Neznam sto saka od mene

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.907
Поени од реакции
3.191
Не ни кажа дали ти се свиѓа тоа шо те мерка, или непријатно ти е?

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
535
Поени од реакции
367
Сака да ти каже да си ја бркаш својата работа, бидејќи ако те погледнал така лево со десното око, голема е веројатноста да забушаваш на работа и шипот од нигде никаде изгледа ја работи и твојата работа, што не му е него работа и не знае како да ти каже, најверојатно не знае течно да збори македонски па се плаши да не звучи смешно па после да го зафркаваш.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.499

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Сака наново да ги прередувате рафтовите позади.

Последно уредено:
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.610
Поени од реакции
4.470
Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
Ti bara pi*ka diskretno..

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.597
Поени од реакции
2.658
Nema sansi nesakam nisto so muslimani osven prijatelstvo drugo tesko so nego
шо подалеку од него,ни пријателство ни ништо, бркај си ја работа,ке најдиш друг,ке те купит со алтани па после да не тие касно, ти ке му бидиш резервна варијанта и после кој ке кажиш ЊЕТ одиш во падобранска дивизија,летањето е заебано

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
868
Поени од реакции
1.321
Браќата, ОПЕТ!

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.139
Поени од реакции
11.745
Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
И мене така на работа еден муслиман еднаш ми се пикна во фацата, јас мислев сака нешто повеќе тој уствари сакал жирант да му се пишам. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom