Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.607
Поени од реакции
115.077
Прво честитки за тоа што уште една година немате направено од бракот а ти веќе трпиш микро агресии и токсична женственост на суптилно покорување на партнерот. Се плашам да ти кажам дека имам лоши вести за тебе.

Дали е доволен доказ самото тоа што некоја што е во ситуација како што ги опишав во ДК, неколку недели и месеци да ти раскажува најдалбоки тајни и исповеди за неа и дечко и на пауза ?
Уверен сум дека не си еден од дежурниве форумски морони што треба да им се црта за да сфатат дека женските се многу паметни кога се во небрано. Ако не сум бил добриот момак, ондак со што на нејзе сум и оправдал доверба толку време да ми кажува се и сешто за неа и дечко и ? Башка и му меѓувреме да пушта водичка со фини коментари за тебе " ne si ti kako drugite".
Знаеш и сам дека ако на женско не си и интересен одма магично ќе исчезне, ќе те остави на seen и ќе се понаша како никогаш да не сте се знаеле.
Абе се заебавав о ти. :D Ама ај веќе кога начнавме да ти одговорам. Прво за делот со бракот, фала но веќе одамна ги знам лошите вести, жена е јебига. :D За секој што влегува во брак животот завршува и единствената нитна што го одржува истиот се децата. Со бракот автоматски стануваш роб на нечии каприци и нарави кои случајно или не се исти кај сите ебани жени затоа што како што реков сите како да се од иста пичка родени. На мажот е да нивелира и одржува, се во зависност од карактерот и размазеноста на дотичната.

Второ, 100% ти верувам за ова што го пиша и знам дека е така, ама секогаш, али баш секогаш испаѓа твоево сценарио, за жал. До душа не знам колку е за жал, поарно да не завршиш со таква отколку да завршиш и после да ти го тури курот. Не знам колку години имаш, секако ми личиш на 30+ по коментариве, али силом прилике сум имал една (за среќа) таква ситуација ко твојата каде дотичната се врати на бившиот што ја имаше тепано претходно, па сеа ти види каков мозок имаат жените. Чим видиш дека некоја ти праи муабет за бивши и ти квичи ваков беше он, а ти си внимателен, ваков, онаков, одма канселирај тоа или настојувај да ја пернеш и да ја држиш на дистанца, на крај самата ќе се повлече и ќе се врати кај бившиот. Од ова поголем ред флег тешко да постои. Ова со годиниве го спомнав у случај да не си постар па да речеш види го овој помал а се курчи и совети ми дава овде.

Член од
22 август 2022
Мислења
649
Поени од реакции
1.982
За сопствено дете правам муабет, се разбира. Да не му купиш е твој неуспех ко хомо сапиенс воопшто. Без разлика дали си мајка или татко. Приоритет ќе ти е дете.
Баш сега се откри една измама, една стока од 55 години женет со деца, жена му да ја види човек за греота, се допишувал кутриот несфатен несреќник 3 години на страна и дал околу 30 илјади евра. После потрага ова она ти реков ми рече примателот на пораките а и на парите излезе млад дечко. Овој шокиран плачеше а сигурно постирал вакви досетки дотогаш. Ем да те измамат ем да подјадеш од леб на свое дете, ајде жената баталив, да се купи цвеќе е реткост.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.927
Поени од реакции
27.237
За сопствено дете правам муабет, се разбира. Да не му купиш е твој неуспех ко хомо сапиенс воопшто. Без разлика дали си мајка или татко. Приоритет ќе ти е дете.
Баш сега се откри една измама, една стока од 55 години женет со деца, жена му да ја види човек за греота, се допишувал кутриот несфатен несреќник 3 години на страна и дал околу 30 илјади евра. После потрага ова она ти реков ми рече примателот на пораките а и на парите излезе млад дечко. Овој шокиран плачеше а сигурно постирал вакви досетки дотогаш.
Јас само се надоврзав на твоето за детето и патиките и ми текна на ова.
Ако алудираш не мене дека на некоја рандом од нет што не ја знам ќе и дадам 30 000 евра за да ме заебе дека е дечко, во тешка заблуда си.
Од имагинарните пријатели и девојки знам да се чувам. Тие " реалните " ми се проблем.

Член од
22 август 2022
Мислења
649
Поени од реакции
1.982
Јас само се надоврзав на твоето за детето и патиките и ми текна на ова.
Ако алудираш не мене дека на некоја рандом од нет што не ја знам ќе и дадам 30 000 евра за да ме заебе дека е дечко, во тешка заблуда си.
Од имагинарните пријатели и девојки знам да се чувам. Тие " реалните " ми се проблем.
Актуелен настан е во прашање. Нема ни недела дена тазе е затоа ми падна на памет. Јас не алудирам што треба си кажувам. А и дискусијата не ни е таква.

