Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. И оттука Goddess of Chaos. Ќе зборам напамет дека имаш тотално растурена соба, али тоа не те спречува да си го најдеш тоа што го бараш... Нешто како светот нели? Црно-бел неправеден, а ти гредиш свој круг, свој обоен свет во кој е битна насмевката, дружбата со саканите одбрани луѓе и над се` уметноста, која се провлекува во се` што правиш... Уметничка душа што се изразува преку секаква уметност: проза, поезија, музика, пеење, глума, фотографија - особено она дарк готик арт).
. Бодм лајн, у наредна прилика би сакала да те запознаам поубаво:smir:
)),на сите им викаш,јас сум Perfect,јас сум Divine,јас сум THE женската in town.Продавачот сакал да те праша за кусурот,а ти мислиш он комплимент ти дава.

Не може.Ај една и за мене! Интересно ова.....!!!
Кој сака анализа од мене:nesvest: ? ( ама и јас да добијам од него/неа:zlo: )Не може.
Мораш прво ти да имаш направено анализа на некој.
Такво е правилото.
ова ми е прва анализа што ја пишувам..ама без разлика на тоа,и каква ќе биде, ќе добијам анализа од тебе, така?Me, me![]()
Ај сакаш ја сам,ама да те испљукам ко што би го напраиле тоа 5-6?
Ме потсетуваш многу на мене,само ти си уште попатолошки случај,додека добив некаква груба претстава за тебе,потребни беа доста долги муабети,внимаваш што кажуваш и ако веќе се очекува да кажеш нешто,менуваш тема,и тоа доста умешно.
Од тебе научив дека сепак некогаш вреди да си оптимист и да побараш нешто вредно во секој.Јееенууу и тебе те земам.Aко може мене некој да ми направи анализа?
Враќам за 24 часа![]()