Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
6 ноември 2017
Мислења
144
Поени од реакции
299
Бидна детево... 25 милиони фунти базично е добра коцка.

Ич не ми влева надеж трансферов. Место да почекаат до крај на сезона да го земат Керкез од Борнмут, каде каде подобар и подокажан играч, се нафатија да зимаат 20 годишњак од тим кој се наоѓа на 17то место во Серија А. Уште појако ќе биде Ливерпул коа ќе си го купат Керкез на лето додека нашиве т.н. „најдобри во класа“ директори си играат курот шо зимаат неискусни дечишта од Италија. Предобар бизнис. Никад нема да се опраат.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.830
Поени од реакции
67.222
Ич не ми влева надеж трансферов. Место да почекаат до крај на сезона да го земат Керкез од Борнмут, каде каде подобар и подокажан играч, се нафатија да зимаат 20 годишњак од тим кој се наоѓа на 17то место во Серија А. Уште појако ќе биде Ливерпул коа ќе си го купат Керкез на лето додека нашиве т.н. „најдобри во класа“ директори си играат курот шо зимаат неискусни дечишта од Италија. Предобар бизнис. Никад нема да се опраат.
Ke идат по Аит Нури на лето. Ова што ги зимаат сега Доргу, не значи дека на лето нема да идат по уште еден лев бек. Шо не може да остане здрав ни патики да се врзе. За Керкез плус ке се бараат 50-60 милиони фунти, што Јунајтед тешко ке ги даде.

Член од
6 ноември 2017
Мислења
144
Поени од реакции
299
Паметен трансфер, се надевам ќе биде добитен. Убаво што им текна да пазарат неизбрудени таленти, за мали или ич пари.
Касно го фатија возот. Тод Бојли кој до лани беше сметан за најлош во вршење трансфери, си ги обезбеди најдобрите млади таленти Естевао и Кендри Паез додека нашиве му го зајакнаа билансот со трансферот на Мејсон Маунт за £60м.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.550
Поени од реакции
8.128
Се надевам се шалиш.
Го немам гледано у последни две години, не знам точно у што форма е. Од тоа што сум го следел, имало фудбал у него.

Од друга страна, имаме огромен проблем со двете таканаречени 10ки - ниеден не е соодветен за таа позиција, а сме бројчано мањак.
- Бруно е нешто приближно добро, ама му фали брзина
- Амад е исто прифатлив, ама се гуши лесно и има леб за јадење
- Остануваме со Зиркзе и Гарначо. Не би ги коментирал пошто се стварно тапа благоречено. Кога ќе ми текне што точно играат, ми се кења.
- Тргајки од оваа логика, како краткорочно решение, макар и за лига европа и ротација може да закрпи работа до лето.

И да, Коби да се проба на 10ка пошто профилно му одговара таа позиција.
Автоматски споено мислење:

Керкез недостаток му е што е физички послаб, делува ко да има две мозочни клетки и знае да биде недисциплиниран. И да, ќе кошта едно 50-60м ко ништо.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.859
Поени од реакции
11.526
I ja bi sakal da go vidam kobi na 10ka, so bruno i manu pozadi nego. Deluva nadezno.

Член од
23 август 2015
Мислења
249
Поени од реакции
441
Мислам дека Карерас ќе беше подобра опција од Доргу, барем по тоа што го гледав како изигра со Барселона. Не можам да бидам оптимист со оглед на тоа што трансферите последните неколку години со ретки исклучоци ни се тотална катастрофа. И за Маласија имаше добри хајлатси, ама детето не е ни за македонска втора лига. Ако некој го има гледано повеќе пати нека пише што профил на играч е

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
13 години еден трансфер се нема погодено, овие погоре де натегаат зошто овој нигеров, а не Керкез или Аит Нури :pos: Демек ќе смени нешто

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.636
Поени од реакции
8.215
Догу не догу, ова личи на патувањето на Мојсие! 2014-15 изгледаше ај бргу ќе се оправи, сега и не баш! Како црна дупка е МУ, кој дошол, го изела помрачина, што тренер, што играчи! Ама па од друга страна соборуваме едно чудо рекорди. Не е за потценување!
Автоматски споено мислење:

13 години еден трансфер се нема погодено, овие погоре де натегаат зошто овој нигеров, а не Керкез или Аит Нури :pos: Демек ќе смени нешто
Епа изгледа не е до трансферите, разбираш....

Kajgana Shop

На врв Bottom