Партизанска е и после мостот обединети нации, натаму накај Ѓорче имаш неколку пешачки без семафори.океј тој е кај Антико, еден, мада мислам дека и таму ставија семафори, баш ќе видам
Партизанска е и после мостот обединети нации, натаму накај Ѓорче имаш неколку пешачки без семафори.океј тој е кај Антико, еден, мада мислам дека и таму ставија семафори, баш ќе видам
Партизански Одреди почнува таму кај Соборна а завршува на кружниот тек кај црквата во Ѓорче Петров, десно се иде накај мостот во Геге/Кисела Јабука/Ново Село/Волково/Стопански Двор... После тоа почнува улица 4ти Јули.. ебем ти улица што ставиле по амерички празник...кај има пешачки без семафор на Партизанска?
Од Обединети нации до Црква секаде има семафор кај што има пешачки.
каде има?
Мислам дека не би имало проблем да се докаже умисла, затоа што многу свесно и намерно:Убиецот на Фросина ќе се гони за кривично дело со умисла - telma.com.mk
Судовите и Судскиот совет да го преиспитаат целиот случај со прерано загинатата Фросина, повика министерот за правда Игор Филков. Тој информираше дека судијката Даниела Алексовска – Стојановска која за предметот со кокаин и марихиуана 20 годишниот Васил Јованов го испратила во Поправен дом...telma.com.mk
Dobro ovoj trolov pod most tolku misli deka narodot pie nafta?
Odbranata mnogu pouspesno moze da dokaze pred sud deka nema umisla otkolku da dokaze deka nema nebreznost. Fakticki mu pustaat penal za celosno osloboduvanje na kopileto sto ja zgazi Frosina.
Mora pak na ulica!
Доволно е да отидеме само 200км северно, до Ниш.Мора да има притисок од јавноста и да се изработат комплетно нови закони за сообраќајни прекршоци кои што ќе бидат ригорозни, за ова пишував на друга тема. Камерите во Скопје се активни ама џабе ќе бидат без строги закони кои мора да се воведат за 3 месеци а не да се чека 1 година.
Скопска сообраќајна е жив срам, во другиве градови низ Македонија изгорени се да ти го земат здравјето ако не си исправен.
Не си го видел татко му на Саздо, два дена одкако му го убија синот, пред МВР, се качи пред 3000 луѓе и побара од сите да нема никаква освета како не би страдале уште недолжни животи. Људина!Podrska za familijata. Sekojpat mi bilo cudno kako vo vakvi momenti lugjeto naogjaat sila za protesti i mediumska aktivnost, ali koga ke razmislis logicki ova e edinstven nacin od koj sega za sega vadaat maksimum.
Tatkoto e prav primer za tatko kakov sto zasluzuva sekoe dete na svetot.
Е затоа и си патиме во многу случаи затоа што тоа христијанското кој на тебе со камен ти со леб и врти образи кога те шамараат и наведната глава сабја не ја сече, затоа и менталната ДНК ни (мнозинството) е сјебана у корен.Не си го видел татко му на Саздо, два дена одкако му го убија синот, пред МВР, се качи пред 3000 луѓе и побара од сите да нема никаква освета како не би страдале уште недолжни животи. Људина!
Kolku i da ponekogas opravudam krvna osveta posebno za vakvi slucki realno na krajot od denot te pravi ist kako niv ili kako vo slucajot so Frosina i vo site drugi, nisto poveke ne moze da ja vrati i samata osveta na krajot od denot nema smisla.Е затоа и си патиме во многу случаи затоа што тоа христијанското кој на тебе со камен ти со леб и врти образи кога те шамараат и наведната глава сабја не ја сече, затоа и менталната ДНК ни (мнозинството) е сјебана у корен.
Затоа секогаш треба да си земаме приемери од другиве словенски народи : Пољаци, Руси, Срби, Бугари, Хрвати. И кога некој ќе проба да наорави срање одма у старт да го вратиш на фабричко.
Иначе знам дека сега ќе ми кажеш дека овде не можжно тоа затоа што племето ни се набута по институции благодарение на нашите стратешки партнери САД и ЕУ.
Ама преќутувањето до недоглед не помага.Kolku i da ponekogas opravudam krvna osveta posebno za vakvi slucki realno na krajot od denot te pravi ist kako niv ili kako vo slucajot so Frosina i vo site drugi, nisto poveke ne moze da ja vrati i samata osveta na krajot od denot nema smisla.