Сендвичара "Седмица"

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.879
Одлична поздрава алтернатива наречена ПЕЧЕНИЦА, дехидриран сувомеснат производ кои се сметани за едни од најштетните. Не ти посакувам смрт глупчо еден, ти посакувам да почнеш да размислуваш со тоа лејката.
не си едуциран воопшто кога се работи за месо. Печеницата ти е најпосното месо од свињата, затоа е и најскапа. Тоа ти е фактички чадена кременадла. Скоро најдоброто нешто што може свињата да го понуди. Освен бифтекот кој е ниво едно ниво над. Како ефтини чадени меса можеш да го вброиш вратот кој е многу масен и полн со рскавици, коленици, ребра и слично. Не дека не се вкусни, но се екстра мрсни.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.356
Поени од реакции
18.458
Маржата е пак резултат на побарувачката. И овие со становите од куртони со два саата школо станаа миљонери, па пак им прогледува пазарот низ прсти со муабетот дека поскапел челикот...се додека има побарувачка и маржа и цена и се ќе иде нагоре. Неможе да те лути 7ца за маржата, а да не те лутат градежниците односно за нив да бидеш Адам Смит.
Nesto si pomesal, ja ne sum pobornik na Adam Smit. Samo im objasnuvav na glupi lugje na temata kako se formira cenata zaso 15 godini pogresni prognozi davaa. Sto e do mene, mozhe slobodno da gi nacionalziiraat.

Ima edna razlika. Tamu imas ogranicen proizvod, odnosno ogranicen broj na stanovi. Lugjeto gi preprodavaa stanovite so bea zemeni od gradezncii/investitori za poskapo, zasto nemase novi zgradi na tie lokacii. Tek potoa samite investori si krenaa cena. Taa cena nikad ne zavisese od zelezo, or whatever.

Tuka samite lokali ja dvizat cenata, nemas ogranicen proizvod, koj saka i znae mozhe da vleze u biznisot i da plasira produkt. Sea za sea ne se slucuva, ama so ovie profiti i marazhi logicno e da se pojavi nekoj.

Sry za oftopik, ama ti ja pocna.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.360
Поени од реакции
5.483
Добар си со математика. Значи ипак не си јадел пола кило месо со тие пари.
Кажими кифлите безплатни се?
Мама му ги остава сабајле пред детска :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Мама му ги остава сабајле пред детска :D
A, zosto da kupuva stan? Vaka so mama i tato si zivee, minimum 100 iljadi evra e u kjar.
Fala bogu sto ne raboti, zamisli avtobus dva pati vo den, rucek na rabota, patiki ke arci, ni samiot ne e svesen kolku ima kjareno sto se slepa na domasnite.

Ron ti e covek sto koa povrakja, so stisnati zabi povrakja, samo tecnosta da izleze.

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.746
Поени од реакции
6.149
Брат 7ца е име ...Ни јас ни ти не знаеме колку профит имаат од тој обрт..
Нема нешто што не се знае...
1 мил евра профит
Раст од 17%
Нето маржа 20%
1000006383.jpg

Член од
7 август 2011
Мислења
4.967
Поени од реакции
15.220

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.916
Поени од реакции
50.639
Ја покажа парата сега со сликава. Помфрит на страна од сендвичот уште поскапо се плаќа :cool:
Да, да. Само тренирано око можеше да го улови овој мини-курч. Гарант Сан Пелегрино користел да се изждрига.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
699
Поени од реакции
2.286
Ја покажа парата сега со сликава. Помфрит на страна од сендвичот уште поскапо се плаќа :cool:
Ех колку печеница лежи во неговата слика, 3-4 јадења да си мирен.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.776
Поени од реакции
115.692
не си едуциран воопшто кога се работи за месо. Печеницата ти е најпосното месо од свињата, затоа е и најскапа. Тоа ти е фактички чадена кременадла. Скоро најдоброто нешто што може свињата да го понуди. Освен бифтекот кој е ниво едно ниво над. Како ефтини чадени меса можеш да го вброиш вратот кој е многу масен и полн со рскавици, коленици, ребра и слично. Не дека не се вкусни, но се екстра мрсни.
Па добро дали си свесен што напиша сега? :facepalm: Печеницата најдобро месо од свиња после бифтек :pos:

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.151
Поени од реакции
10.078
Па добро дали си свесен што напиша сега? :facepalm: Печеницата најдобро месо од свиња после бифтек :pos:
Биф да ти било од свиња на англиски бееее

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.879
брат, господ кога давал интелигенција, сериозно заебал кај тебе. Ти џонтра и пеџа сте дефинитивно трио глупастико. Другиве добро што ги нема реално. Али ти ги мениш скроз. Поглуп си од нив двајца заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom