Tinder

Член од
1 јануари 2025
Мислења
74
Поени од реакции
155
Можеше да го скокнеш коментарот ама реши да јадеш гомна. Ела сеа кур да јадеш дебил еден умрен, иди исчисти некој турски ќенеф таму.
Да скокнам коментар у кој ме цитираш?
Да скокнеш у бунар племе ти ебам комуњарско, изгуби се.

Шо бидна со германката?
Да не ме разбереш погрешно нит се исмејавам нит ништо, чисто ме занима оти не кликнавте со Германката.
Нејќе деца, плус некои други глупости ама тоа беше главното ради кое попи црвен картон.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.481
Поени од реакции
28.857
Па тука, затоа напоменав дека таму е забегано се и тешки се шансите. Тука има неколку останато, ама помладите генерации веќе фаќаат и они патот кон такво размислување.
Автоматски споено мислење:

Искрено баш поради оваа причина никогаш не гледав иднина во странство. Сум бил и во Америка и по Европа и сегде беше истото. Шансите да најдеш таму некоја во која ќе видиш партнер за цел живот, па и за пола еве да речеме се многу мали.
Странство само да земеш од тука да повлечеш цела фамилија и да направиш иднина за сите. Инаку да останам сам и да одам по јавни куќи, ебем ти и странство и пари. Попрво тука ќе се мачам со некој, него ли таму да останам сам цел живот.
Овде мене ми е кринџ моментот кога ќе почнат да ти искачаат бивши и другарки што " знаеш дека се зафатени" цел живот.
Башка и ниедно женско не те гледа како рандом тип од Тиндер туку ќе почне да се распрашува и да копа инфо за тебе. А со оглед на тоа колкава е дежавава и колку народ има ...

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.873
Поени од реакции
10.384
Нејќе деца, плус некои други глупости ама тоа беше главното ради кое попи црвен картон.
Добро си поминал, неколку месеци си потрошил. Јас оддамна кренав раце од Германки, стрикно само при најтешки кризи со нејјебица ќе уклучам Тиндер и ќе потрошам време и зборови за нив.

Слабост ми се нордиските и источноевропските жени, здравјето и младоста ми ги земаа овие :icon_lol: Истиот случај како твојот, готов бев да се селам горе кај дедо мраз со 6 месеци мраз и снег, да давам отказ овде, префрлав пари во банки за депозит за куќа, абе решена ствар беше...иде и ми вика абе нејќам деца јас. Викам што кур ќе барам јас да си кршам коските по мразови секој втор ден ако не за фамилија. И така, 2 години во неповрат. Ништо не е гаранција дека ќе најдеш некоја компатибилна, ама кај одредени групи кои што ги спомнаа погоре (Полска, Русија, Украина, Балкан) имаш многу поголеми шанси.

Член од
1 јануари 2025
Мислења
74
Поени од реакции
155
Добро си поминал, неколку месеци си потрошил. Јас оддамна кренав раце од Германки, стрикно само при најтешки кризи со нејјебица ќе уклучам Тиндер и ќе потрошам време и зборови за нив.

Слабост ми се нордиските и источноевропските жени, здравјето и младоста ми ги земаа овие :icon_lol: Истиот случај како твојот, готов бев да се селам горе кај дедо мраз со 6 месеци мраз и снег, да давам отказ овде, префрлав пари во банки за депозит за куќа, абе решена ствар беше...иде и ми вика абе нејќам деца јас. Викам што кур ќе барам јас да си кршам коските по мразови секој втор ден ако не за фамилија. И така, 2 години во неповрат. Ништо не е гаранција дека ќе најдеш некоја компатибилна, ама кај одредени групи кои што ги спомнаа погоре (Полска, Русија, Украина, Балкан) имаш многу поголеми шанси.
Види нема врска тоа, поштуем дека тоа сака и готово, имам респект зошто не ми изгуби повеќе време а можеше, туку директно во лице ми кажа, убаво ми е, се ми е топ ама те гледам дека си сакаш нешто што јас неможам да ти пружам, едноставно деца не сакам. И тоа е за респект.
Мене се што е плавко и нежно ми е слаба точка и оваа беше таква..:place:

Kajgana Shop

На врв Bottom