Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Аи доста.

Дивајн,шефице моја,анализата твоја (опа рима) до кај 19 00 ќе биде.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Goddess of Chaos
-комплексна личност за која не се пишуваат 3 реченици туку 33 реда*се правдам што доцнам со анализава; и личност за која анализа се пишува по втор пат*се жалам што прееска се заеба нешто форумов

Basic info>> Марија 16 год, Велес

Очекуваш ругање? Нема да го добиеш, прво зошто лично не те знам повеќе од 5 мин, второ ради следново:

Ти си една од оние оригинални прогресивни Велешки индивидуи на форумов (Razorblade kiss, Fabullous_178,Сатори) и уствари вие сте единствените четворица Велешани што ги знам (а да и еден уфилман џанак што бараше да тргуваме кога се симнав од возот во Велес). Зборот ми беше, не е секој доволно храбар да се издвои од толпата и со крената глава да си брка работа без гајле за она што другите мислат и зборуваат.
Нема да дудлам ако пишам дека си паметна затоа што си свесна за тоа како што си свесна дека глупавиот прави хаос, а паметниот прави ред во хаосот:). И оттука Goddess of Chaos. Ќе зборам напамет дека имаш тотално растурена соба, али тоа не те спречува да си го најдеш тоа што го бараш... Нешто како светот нели? Црно-бел неправеден, а ти гредиш свој круг, свој обоен свет во кој е битна насмевката, дружбата со саканите одбрани луѓе и над се` уметноста, која се провлекува во се` што правиш... Уметничка душа што се изразува преку секаква уметност: проза, поезија, музика, пеење, глума, фотографија - особено она дарк готик арт).

Туку читајќи те, Goddess of Chaos ме потсеќа на друга работа: Ти го имаш оној надреалистичен сенс да наједноставните работи ги фаќаш од некој друг агол или димензија, ја црпиш длабочината во секој поглед, кажан збор, или едноставно гестикулација.
Начитана, стално си правиш некои игри со зборови... Thinking outside the box - оригиналност on при секој ебан пост.

У односи со луѓе ... Зависи од самиот човек со кој си има работа, значи обично отворена за познанства, али...пазете да не ја изнервирате, нејќете да го разбудите мизантропот во неа. Кога е бед, остави ја во изолација, не, нема да се жали.
Има чуден вкус за мажи, сака брадести постари типови со убиствен поглед. Кога е вљубена е изгубена, истовремено опасна, истовремено креативна. Кога сме веќе тука, мажи, сингл е!

Сигурно би исцрпила повеќе да те знаев поише:). Бодм лајн, у наредна прилика би сакала да те запознаам поубаво:smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нц,Natural уште малку со вака склопени анализи и ќе ме остави без работа.

Don't keep up the good work :zlo:

Е сеа,лошата Админка.

Пред да почнам,предуредување :

Не можам вистински да ја анализирам,зашто има админ статус на Кајгана,еден брат на Кајгана (ортаче),и плус катаљарда луѓе кои ја имаат у френдс.
Еден погрешен збор,и отидов јас од овој свет.

Ама фак ит,еднаш се живее,а се умира повеќе пати (The 6th Day - Arnold Schwartzeneger)

Дивајн,тоа никот,остава лош впечаток. Зашто?

1.Ако ти е наменет за тебе,фалбаџика си.
Кога купуваш во Маркетот (вие у Охрид немате Веро - Скапете! (и да имате,не е ко нашето - Скапете! :))),на сите им викаш,јас сум Perfect,јас сум Divine,јас сум THE женската in town.Продавачот сакал да те праша за кусурот,а ти мислиш он комплимент ти дава.
А,да (ада,само ако уште еднаш си ме бришела!),мислиш сите те сакаат,зашто имаш нет кафе.Е не е така,те крадат,ги видов коа бев на гости.

Тоа беше за кецот.

2.Ако не се фалиш,ме потсеќа на Divine Reaper од DotA - значи потајно играш компјутерски игри.
Најверојатно си под некој ШКЉ ник на Кајгана Кантер,и играш со шифри.
Аиде,голема си за игри,земи си Nintendo Wii :)

Титлето докажува дека не искачаш многу,и дремеш на форум.НО,да бидеме реални,на Кајгана идеш додека си во работно време во Играчницата твоја мила,па ќе те пуштам off the hook on this one.

Потписот покажува дека ја читаш Гинисовата книга на рекорди,и мерак ти е некој рекорд да остаиш у неа.Да не е оној за најдолго време пред ПЦ,или како што наговестува вториот дел,за најголемата невратена платонска(сизифофска) љубов?
Овде сум у дилема,ќе те молам за точниот одговор,А или БЕ?

Нишо,ни интереси ни биографија,ништо немаш...Ах,на што ли ќе работам сеа?

Аиде,горната реченица влегува во теоријата дека си саботер (не мислам на денот Сабота).Сакаш да зезнуваш луѓе,од забава.
Затоа коа бевме на гости кај тебе у играчница,ни го рестартираше интернетот.
И после ни ги рикна компјутерите.За инат,само да не играме Дота ја и Геџо.
Тешка педерка си :)

И крајна замерка,не си жена од збор.
Не донесе јајца на последна собиранка.
И не не пуштавте ти и Форчн да си идеме од дискотеката у Охрид.
И не ни ги дававте јакните.
И у Скопје нејќеше да денсаш на рап.
И премногу слики имаш во галерија.
И сеуште не сфати дека твојата иднина лежи во Скопје.