Член од
4 август 2018
Мислења
1.549
Поени од реакции
3.332
Кога на жена ќе и кажеш дека ја сакаш и го исфрлаш преку уста се онаа што го осеќаш за неа а ти гори во срцето и си загризал доста јако со ,,програмот" поврзување т.н.љубов и таа кога ќе го прочита тоа во твоите очи(ко QR код) од тие моменти ти си друг човек за неа..
Ќе ја гледаш како се менува од ден на ден(на твоја штета нормално) и крајниот резултат да биде ја фаќаш некој убав ден кај се пердаши со друг..жени,мајки,кралици..

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.393
Поени од реакции
38.849
Инжинерингот шо ви го прават преку социјалните мрежи си зима данок, за жал.

Јас во животот имам добиено неколку десетици илјади корпи од жени. И шо требаше да се разочарам и откажам да не си барам некоја по мој крој? Проблемот со денешните мажи е што не се трудат многу, сака да ја дејта неколку месеци до година и после да и прди у дневна цел живот. Сите бракови на луѓе шо ги знам се шаблонски, како некоја скица за монтирање ефтин мебел од Икеа.

П.С
Фала му на господинот ЗлаткиКУРчиус шо ми избриша убав пост каде што малку го тролам но и му давам корисен совет на @Stefan-kobe како женаму да не му го зима делинското. Сум го цитирал во ДК голем кур, због техникалии сега братот ќе неможе да гледа како пропаѓа Интер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.607
Поени од реакции
115.077
Фала му на господинот ЗлаткиКУРчиус шо ми избриша убав пост каде што малку го тролам но и му давам корисен совет на @Stefan-kobe како женаму да не му го зима делинското. Сум го цитирал во ДК голем кур, због техникалии сега братот ќе неможе да гледа како пропаѓа Интер
Да не се разбереме погрешно, за Интер бев спремен свадба да откажам пошо истата ми беше на денот на финале ЛШ, сва среќа Атлетико не испаднаа па се беше ок. Не дека ми прави проблем за да гледам фудбал или било што, ама тоа што го пишав во ДК конкретно беше изолирана ситуација, не ми текнува сеа кои играа баш, не е ни битно, и јас гледав од што немав што да правам па кога рече дај да смениме реков ајде еве пушти си, а она само смени канал и продужи да игра игрица на мобилен. :D Поентата беше зашо ти да гледаш, а не дека мене ми се гледа нешто. :D

Кур ќе ми јаде иначе за Интер, тоа е светиња и не смее да се меша таму и свесна е за тоа.

Член од
30 октомври 2022
Мислења
589
Поени од реакции
1.581
Инжинерингот шо ви го прават преку социјалните мрежи си зима данок, за жал.

Јас во животот имам добиено неколку десетици илјади корпи од жени. И шо требаше да се разочарам и откажам да не си барам некоја по мој крој? Проблемот со денешните мажи е што не се трудат многу, сака да ја дејта неколку месеци до година и после да и прди у дневна цел живот. Сите бракови на луѓе шо ги знам се шаблонски, како некоја скица за монтирање ефтин мебел од Икеа.

П.С
Фала му на господинот ЗлаткиКУРчиус шо ми избриша убав пост каде што малку го тролам но и му давам корисен совет на @Stefan-kobe како женаму да не му го зима делинското. Сум го цитирал во ДК голем кур, због техникалии сега братот ќе неможе да гледа како пропаѓа Интер.
Ако не се трудат мажите во денешно време незнам кога?Жените ги имаат кренато критериумите за маж до невидени граници.Да бил ваков да бил таков да бил незнам каков.Мажите од друга страна во очај ги спуштија многу критериумите.Најди ти жена шо би излегувала со маж шо не е вработен,а не пак да се мажи за него.Кј мажите ситуацијата е обратна,никогаш не биле поочајни.

