- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 4.981
- Поени од реакции
- 11.299
Еее па ти па божем немате до сега на фемина
Ja otidov za koronata, me baniraa nekolku pati i se otkazav....gajgerov brojac se rasipue od radijacija tamu.Еее па ти па божем немате до сега на фемина
Некако безврска ми е мене тој форум, нема длабоки дискусии мислам освен ако ти треба совет за козметика или здравјеJa otidov za koronata, me baniraa nekolku pati i se otkazav....gajgerov brojac se rasipue od radijacija tamu.
Рече Очајна откако отвори тема за тарот картиНекако безврска ми е мене тој форум, нема длабоки дискусии мислам освен ако ти треба совет за козметика или здравје
Тамо знам дека све е забегано пута 100 од овде, затоа и уште повеќе нема да се замарам да глумам.
Дечко, ме за***ваш?После пола саат ќутење ми вика, ,, не знам јапонски или корејски, ама знам кинески. Прва прилика менувам јазик на апликацијата, па да те видам како ќе гледаш серии. Машко е што не остави мене да ме праша? "
Што зрачи то и привлачи.336K views · 1.3K reactions | Фолк пејачката со скандалозна изјава . . . . #macedonia #Македонија | Kurir
Фолк пејачката со скандалозна изјава . . . . #macedonia #Македонија.www.facebook.com
Со колешката(Србинка) седиме и ти се смееме.
Маија Луиса битолчанка попозната како кафанска кралица на бакшишот:Што зрачи то и привлачи.
Иначе која е дромфуљава ?
Маија Луиса битолчанка попозната како кафанска кралица на бакшишот:
Фолк „кралицата на бакшишот“ на гости во поткастот кај Антонио Димитриевски
Минатата година беше особено нејзина по многу нешта… И по рапидниот раст на популарноста и заработката, но и по пвите две авторски песни зачинети со провокативни видеоспотови: „Печат во срцето“ и „Порок“ со кои атрактивната битолчанка ја изгуби „естрадната невиност“ кога авторското творештво во...kurir.mkМарија Луиса има чуден порок: Пејачката досега на девојките „од врат им ги собираше“ само момчињата, а сега на момчињата покрај бакшишот почна и ланчињата!
Марија Луиса Тодоровска не е светица, ама ни до толку грешница, иако има чуден порок. Не, не се ниту пушењето, ниту пиењето, иако не е имуна и на нив како и на некои други „слатки задоволства“, туку во прашање се нејзината харизма и однесување кога оди на пеење. Настапите на атрактивната...vistina.com.mk