Освен ова,добра си :)

Сеа кој е на ред да го видиме шортли :)
оО Саладин...

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Не може.
Мораш прво ти да имаш направено анализа на некој.
Такво е правилото.
Кој сака анализа од мене:nesvest: ? ( ама и јас да добијам од него/неа:zlo: )

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај 5-6 души нека ми напрает анализа? :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ај сакаш ја сам,ама да те испљукам ко што би го напраиле тоа 5-6?

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
ова ми е прва анализа што ја пишувам..ама без разлика на тоа,и каква ќе биде, ќе добијам анализа од тебе, така?

хмм..да почнам со анализата:

Ада,
( абе зошто само последните 500 твои постови можам да ги најдам?..тие се виновни ако анализава не испадне добро.. )..ок ок, ќе почнам со анализата...
Ников, има само три букви, а од тие три, баш две се исти...појма немам што значат,ама се потрудив побарав во неколку лексикони, и ми излезе: ада, тур. речен или езерски остров.
Убеден сум дека ова нема врска со твојот ник, па затоа нема да се подлабочувам со анализата на никот...уф, заборавив, ада ми асоцира на она што го кажува бебето кога за прв пат во својот живот ќе почне да зборува....
Твоите последни постови се во врска со политиката...и од нив не гледам дека многу те нервира политиката, а тоа може да значи многу работи ( а можно е само мене да ми изгледа така, или ништо да не значи ), од кои најприфатливи се:
-Ти активно се бавиш со политика, но не верувам во ова.
-Планираш да настапиш на политичката сцена, со тоа што ќе се кандидираш за некоја висока функција,ова е уште помалку веројатно
-Политиката те интересира само колку за тепање време,
...мислам дека и овој пат отидов во погрешна насока со анализава...
Ќе се обидам да се вратам на вистинскиот пат:
..абе само во врска со политиката имаш пишувано...ах, да, имаш пишувано и на подфорумот Филозофија и психологија, ама мислам дека филозофијата не те интересира нешто нај нај, па дојдов до заклучок дека на тој форум си поради психологијата...
Психологијата можеби те интересира поради многу причини, и тоа: Сакаш да ги сфатиш луѓето околу тебе, да се сфатиш себеси, да се гледаш себеси и другите од поинаков агол, чисто поради „тепање време“, или, можеби тоа ти е професија...сега на среќа најдов еден твој пост, од кој се гледа дека си студентка,ама ај, ќе се правам дека не сум го прочитал...
Ај, да не направам уште неколку „фатални“ грешки, затоа ќе престанам со анализава...веројатно престанувам пред да почнам...

Се важи ова нешто, што јас го нарекувам психоанализа?
Хмм....се надевам дека ќе добијам анализа од тебе...и дека нема да биде слична на мојава..т.е. дека преку анализата што ќе ми ја напишеш мене, ќе ми кажеш како треба да „изгледа“ една психоанализа....

R

Razorblade Kiss

Гостин
TonInter

Вака на прв поглед,аха добро,уште еден член од типот на Stojance_Milan,Trajce_Arsenal и што знам јас кои ги има веќе(сите ликови се измислени,ако се пронајде некој во нив фил фри то блејм ми,спалете ме на клада)
И додека сите се восхитуваат на членчињата ,грешка,члеништата кои со своите постови можат слободно да си направат една независна монодрама,од се може да се најде по малце,од бирократ до тежок случај на дишење радиоактивен воздух,Тони е некаде измеѓу.
Морам да признаам на почеток не ми беше ништо посебно. Уште едно детенце кое радо би избрало фудбал и компјутер(кантер4е) дома отколку да земе да `уауауаа пеер4е` со другарите во град.
Тонинтер е доста интелигентен,би рекла дури и повеќе отколку што си купуваат памет на кило некои негови врсници. Има што да каже,и тоа да го поткрепи доста добро,но тоа го остава за разговор во четири очи,или веќе кога ситуација нејќе да бидне,мсн :) Ме потсетуваш многу на мене,само ти си уште попатолошки случај,додека добив некаква груба претстава за тебе,потребни беа доста долги муабети,внимаваш што кажуваш и ако веќе се очекува да кажеш нешто,менуваш тема,и тоа доста умешно.
Spotlight kid.Not. Има кој да се прави фраер/ка на оваа жута турлитава,не ти е до внимание и не сакаш да бидеш еден од многуте постери што се залепиле овде,иако сепак не остана незабележан,ќе се сложат многу со мене овде.
Имаш типичен британски смисол за хумор.Секој збор знаеш да го извртиш и да ме изнасмееш. Спонтан си,и тоа е она што зрачи од тебе.
Сигурно има уште многу за кажување,но ми студи,изгледа ќе се разболувам ,па продолжение во некој убав сончев ден. :)Од тебе научив дека сепак некогаш вреди да си оптимист и да побараш нешто вредно во секој.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aко може мене некој да ми направи анализа?
Враќам за 24 часа:)

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Сакам пак така една анализа да ме расположи малце..ако може :).. али нема да вратам.. пошо не знам :toe:...

п.с.Не од апокалипто и мац)) пошо они ми имат праено..

Kajgana Shop

На врв Bottom