Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.811
Поени од реакции
4.255
Член од
14 мај 2023
Мислења
78
Поени од реакции
76
Dali si uste na Lyca mreza ili te prefrlija na Mtel?
Сигурно е префрлен на мтел. Инаку и мене ми стигна таа смс и нема некое посебно значење. Мтел Си тера аматерски и ништо не сменија. Проблеми сеуште има, иако според пакетот од лајкамобиле ми следуваат бесплатните смс за жал нема. А велат дека ако те префлат Автоматски на мтел се ќе биде по старо и ќе има бесплатни смс. Денес во една мобилара во Тетово која е партнер на Мтел ми кажаа дека нема веќе бесплатни смс. Сега кој лаже....

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Сигурно е префрлен на мтел. Инаку и мене ми стигна таа смс и нема некое посебно значење. Мтел Си тера аматерски и ништо не сменија. Проблеми сеуште има, иако според пакетот од лајкамобиле ми следуваат бесплатните смс за жал нема. А велат дека ако те префлат Автоматски на мтел се ќе биде по старо и ќе има бесплатни смс. Денес во една мобилара во Тетово која е партнер на Мтел ми кажаа дека нема веќе бесплатни смс. Сега кој лаже....
I tie od Mtel kontakt centarot vrska nemaat.Realnosta e taa za zal cim vo praksa nema sms sto i da ti kazat ne vazi.So ogled kolku se agilni tesko i vo idnina nesto da se promeni.

Член од
17 јануари 2014
Мислења
584
Поени од реакции
833
ti shto vikas?
I mislam deka ne treba vakvo glupavo prashanje na sekoja strana po 2-3 pati da se postavuva!
Zemi i chitaj!
Јас викам да одјебиш ако немаш што да кажеш во врска со темата.

Прашав бидејќи прочитав дека доста корисници имаат проблем како членов и ме интерерсираше дали има некој последно инфо што се случува.
Dali moze preku app da se kupi za godina se uste paket? I dali moze 12 gb, ko sto gledam site sto se prefrleni se na paketot od 5 gb na mtel :mad:
Можеш да купиш преку апликација да, јас купив пред недела дена и за сега се е ок но пакетот што го зедов е тој со 5 гб за година дена.

Член од
24 август 2008
Мислења
306
Поени од реакции
252
Лајка да не го смениле бројот за проверка на говорна пошта ? На 1211 е непостоечки број .

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.194
Поени од реакции
7.888
Јас викам да одјебиш ако немаш што да кажеш во врска со темата.

Прашав бидејќи прочитав дека доста корисници имаат проблем како членов и ме интерерсираше дали има некој последно инфо што се случува.

Можеш да купиш преку апликација да, јас купив пред недела дена и за сега се е ок но пакетот што го зедов е тој со 5 гб за година дена.

Сега ако се купи пакет од оние за цела година што им е, ќе важи и од како ќе те префрлат на Мтел?
decki ce mi vazhi paketot ako se prefrlam?:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
Во Србија никако да добијам роаминг на два броја како и многу пати претходно. Мислев дека со купувањето од страна на МТЕЛ ќе се промени нешто бидејќи МТС е нивна фирма, но никако не успеав да се конектирам на ниедна мрежа. Уште малку и бај бај срање оператори.

Член од
6 август 2014
Мислења
44
Поени од реакции
47
Единствен некаков спас ќе ни е ако што било од платените пакети немаме откако ќе не префрлат на МТЕЛ, сите до еден да поднесеме приговор во АЕК. Ама навистина! Нека не ве мрзи!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.079
Поени од реакции
6.009
Единствен некаков спас ќе ни е ако што било од платените пакети немаме откако ќе не префрлат на МТЕЛ, сите до еден да поднесеме приговор во АЕК. Ама навистина! Нека не ве мрзи!
Тоа нема да се случи бидејки платена претплата не смее да ти ја исклучи МТЕЛ се додека не истече рокот за таа претплата бидејки со обичен приговор во АЕК го добиваш МТЕЛ.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.811
Поени од реакции
4.255
Во Србија никако да добијам роаминг на два броја како и многу пати претходно. Мислев дека со купувањето од страна на МТЕЛ ќе се промени нешто бидејќи МТС е нивна фирма, но никако не успеав да се конектирам на ниедна мрежа. Уште малку и бај бај срање оператори.
Probaj na sim toolkit od auto da odis na manual i na roaming ....
Автоматски споено мислење:

Kolku povejke prijavi vo Aek ,tolku povejke pritisok,vrz mtel i pobrzoresavajne spor

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom