Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.964
- Поени од реакции
- 8.626
Не бери гајле ти за Дојчланд, тука нема звучници по џамиите и туѓи знамиња, ниту бајрам е државен празник.и сунет наскоро ќе биде задолжителна практика таму
Не бери гајле ти за Дојчланд, тука нема звучници по џамиите и туѓи знамиња, ниту бајрам е државен празник.и сунет наскоро ќе биде задолжителна практика таму
а сепак има no-go зони, силувања од страна на муслимани кои не смеат да се бележат и полиција мора да ги обезбедува божиќните миси и панаѓури, дека се божиќниНе бери гајле ти за Дојчланд, тука нема звучници по џамиите и туѓи знамиња, ниту бајрам е државен празник.
За тебе улица Xhon Kenedi Shkup go-go area е?а сепак има no-go зони, силувања од страна на муслимани кои не смеат да се бележат и полиција мора да ги обезбедува божиќните миси и панаѓури, дека се божиќни
бев скоро таму и јасно ми е све
Тешко таа работа. Види ги темине, само тоа се прави муабет, леле задникот на онаа, леле предните на онаа. Што е најлошо мал дел од нив се стварно нешто вау само фасада и пластика на нив, а секоја петта касиерка во град е поубава од нив.Прво шо треба да направат е да ги избришат од своите профили расцицлените калаштури со силиконски бузи и цицки.Џабе се змарате со такви.Посветете повеќе внимание на обичните девојки.
У принцип жените бираат и твојов муабет е релевантен у да речеме 20 % од случаите, машко може да земе некоја ако таа претходно го одбрала.Тешко таа работа. Види ги темине, само тоа се прави муабет, леле задникот на онаа, леле предните на онаа. Што е најлошо мал дел од нив се стварно нешто вау само фасада и пластика на нив, а секоја петта касиерка во град е поубава од нив.
Лошо е што воопшто се квалификуваат како обични. Тие немаат ништо помалку од овие другите, само не чувствуваат потреба да го експонираат. Додуша нема правила, имам другарка којашто стил ѝ е разголена малку да се слика, па не кисне по дискотеки, со мајка ѝ болна живее си ја чува. Има и ролкаленд коишто се мајко мила, не знаеш од каде да се чуваш. Пред да осудиме некого треба и да го запознаеме и тоа си држи.
Најважното е да нема варање. На другарка мајка многу паметно вика еднаш влезе ли во спална соба, сите мажи се исти, сите жени се исти горе долу. Ако си се споил со некого, остани си, ако видиш не ти чини, остави го.
Најтешката дрога на денешново време е ова, скролни и ваква ќе видиш, скролни види каков има, како што, на оваа деколтево, на оној колата, на онаа задникот, на овој стасот 2 метра. Што дека? Работата е да се сфати дека не е финтата секакви да се пробаат, туку да најдеш она што ти одговара, да вложиш труд и љубов и таа твоја заедница да не биде само лична среќа туку како брак, како фамилија да придонесеш и на цело општество со тоа што како пар ќе бидете пример за вистински вредности, ќе израснете потомство со коешто ќе се гордеете, сѐ колку е за лично исполнување, толку е и преку тоа, за исполнување на поголема цел.
Е тоа е вистински џек пот, а не да ја земеш најнашминканата што ќе те остари за 5 години, или најбогатиот што ќе фрла пари на швалерки а за детето нема да даде пари за патики едни.
Не се 20% туку не се галамџии како останатите. Прашање на перцепцијата е оти и мене така ми се чини за мажи, баш братучетка ми оној ден вика да знаеш колку има, само што не можат да дојдат до израз. Денешно време не е проблем на жена да најде партнер поради нејзино однесување или минато. Вистинскиот проблем е тоа што од експонираните што не ги судам нивен лајфстајл, оние коишто се вистински wife material не доаѓаат на ред да бидат забележани. А и мажите не ги преферираат, сакале тие да признаат или не.У принцип жените бираат и твојов муабет е релевантен у да речеме 20 % од случаите, машко може да земе некоја ако таа претходно го одбрала.
