Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ах Појол Пујол...
Ај ти мене,у меѓувреме :vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Извини Магде,ќе биде и за тебе анализа.:smir:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Лаванда

Твојава анализа не да стана историска...и се мислам јас што е фитата,и ми текна дека уствари до никот било....звучи многу досадно...ме потсеќа на чај....чаевите се досадни.....многу досадни.......
Ама сепак мислам дека ти си интересна личност.....имаш слободен дух...ако некогаш некаде видам девојка растрчана,разборена и се понаша детски(во позитивна смисла) ќе помислам на тебе

Имаш две (знам дека се прекрасни)дечииња и според тоа како збориш за нив мислам дека си одлична мајка....им го даваш се она што можеш да им го дадеш,како и секоја добра мајка.

Имаш љубовно искуство и интересно ти е кога ние помалите бараме совети,па не е реткост да посочуваш на грешки или да дадеш совет.....највероватно се ставаш на местото на човекот што има проблем и едноставно кажуваш како ти би направила да си на негово место....

Мислам дека како помала си била многу бесна ама си нашла некој кој те смирил...тој некој е твојот маж кој според постовите многу го сакаш и го почитуваш....се враќам на она дека имаш слободен ум...сепак имаш и романтична страна која не доминира многу...ти треба момент,инспирација.....

Религиозна си,те воспитале од мала да веруваш во господ и нервозно е кога некој го негира постоењето на некој во кој тио веруваш многу...верувам и ти ги воспитуваш твоите деца да веруваат во она во што ти веруваш(христијанство колку што сватив)и за се штио кажуваш имаш аргументи и секогаш си спремна за муабетење доколку имаш мислење за одредена тема

Повеќето твои постови се филозофски и долги,што значи сакаш да се правиш паметна ама и паметна си...само да не ме мрзи понекогаш да читам долги постови ќе беше поубаво

Доста ти е
Извини што каснам ама мрза е мрза:smir:

Крејзи појол

Слабо каснам и со твојава анализа а?
Епа летс бигин

Самиот ник ми кажува дека си многу крејзи човек...имаш вишок енергија и си хипер активен....ја трошиш енергијата на фудбал и слични спортови(како голф и багминтонJ) или на навивање за омилена репрезентација(се изначитав постови за германија-турција и мноооогу урлање имаше признај!!)

20 постови подоцна......фудбал и само фудбал....абе ти многу по кошарката си бил а?

Друго...па време тепаш(освен на фудбал) на кајгана(кој не)и дремеш до рани часови играјќи безвезни игри....абе не се зебавај напрај нешто појди до америка со другарти Штрумгевер,не туку дреми на игриJ
Значиии не трпиш лаги и слични глупости,ја бараш вистината и лаги кај тебе не се дозволени,сепак подзажуваш по потреба.....друго што не трпиш се неправди нанесени од било кого за нешта кои ти мислиш дела се праведни....поарно ќе истепаш се живо отколку да трпиш глупости....
Реален си и не се правиш со сила нешто што не си....

50 постови подоцна......фудбал и само фудбал.....

Не го тапацираш со дооолги постови...брзо доаѓаш до поентата и јасно го кажуваш своето мислење...тераш инат ако те фатат у момент и ич не те брига за ништо
Кога сакаш нешто,кенкаш додека не го добиеш(пример анализава)

Си фаќаш сеири и око не ти трепка....
Даваш и примаш совети

Кога ќе размислам интересен човек си
Ај можеби некој ден ќе те пуштам да ме запознаеш:wink:

Доста ти е а богами и многу само да знаеч колку ме мрзи да читам 500 поста

Јас само да ги опоменам оние кои ветија анализа и воедно да им честитам брак на тања и петре од долно дупени со песната стани моме да заиграш..........:nesum:

п.с.ако некој сака анализа и е спремен да чека до септември нека се обрати на шалтер 19:smir:

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
^Кристи^

Се извинувам јавно што толку чекаше за мојата анализа,ама навистина не бев во можност да ја напишам.

Ник: ^Кристи^

Кристи,кратеница од името.Прекар веројатно.:)
Не верувам дека има посебна филозофија за ова.:)

Титл: Недоприлива

Хм...Си била повредена во минатото?Мене на тоа ме асоцира.Мислам дека имаш некој невидлив ѕид околу себе,сопствен механизам за да се заштитиш,па ако треба и ќе одбутнеш луѓе од себе,ќе изгледаш недопирливо,но сето тоа,според мене е страв.Да погодам,има луѓе кои рекле на почетокот дека делуваш ладно или арогантно?Класин пример на повлекување во себе и страв.Искуството од животот те натерало на тоа.

Аватар:

Според аватарот,мислам дека си девојка која поголемиот дел од времето се осеќа осамено.Како да се плашиш од другите.Сакаш да бидеш меѓу луѓе,меѓутоа заради одредени настани во твојот живот веројатно,имаш периоди кога си исплашена,слаба и не знаеш како понатаму.
Бидејќи девојката на аватарот е средена,облечена - веројатно и ти си таква.Веројатно си од оние личности кои што и покрај тоа што им е тешко,се обидуваат да ја задржат насмевката на лицето.
Девојката на аватарот го крие своето лице,главата и е надолу.
Нема потреба за тоа девојко,ајде што и да е ќе помине,главата горе!

