Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.127
Ретка светла точка у сезонава, ептен кејф ми е што го испазарија.

Не знам зошто не пробаат овој на позајмница да го донесат, ќе се изнаигра а и системот ќе му одговара.
Автоматски споено мислење:

Се ок, донесен или не, мене чудно ми е зошто Фернандез не го есапат толку. Го знаат што играч е, не е ваљда толку неписмен да е полош од Доргу. Знам дека Доргу се смета за голем талент на ФМ, али од видеана мн безвезе личеше.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
954
Поени од реакции
1.233
Епа и клубот ни е безвеза зато.

Иначе Хојлунд би му дал уште малку време да видиме дали ќе се пронајди или не, ама стварно тапа игра. Вегхорст покорисен беше за екипава ебаго.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.822
Поени од реакции
67.188
Ретка светла точка у сезонава, ептен кејф ми е што го испазарија.

Не знам зошто не пробаат овој на позајмница да го донесат, ќе се изнаигра а и системот ќе му одговара.

Се ок, донесен или не, мене чудно ми е зошто Фернандез не го есапат толку. Го знаат што играч е, не е ваљда толку неписмен да е полош од Доргу. Знам дека Доргу се смета за голем талент на ФМ, али од видеана мн безвезе личеше.
Ауф, Феликс е ништо играч, дупка.

За Фернандез, наводно Доргу добил предност заради физикусот, за разлика од Фернандез кој изгледа како ветрушка. Веројатно е дека ке тргнат и по детево од Спортинг летово.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.750
Поени од реакции
10.029
Шо е битно што првиот тим нема офанзивни опции, битно потпишавме уште еден талент од кај топчињата. :D

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.853
Поени од реакции
2.735
Шо е битно што првиот тим нема офанзивни опции, битно потпишавме уште еден талент од кај топчињата. :D
Подобро таленти него ли тие нивните докторчиња што ни ги увалуваат :D

Член од
29 октомври 2023
Мислења
594
Поени од реакции
822
Идејата е да се зимаат вакви и после да се шиткаат,да се прави профит ништо друго.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.127

Ветувачки.

Наводно се смета како појачање за прв тим и ќе биде директна конкуренција / замена / ротација на Лисандро. Физички личи силен со предиспозиции за добар пас и техника.

Паметен трансфер, се надевам ќе биде добитен. Убаво што им текна да пазарат неизбрудени таленти, за мали или ич пари.

Последно уредено:
Член од
11 април 2012
Мислења
4.718
Поени од реакции
5.463

Ветувачки.

Наводно се смета како појачање за прв тим и ќе биде директна конкуренција / замена / ротација на Лисандро. Физички личи силен со предиспозиции за добар пас и техника.

Паметен трансфер, се надевам ќе биде добитен. Убаво што им текна да пазарат неизбрудени таленти, за мали или ич пари.

Вака на прва двајцата као црнци ми личат.
@Stefan-kobe обично за црнец голман објаснуваше ама факт е дека слаби се на логика строго на сила идат

Kajgana Shop

На врв Bottom