Забележани се ама не се дига толкава фама.....проблем е што од тие што покажале интерес само 20% се генетски погодни за жените. Жените бираат добра генетика, проблем е што нема за сите.....у било која категорија да бараат имаат мал простор и конкуренција.Не се 20% туку не се галамџии како останатите. Прашање на перцепцијата е оти и мене така ми се чини за мажи, баш братучетка ми оној ден вика да знаеш колку има, само што не можат да дојдат до израз. Денешно време не е проблем на жена да најде партнер поради нејзино однесување или минато. Вистинскиот проблем е тоа што од експонираните што не ги судам нивен лајфстајл, оние коишто се вистински wife material не доаѓаат на ред да бидат забележани. А и мажите не ги преферираат, сакале тие да признаат или не.
Неколку пати гледам ги потенцираш девојките што се експонираат и дури ги коментираме во некои од темите тука, ама реалноста е дека секој барем просечен интелигентен таквите не ги гледа за сериозно оти кај нас има стрикна поделба - за сериозно и само за забава. Што мислам не е случај баш кај вас девојките, вие мислите дека и тн бед бој ќе го смирите и ќе биде само ваш, а реалноста е сосем друга или на крај останувате разочарани и се разделувате или му ги толерирате испадите во врска брак само заради др карактеристики што ги има.Не се 20% туку не се галамџии како останатите. Прашање на перцепцијата е оти и мене така ми се чини за мажи, баш братучетка ми оној ден вика да знаеш колку има, само што не можат да дојдат до израз. Денешно време не е проблем на жена да најде партнер поради нејзино однесување или минато. Вистинскиот проблем е тоа што од експонираните што не ги судам нивен лајфстајл, оние коишто се вистински wife material не доаѓаат на ред да бидат забележани. А и мажите не ги преферираат, сакале тие да признаат или не.
Зависи која девојка.Неколку пати гледам ги потенцираш девојките што се експонираат и дури ги коментираме во некои од темите тука, ама реалноста е дека секој барем просечен интелигентен таквите не ги гледа за сериозно оти кај нас има стрикна поделба - за сериозно и само за забава. Што мислам не е случај баш кај вас девојките, вие мислите дека и тн бед бој ќе го смирите и ќе биде само ваш, а реалноста е сосем друга или на крај останувате разочарани и се разделувате или му ги толерирате испадите во врска брак само заради др карактеристики што ги има.
За вториот дел верувај дека е приметена, ама од мое скромно искуство огромен дел од девојките (од оваа инстаграм фејсбук интернет генерација) се споредуваат со животот на др девојки од целиот свет па имаат нереално високи стандарди. Бараат комплетен пакет од изглед преку карактер до финансиска и станбена поткованост, никоја не сака заедно да се мачи да постигнат нешто - поарно е да добијат се на готово што го имаат многу мал % од машките дали 5-10 посто. Разбирам јас да си девојка од ситуирана фамилија научена на живот на повисок стандард и сега нормално нема со Трајче да се земеш што зима просечна плата, ама кога татко ти има кола едвај од 2000 евра вози такси а мајка ти работи во маркет или конфекција (отишле вкупно 2 пати на одмор) ти да имаш некакви нереални стандарди е смешно
Ок ај ти верувам за првиот дел, тоа претежно важи за помлади девојки рани 20ти и не баш толку паметни кои не си го ценат мирот па си прават сами проблеми. Ама вториот дел за нереално високите стандарди стои за огромен дел од женската популација, маж ако ја бендисува девојката нека е и келнерка нема проблем ама жена попрво ќе остане сама отколку да прави некои такви остапкиЗависи која девојка.
Јас во живот не сум сакала бед бој, баш напротив, пофеминизирани ми се од останатите. А за смирување, јас само мои деца сакам да воспитувам, немам нерви да бидам Bob the builder.
Значи само по такви сте вртеле главите.рани 20ти и не баш толку паметни кои не си го ценат мирот па си прават сами проблеми
Прво честитки за тоа што уште една година немате направено од бракот а ти веќе трпиш микро агресии и токсична женственост на суптилно покорување на партнерот. Се плашам да ти кажам дека имам лоши вести за тебе.Се согласувам горе доле со постот на Ска, само една работа не ми е јасна, со ништо не ни докажа дека он е добриот момак во ситуацијава, чим со три му се десило истото до него има нешто.