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.652
Поени од реакции
4.007
Да не се разбереме погрешно, за Интер бев спремен свадба да откажам пошо истата ми беше на денот на финале ЛШ, сва среќа Атлетико не испаднаа па се беше ок. Не дека ми прави проблем за да гледам фудбал или било што, ама тоа што го пишав во ДК конкретно беше изолирана ситуација, не ми текнува сеа кои играа баш, не е ни битно, и јас гледав од што немав што да правам па кога рече дај да смениме реков ајде еве пушти си, а она само смени канал и продужи да игра игрица на мобилен. :D Поентата беше зашо ти да гледаш, а не дека мене ми се гледа нешто. :D

Кур ќе ми јаде иначе за Интер, тоа е светиња и не смее да се меша таму и свесна е за тоа.
Од ова што читам оди во црква запали свеќа и заблагодари му се на господ што ти дал таква толерантна жена :icon_lol: ќе откажувал свадба поради финале на лига на шампиони, не смеела да се меша во Интер оти светиња било тоа и уште се жали од неа цц

Член од
23 август 2010
Мислења
39.607
Поени од реакции
115.077
Од ова што читам оди во црква запали свеќа и заблагодари му се на господ што ти дал таква толерантна жена :icon_lol: ќе откажувал свадба поради финале на лига на шампиони, не смеела да се меша во Интер оти светиња било тоа и уште се жали од неа цц
Може немаше да откажам ама ќе се бараше начин нешто со бим/тв сеедно. Јер, не постоеше шанса да не го гледам тоа финале.

Еве одма се стрчав свеќи да палам на први јануар.

Не се жалам јас од жена ми бе, пола пост ми е заебанција, само сакам да доловам каков е женскиот мозок и дека ние мажите мора да го прифатиме тоа ако сакаме да поживееме повеќе од 40 години. :D

Член од
22 август 2022
Мислења
649
Поени од реакции
1.982
Леле ова со утакмициве лудница.
Ако нека си сакаат спорт ама некогаш е претеризам. Пред скоро 3 години на колешка се јавувам да ја прашам за некој ексел како да пополнам.

Шепка ли шепка.
Што правиш како си. Еве со децата во соба си играме. Што си играте, криенка ништо не се слушаш, петта колона од горе деветти ред од горе? Не бе, не лути се човече. Добро викам што шепкаш? Па маж ми е у другата соба гледаше Утакмица, неговите останаа нерешено (пази не ни изгубиле), у такви ситуации после утакмица едно 2,3 саати не се вртиме многу околу него. Се уплашив викам да не ви направи нешто, добра ли си? Не бе, ја си го познавам на челото му излезе таа вената, очите сјајни, собрав пивата ѓубрето, оставив апчињата за срце притисок и собрав децата у соба.

После таа причата од Мундијали од пред 20ина години кога еден навивач се самоуби, оваа случка ми е втора по кринџ од област на спорт што сум ги чула.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.148
Поени од реакции
16.086
Може немаше да откажам ама ќе се бараше начин нешто со бим/тв сеедно. Јер, не постоеше шанса да не го гледам тоа финале.

Еве одма се стрчав свеќи да палам на први јануар.

Не се жалам јас од жена ми бе, пола пост ми е заебанција, само сакам да доловам каков е женскиот мозок и дека ние мажите мора да го прифатиме тоа ако сакаме да поживееме повеќе од 40 години. :D
Искрено, и јас ќе се изнервирам да ме заебава така. Нонстоп ли ти прави така со менување канали?

Ние иаме еден тв, во дневна нормално. Сега сме на одмор, имав јас неколку серии заостанато, тој не ги гледа, се укочив зјапајќи три дена во спална на лаптоп за да не го фаќам телевизорот цел ден.
Јас би спомнала реално за такви ситници ако ти сметаат, без некој инат или задна намера за расправање, туку чисто да знае дека те нервира. :D

Член од
12 март 2024
Мислења
231
Поени од реакции
403
Прво честитки за тоа што уште една година немате направено од бракот а ти веќе трпиш микро агресии и токсична женственост на суптилно покорување на партнерот. Се плашам да ти кажам дека имам лоши вести за тебе.

Дали е доволен доказ самото тоа што некоја што е во ситуација како што ги опишав во ДК, неколку недели и месеци да ти раскажува најдалбоки тајни и исповеди за неа и дечко и на пауза ?
Уверен сум дека не си еден од дежурниве форумски морони што треба да им се црта за да сфатат дека женските се многу паметни кога се во небрано. Ако не сум бил добриот момак, ондак со што на нејзе сум и оправдал доверба толку време да ми кажува се и сешто за неа и дечко и ? Башка и му меѓувреме да пушта водичка со фини коментари за тебе " ne si ti kako drugite".
Знаеш и сам дека ако на женско не си и интересен одма магично ќе исчезне, ќе те остави на seen и ќе се понаша како никогаш да не сте се знаеле.
Ми се чини дека невестите за кои пишуваше во ДК те гледале "само како пријател", брату.

Kajgana Shop

На врв Bottom