjac. Osven City, site drugi ke se tepaat po eden od Sesko, Gyokeres i Osimen. Arsenal posebno ke mu gori so ogled kolku se unakazani so Merino i havertz napred..

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.389
Поени од реакции
5.556
Znaci ova leto ke bide klanica na transfer market za napagjac. Osven City, site drugi ke se tepaat po eden od Sesko, Gyokeres i Osimen. Arsenal posebno ke mu gori so ogled kolku se unakazani so Merino i havertz napred..
Јаките па напаѓачи што ги има моментално на пазарот. Сите тројца се со огромен ризик.

Исак е најинтересно име моментално, Арсенал ако сакаат резултати треба по него да тргнат.

Друго име ми е Џонатан Давид од Лил, доста години има добра статистика. Не знам зошто уште никој не се пушти по него.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.868
Поени од реакции
12.421
Јаките па напаѓачи што ги има моментално на пазарот. Сите тројца се со огромен ризик.

Исак е најинтересно име моментално, Арсенал ако сакаат резултати треба по него да тргнат.

Друго име ми е Џонатан Давид од Лил, доста години има добра статистика. Не знам зошто уште никој не се пушти по него.
Чист просек е Дејвид.

Ако воопшто го продаваат Исак, ќе кошта 140 милиони фунти. Освен ПСЖ тешко дека некој ќе ги плати тие пари.

Шешко, Осимен, Ѓокереш, Екитике, нема некој избор.
Ливерпул, Челзи, Јунајтед, Арсенал, Барселона, можеби и ПСЖ и Јувентус, сите ќе бараат напаѓач. Ете Влахович и Муани можеби ќе бидат достапни за некоја екипа :coffee:

Доста тимови ќе се изгорат летово

Kajgana Shop

На врв Bottom