Нц,Natural уште малку со вака склопени анализи и ќе ме остави без работа.
Don't keep up the good work :zlo:
Е сеа,лошата Админка.
Пред да почнам,
предуредување :
Не можам вистински да ја анализирам,зашто има админ статус на Кајгана,еден брат на Кајгана (ортаче),и плус катаљарда луѓе кои ја имаат у френдс.
Еден погрешен збор,и отидов јас од овој свет.
Ама фак ит,еднаш се живее,а се умира повеќе пати (The 6th Day - Arnold Schwartzeneger)
Дивајн,тоа никот,остава лош впечаток. Зашто?
1.Ако ти е наменет за тебе,фалбаџика си.
Кога купуваш во Маркетот (вие у Охрид немате Веро - Скапете! (и да имате,не е ко нашето - Скапете!
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
)),на сите им викаш,јас сум Perfect,јас сум Divine,јас сум THE женската in town.Продавачот сакал да те праша за кусурот,а ти мислиш он комплимент ти дава.
А,да (ада,само ако уште еднаш си ме бришела!),мислиш сите те сакаат,зашто имаш нет кафе.Е не е така,те крадат,ги видов коа бев на гости.
Тоа беше за кецот.
2.Ако не се фалиш,ме потсеќа на Divine Reaper од DotA - значи потајно играш компјутерски игри.
Најверојатно си под некој ШКЉ ник на Кајгана Кантер,и играш со шифри.
Аиде,голема си за игри,земи си Nintendo Wii
Титлето докажува дека не искачаш многу,и дремеш на форум.НО,да бидеме реални,на Кајгана идеш додека си во работно време во Играчницата твоја мила,па ќе те пуштам off the hook on this one.
Потписот покажува дека ја читаш Гинисовата книга на рекорди,и мерак ти е некој рекорд да остаиш у неа.Да не е оној за најдолго време пред ПЦ,или како што наговестува вториот дел,за најголемата невратена платонска(сизифофска) љубов?
Овде сум у дилема,ќе те молам за точниот одговор,А или БЕ?
Нишо,ни интереси ни биографија,ништо немаш...Ах,на што ли ќе работам сеа?
Аиде,горната реченица влегува во теоријата дека си саботер (не мислам на денот Сабота).Сакаш да зезнуваш луѓе,од забава.
Затоа коа бевме на гости кај тебе у играчница,ни го рестартираше интернетот.
И после ни ги рикна компјутерите.За инат,само да не играме Дота ја и Геџо.
Тешка педерка си
И крајна замерка,не си жена од збор.
Не донесе јајца на последна собиранка.
И не не пуштавте ти и Форчн да си идеме од дискотеката у Охрид.
И не ни ги дававте јакните.
И у Скопје нејќеше да денсаш на рап.
И премногу слики имаш во галерија.
И сеуште не сфати дека твојата иднина лежи во Скопје.
Освен ова,добра си
Сеа кој е на ред да го видиме шортли
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
оО Саладин...