Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.921
Поени од реакции
3.241
Ja otidov za koronata, me baniraa nekolku pati i se otkazav....gajgerov brojac se rasipue od radijacija tamu.
Некако безврска ми е мене тој форум, нема длабоки дискусии мислам освен ако ти треба совет за козметика или здравје

Член од
14 август 2018
Мислења
4.981
Поени од реакции
11.303
Некако безврска ми е мене тој форум, нема длабоки дискусии мислам освен ако ти треба совет за козметика или здравје
Рече Очајна откако отвори тема за тарот карти

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.296
Поени од реакции
28.195
Член од
22 август 2022
Мислења
743
Поени од реакции
2.133
После пола саат ќутење ми вика, ,, не знам јапонски или корејски, ама знам кинески. Прва прилика менувам јазик на апликацијата, па да те видам како ќе гледаш серии. Машко е што не остави мене да ме праша? "
Дечко, ме за***ваш?
Мртов озбилен смени.
Утре не се чуди ааа малвер, од каде.
Од под кајсија.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.423
Поени од реакции
39.009
Ако нешто кај мене е перфектно тоа е периферниот вид. Една петина од секундата ми е потребна за да добијам визуелна информација, само позади тилот неможам да видам.

На почетокот кога те бркав да те ќарам а ти правеше муабет и беше во друштво со некој друг, сите љубоморни и sad poppy eyes погледи од пола секунда беа планирани.:icon_lol: Мило ми е шо поминавме преку тоа, али мелем за срце беа сите подоцнежни индиректни објаснувања дека јас сум одбраниот.

Некој ќе каже емотивна манипулација али кој кур, толку стршлени околу една пеперутка и немав некој избор.:backa:

Член од
4 август 2018
Мислења
1.568
Поени од реакции
3.364
Со секое твое будење од кревет и започнување на денот знаеш дека те чека борба во овој свет на лаги,површност,лицемерие,подвали и покварени луѓе..Од друга страна гледаш да најдеш некоја кај која ќе ,,полниш батерии" ,,ќе ти биде мелем на раните" некоја која ќе те сваќа,разбира и милува со пријатни разговори без повишени тонови и воден со таква мисла и кога почнуваат да ти ,,течат лиги" преку активирање на страстите и небаре само што не се десило тоа налетуваш јеботе на особа која едвај чека да се појавиш за да те шамара,подигне на клоци и празнење од нејзина страна..

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.296
Поени од реакции
28.195
Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.135