Потпис:

Хм...според потписов,мислам дека често размислуваш на твоето минато.На шансите кои си ги испуштила,на убавите моменти,на луѓето кои прошле низ твојот живот.Сепак,мислам дека се трудиш голем дел од работите да ги надминеш,затоа што знаеш дека со поттиснување само делумно се решаваат,не и целосно.Минатото е минато.И таму треба да си остане.Во спомените,некаде длабоко во себе.Но,easier said than done, нели?Сепак мислам дека се водиш според изреката : Се‘ се случува со причина.Знаеш дека иако во моментот многу работи може да не бидат јасни,сепак подоцна во животот ќе дознаеш која била причината и зашто нешто се случило.Мислам дека имаш цврсто изграден карактер и она што си денес,е заради тоа што учиш.Учиш од секоја можност,секоја ситуација,грешка...Мислам дека си свесна за своите квалитети,но дека некогаш се колебаш.Како и да е,мислам дека имаш самодоверба,во поголемиот дел од времето.

Бонус:

Имаш пошироки погледи кон светот,љубезна си и претпоставувам добро воспитана.Сепак свесна си дека некогаш премногу си толерантна и им попушташ на луѓето.Тврдоглава си за себе си,но ако се работи за особа која ја сакаш,знаеш да омекнеш и да бидеш попопустлива.Имаш желби,сонувач си,сакаш да сонуваш за големи работи.Млада девојка,како и сите на своја возраст,сакаш да излегуваш,да се забавуваш,да го живееш животот.Некогаш посакуваш да си имала поголема храброст за некои работи во твојот живот,но на крај на краиштата,среќна си со она што си.И така треба да биде.

И така...
Се надевам ќе ти се допадне.:smir:

Наредни на списокот се:
Џену Грл
Фликс
Лејди Сатори
Emma

[/center]
Конечно доби инспирација!!!
Добро е, само малку-Не се плашам од лугето и во никој случај не делувам арогантно и ладно. Напротив.
Фала :back:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Лаванда

Твојава анализа не да стана историска...и се мислам јас што е фитата,и ми текна дека уствари до никот било....звучи многу досадно...ме потсеќа на чај....чаевите се досадни.....многу досадни.......
Ама сепак мислам дека ти си интересна личност.....имаш слободен дух...ако некогаш некаде видам девојка растрчана,разборена и се понаша детски(во позитивна смисла) ќе помислам на тебе

Имаш две (знам дека се прекрасни)дечииња и според тоа како збориш за нив мислам дека си одлична мајка....им го даваш се она што можеш да им го дадеш,како и секоја добра мајка.

Имаш љубовно искуство и интересно ти е кога ние помалите бараме совети,па не е реткост да посочуваш на грешки или да дадеш совет.....највероватно се ставаш на местото на човекот што има проблем и едноставно кажуваш како ти би направила да си на негово место....

Мислам дека како помала си била многу бесна ама си нашла некој кој те смирил...тој некој е твојот маж кој според постовите многу го сакаш и го почитуваш....се враќам на она дека имаш слободен ум...сепак имаш и романтична страна која не доминира многу...ти треба момент,инспирација.....

Религиозна си,те воспитале од мала да веруваш во господ и нервозно е кога некој го негира постоењето на некој во кој тио веруваш многу...верувам и ти ги воспитуваш твоите деца да веруваат во она во што ти веруваш(христијанство колку што сватив)и за се штио кажуваш имаш аргументи и секогаш си спремна за муабетење доколку имаш мислење за одредена тема

Повеќето твои постови се филозофски и долги,што значи сакаш да се правиш паметна ама и паметна си...само да не ме мрзи понекогаш да читам долги постови ќе беше поубаво

Доста ти е
Извини што каснам ама мрза е мрза:smir:

Леле магде детство ми зеде...
Бравос без коментар повеќе..
Се спремам за твојата анализа(дрш му се сега):smir:

Ш

Шмугле

Гостин
Доколку има можности би сакала една анализа на мојт ник. (?):helou:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
мене некој ќе ми направи?А?:pipi:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Доколку има можности би сакала една анализа на мојт ник. (?):helou:
Анализата оди комплет...

Шмугле е шмуглејца т.е е женцко кое излажа дека било најмалиот член на форумот за потоа да употреби изрази кои не се типични за некој мал со ник шмугле/јца, сега или таа не лаже дека е мала да не и дудламе :pos: или па претерала со книги, едно од овие две е.... и така.

Btw верувам дека знаеш ама ај да спомнам дека не треба да бараш анализа според правилата.... што да праам интересен ник имаш :)

nice to meet u Sh-moo-gla-I-tca :pipi:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Ај на мене една бе, 3 месеци чекам..

Член од
27 јуни 2008