- Член од
- 6 ноември 2017
- Мислења
- 144
- Поени од реакции
- 299
Се надевам се шалиш.Не знам зошто не пробаат овој на позајмница да го донесат, ќе се изнаигра а и системот ќе му одговара.
Се надевам се шалиш.Не знам зошто не пробаат овој на позајмница да го донесат, ќе се изнаигра а и системот ќе му одговара.
Ич не ми влева надеж трансферов. Место да почекаат до крај на сезона да го земат Керкез од Борнмут, каде каде подобар и подокажан играч, се нафатија да зимаат 20 годишњак од тим кој се наоѓа на 17то место во Серија А. Уште појако ќе биде Ливерпул коа ќе си го купат Керкез на лето додека нашиве т.н. „најдобри во класа“ директори си играат курот шо зимаат неискусни дечишта од Италија. Предобар бизнис. Никад нема да се опраат.Бидна детево... 25 милиони фунти базично е добра коцка.
Ke идат по Аит Нури на лето. Ова што ги зимаат сега Доргу, не значи дека на лето нема да идат по уште еден лев бек. Шо не може да остане здрав ни патики да се врзе. За Керкез плус ке се бараат 50-60 милиони фунти, што Јунајтед тешко ке ги даде.Ич не ми влева надеж трансферов. Место да почекаат до крај на сезона да го земат Керкез од Борнмут, каде каде подобар и подокажан играч, се нафатија да зимаат 20 годишњак од тим кој се наоѓа на 17то место во Серија А. Уште појако ќе биде Ливерпул коа ќе си го купат Керкез на лето додека нашиве т.н. „најдобри во класа“ директори си играат курот шо зимаат неискусни дечишта од Италија. Предобар бизнис. Никад нема да се опраат.
Касно го фатија возот. Тод Бојли кој до лани беше сметан за најлош во вршење трансфери, си ги обезбеди најдобрите млади таленти Естевао и Кендри Паез додека нашиве му го зајакнаа билансот со трансферот на Мејсон Маунт за £60м.Паметен трансфер, се надевам ќе биде добитен. Убаво што им текна да пазарат неизбрудени таленти, за мали или ич пари.
Го немам гледано у последни две години, не знам точно у што форма е. Од тоа што сум го следел, имало фудбал у него.Се надевам се шалиш.
Керкез недостаток му е што е физички послаб, делува ко да има две мозочни клетки и знае да биде недисциплиниран. И да, ќе кошта едно 50-60м ко ништо.Ич не ми влева надеж трансферов. Место да почекаат до крај на сезона да го земат Керкез од Борнмут, каде каде подобар и подокажан играч, се нафатија да зимаат 20 годишњак од тим кој се наоѓа на 17то место во Серија А. Уште појако ќе биде Ливерпул коа ќе си го купат Керкез на лето додека нашиве т.н. „најдобри во класа“ директори си играат курот шо зимаат неискусни дечишта од Италија. Предобар бизнис. Никад нема да се опраат.
Епа изгледа не е до трансферите, разбираш....13 години еден трансфер се нема погодено, овие погоре де натегаат зошто овој нигеров, а не Керкез или Аит Нури Демек ќе смени нешто