Треба да се патува до Скопје. Не дека е далеку ама не возам јас и немам за вакви работи со кого за жал да одам. Сам во Скопје да одам ми е безвезе.Дај бе плати нешто во живот мајка му стара. Оди во кино како господин изгледај го и плати си за
Треба да се патува до Скопје. Не дека е далеку ама не возам јас и немам за вакви работи со кого за жал да одам. Сам во Скопје да одам ми е безвезе.Дај бе плати нешто во живот мајка му стара. Оди во кино како господин изгледај го и плати си за
Никако не можам акаунт да направам... ми вика дека треба админ да ме прифати, ни меил ми стигна, ни ништо...На ТракерМК моментално се ставија еден куп македонски филмови во одличен квалитет.
Го имате дури и првиот македонски филм Фросина во БлуРеј квалитет. Резолуција1420x1080
Пиши му на @SaLtНикако не можам акаунт да направам... ми вика дека треба админ да ме прифати, ни меил ми стигна, ни ништо...
На Наша ТВ, секоја сабота околу 21 или 22 часот даваат македонски филмови. Претходната сабота го даваа телевизискиот филм "Неверство во зимската ноќ" на Коле Ангеловски.
Првпат го видов како филм, знам дека го даваа порано ко серија од три епизоди. Успеав да ја снимам репризата вчера, ко ќе го спојам ќе го пуштам на Јутјуб.
Туку да прашам, да не го има некој телевизискиот "Седумка, љубов или смрт" од Коле Ангеловски?
Ќе има и маски сигурно, тешко дека ќе најдат некој глумец што личи на него,а може и ќе се бара од цел Балкан не само од Македонија да почекаме.А рандом луѓе има што личат ама не се глумци.Гледам ќе се снима филм , серија и документарец за Тоше Проески. Але луја им текна ! Истиот ќе го снима МТВ . Се надевам на добар кастинг само незнам каде ќе најдат актер што личи на него? Се надевам нема да запрат со тоа тука и ќе повлече филм или серија за Васка Илиева, Александар Сариевски,Јонче Христовски,Гоце Арнаудов,Драган Вучиќ, и Џаро.
Ако го чувам уште ќе ти го пратам.Го има уште на YouTube "Неверство во зимската ноќ" на Коле Ангеловски или на некое друго место може да се погледа?
Имаше вест дека ќе било со уште некоја балканска продукција. И од регионов биле заинтересирани за снимање филм и серија за Тоше.Ќе има и маски сигурно, тешко дека ќе најдат некој глумец што личи на него,а може и ќе се бара од цел Балкан не само од Македонија да почекаме.А рандом луѓе има што личат ама не се глумци.
Баш така. И јас уште не верувам дека ова ќе го види светлото на денот. Сличен хајп имаше за Шеќерното дете на Изи, филмот за Цар Самоил на Митриќески, а дури и за Александар Македонски имаше проект, чинам, сега не можам да барам на кого беше. Тие за еден Кочо Рацин снимија серија па стоеше во фиока со години од страв да не згазне на мало прсте на некои надвор, а не па нешто друго. Македонија е земјата на „ЌЕ“ = идно време од глаголот „ЛАЖЕ“.Ако го чувам уште ќе ти го пратам.
А ова за Тоше, нека снимат па ќе збориме. Многу проекти останаа на ‘ќе’. Мислам дур не се сними, нема што да се нагаѓа.
И Дарко Митревски со новиот филм за Мис Стон и серијана Македонија и првенецот на Русјаков ко режисер и уште еден куп што не видоа светлина...Баш така. И јас уште не верувам дека ова ќе го види светлото на денот. Сличен хајп имаше за Шеќерното дете на Изи, филмот за Цар Самоил на Митриќески, а дури и за Александар Македонски имаше проект, чинам, сега не можам да барам на кого беше. Тие за еден Кочо Рацин снимија серија па стоеше во фиока со години од страв да не згазне на мало прсте на некои надвор, а не па нешто друго. Македонија е земјата на „ЌЕ“ = идно време од глаголот „ЛАЖЕ“.