Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 4.187
- Поени од реакции
- 9.700
Ме потсети ова со козивеЗависи од местоположбата, некои се по козите.
Ме потсети ова со козивеЗависи од местоположбата, некои се по козите.
Може е далекувид.
Или бара зборови со кои би искажал желба да ти го бапне со се јајца.
Да не е можда мрчендајзер?Ne e distributer neznam kako ke se odvivaat rabotive
A ima i problem on e musliman
Ne e zena mu musliman e
А муслиманот е од исламска вероисповест или е само муслиман?Nema sansi nesakam nisto so muslimani osven prijatelstvo drugo tesko so nego
Ti bara pi*ka diskretno..Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.
Умрев, абе кај нас е централатаМе потсети ова со козиве
шо подалеку од него,ни пријателство ни ништо, бркај си ја работа,ке најдиш друг,ке те купит со алтани па после да не тие касно, ти ке му бидиш резервна варијанта и после кој ке кажиш ЊЕТ одиш во падобранска дивизија,летањето е заебаноNema sansi nesakam nisto so muslimani osven prijatelstvo drugo tesko so nego
И мене така на работа еден муслиман еднаш ми се пикна во фацата, јас мислев сака нешто повеќе тој уствари сакал жирант да му се пишам.Zdravo srcki moi.Na rabota Eden postojano se vrti okolu mene ne mi e kolega raboti na drugo mesto.Sekogas samo ke me pogledne i si tera dalje ni zdravo da kaze nisto.Ednas mi se upika u faca dolgo se gledavme barase nesto I se svrte nakaj koleskava.Neznam sto saka od mene? A ima i problem on e musliman a go vidov pred nova godina imase nekoja.