The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 7.217
- Поени од реакции
- 13.665
Јасно ми е, затоа и го правам овој експеримент.
Инаку нема ни да го менувам ова, нека си тлее, ме боли кур дали се коси со нивни вредности, тоа се вредности што ги ја сакам. Една да се мечува што не ја плаши ова и се согласува и да е прифатлива физички, шо го ебам, ќе вреди.
Ќе ги разгледам ама нема шанси да плаќам две три subscriptions, кој ги врти, боље Воажер ќе го послужам и ќе идам на Аца Лукас
Од кој век си бе друже ти, вујна/стрина да те жени? Враќање во МК не ми е опција дур не се решат некои работи таму(на општествено, функционално, државно ниво), наоѓање девојка/жена таму исто не ми е проблем, немој да мислиш таму поарни се од овде, само се кријат пошто знаат дека морално/етички некои работи не се во ред, овде не им дреме, си прават што сакаат и не се кријат па делува како овде да е све забегано а доле не, веруј ми ова од лично искуство ти зборам за долу, не ми се влегува во интимни детали.
Може и ќе те послушам![]()
Пробај по балканските места како што ти кажаа. А мој совет ти е, доколку има руски клубови. Под итно да тераш и таму.
1000% ти се шансите да со најдеш тоа што си го опишал. Русинки, Украинки, Пољјакини и тн.