- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.607
- Поени од реакции
- 115.077
Абе се заебавав о ти. Ама ај веќе кога начнавме да ти одговорам. Прво за делот со бракот, фала но веќе одамна ги знам лошите вести, жена е јебига. За секој што влегува во брак животот завршува и единствената нитна што го одржува истиот се децата. Со бракот автоматски стануваш роб на нечии каприци и нарави кои случајно или не се исти кај сите ебани жени затоа што како што реков сите како да се од иста пичка родени. На мажот е да нивелира и одржува, се во зависност од карактерот и размазеноста на дотичната.Прво честитки за тоа што уште една година немате направено од бракот а ти веќе трпиш микро агресии и токсична женственост на суптилно покорување на партнерот. Се плашам да ти кажам дека имам лоши вести за тебе.
Дали е доволен доказ самото тоа што некоја што е во ситуација како што ги опишав во ДК, неколку недели и месеци да ти раскажува најдалбоки тајни и исповеди за неа и дечко и на пауза ?
Уверен сум дека не си еден од дежурниве форумски морони што треба да им се црта за да сфатат дека женските се многу паметни кога се во небрано. Ако не сум бил добриот момак, ондак со што на нејзе сум и оправдал доверба толку време да ми кажува се и сешто за неа и дечко и ? Башка и му меѓувреме да пушта водичка со фини коментари за тебе " ne si ti kako drugite".
Знаеш и сам дека ако на женско не си и интересен одма магично ќе исчезне, ќе те остави на seen и ќе се понаша како никогаш да не сте се знаеле.
Второ, 100% ти верувам за ова што го пиша и знам дека е така, ама секогаш, али баш секогаш испаѓа твоево сценарио, за жал. До душа не знам колку е за жал, поарно да не завршиш со таква отколку да завршиш и после да ти го тури курот. Не знам колку години имаш, секако ми личиш на 30+ по коментариве, али силом прилике сум имал една (за среќа) таква ситуација ко твојата каде дотичната се врати на бившиот што ја имаше тепано претходно, па сеа ти види каков мозок имаат жените. Чим видиш дека некоја ти праи муабет за бивши и ти квичи ваков беше он, а ти си внимателен, ваков, онаков, одма канселирај тоа или настојувај да ја пернеш и да ја држиш на дистанца, на крај самата ќе се повлече и ќе се врати кај бившиот. Од ова поголем ред флег тешко да постои. Ова со годиниве го спомнав у случај да не си постар па да речеш види го овој помал а се курчи и совети ми дава овде.