Ska Maniac
Бараба
Не знам како имаш желба да трчаш на ова одвратно време. Загаденоста е башка проблем.Прегледај го приврзокот 437599
@Imtechiquemk да те проверам дали трчаш или „загадено е брат, ладно е“ и слично?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам како имаш желба да трчаш на ова одвратно време. Загаденоста е башка проблем.Прегледај го приврзокот 437599
@Imtechiquemk да те проверам дали трчаш или „загадено е брат, ладно е“ и слично?
Слушај си го телото, батали предикшнс.Не може од 3:38 на 3:00 за два месеци...
Дури и секунда да е боље сум задоволен а не 20 мин ко шо ми предвидвуа
Немам желба, имам дисциплина. Убаво ми е и медитирачко. Особено денешнава изи 12ка. Предобро се чувствував и знаев дека и пулсот ми е релативно низок за пејсот и стабилен.Не знам како имаш желба да трчаш на ова одвратно време. Загаденоста е башка проблем.
Тоа ми е и мене поентата. Трчав, се враќав со 1000 шлаеми буквално дур ги исплукам крв плукав со нив и реков заеби. Башка што поради загадениов воздух немаш ни кислород па заморот и болката во мускулите и телото подолго ти траат. Па си се тешиш дека е од работата што ти е на нозе, илид ека премногу ти е седечка, дека петокот си претерал со пиење, дека не си се наспал асално за викендот бла бла бла.Немам желба, имам дисциплина. Убаво ми е и медитирачко. Особено денешнава изи 12ка. Предобро се чувствував и знаев дека и пулсот ми е релативно низок за пејсот и стабилен.
255 дена по ред трчам, просек од ~8км дневно.
Инат сум, и имам obsessive personality. И на штаки да сум, морам да ја завршам целта што си ја поставив, 365 дена трчање по ред. Уште 100 и кусур
Што се тиче воздухот, да, загаден, не бива, веројатно си правам демиџ на организмот и ќе се каам, ама засега сум добар... а многу околу мене се болни, со стомачни вируси, шлајмови, грипови и чуда а не искачаат од дома... и, тоа е тоа.
Одлично време, браво!3:26
Odlicno, super zadovolen, 1:38 prva polovina, 1:48 vtora
Затоа што треска глупости, не е како Coros да е реаленNego zasho garmin mi ja spusti prognozata ne za 5 sekundi ili pola minuta nego za 5?
Декатлон, буџет облека јас сум задоволен.Тркачи од кај зимате спортска облека ? Сакав нешто Asics ама гледам тапа понуда кај нас, на интернет на пример го бендисав ова
Ама доставата огин колку цената на маичката, има некој странски сајт со разумни цени за шипинг до кај нас ?
После добри скоро 5 години пауза полека почнувам да се враќам на трчање, у меѓувреме претежно беше само базен (и тоа планирам да си продолжам)Само Coros бајо мој.
Малку е скапичокСамо Coros бајо мој.
Малку е скапичок
Зошто баш Coros што е подобар од Amazfit, Garmin, TomTom, Sigma, Polar ?
Не знам колку е добар Гармин Форерунер 55 го гледав не е скап а има се што е потребно.
Дали Корос имаат опција за безконтактно плаќање?Ако си рекреативец ќе ти брка работа и 55ката, јас купив поскап ама оти сакав гармин пеј и музика преку него да слушам.
Имам и полумаратони истрчано али сум рекреативец не сум со посебен натпреварувачки дух.Ако си рекреативец ќе ти брка работа и 55ката, јас купив поскап ама оти сакав гармин пеј и музика преку него да слушам.
Дали Корос имаат опција за безконтактно плаќање?
музика не ми треба џабе плаќам спотифај искрено
Имам и полумаратони истрчано али сум рекреативец не сум со посебен натпреварувачки дух.
Супер е Форерунер55 убав на рака.Значи исто како мене, секако 99% од времето ги користиме само основните функции а за тоа си врши и 55 работа.